| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| FENOMEN DZIECI INDYGO - DZIECI NOWYCH CZASÓW | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415 |
|
Chciałbym poruszyć na niniejszym forum temat zwišzany z dziećmi Indygo, zwanymi również dziećmi nowych czasów. To zupełnie nowe pokolenie dzieci, które wchodzi (zaczyna wchodzić lub będzie wchodzić) w obecnych czasach (w najbliższej przyszłoci) w wiat dorosłych. Sš to dzieci, które posiadajš nowe zdolnoci, nowy sposób patrzenia na wiat, majš swoje wady i zalety, bardziej rozwinięte DNA w postaci 6 nici.
Chciałbym, aby ten temat znalazł u was poklask, zrozumienie, a także przemożnš chęć do podzielenia się informacjami, wnioskami o takich dzieciach. Muszę powiedzieć, że temat powyższy został zaczerpnięty z ksišżki Caroline Hehenkamp "Fenomen dzieci indygo, dzieci nowych czasów". Ksišżka w zasadzie jest nowatorska, jeszcze o wieżym spojrzeniu :). Autorka majšca dowiadczenia z takimi dziećmi, opisuje szeroko wiele zagadnień zwišzanych z tymi dziećmi.
Pisze o leczeniu, odżywianiu, sposobach zachowań itp. Ksišżkę w pierwszej kolejnoci warto polecić rodzicom, nauczycielom, pedagogom i w końcu każdemu, kto zechce się tym zainteresować. Uważam, że warto.
Liczę weń, że temat się rozwinie i nie olejecie go tak po prostu. Nie chcę by był to kolejny przemilczany "problem" ludzkoci, ale zaczyn nowego rozumienia, co jak przedwit nowej ery. Bo te dzieci już zapoczštkowały drobne przemiany w naszych społeczeństwach. Więcej o dzieciach już wkrótce :))).
|
|
|
to nie jest smieszne... to powoli nawet glupie juz nie jest!!! Zal mi Cie!!!! Powaznie!!!! Idz do lekarza to moja dobra dara... i przedewszystkim idz na spacer... moze poznasz kogos z kim bedziesz mogla pogadac...
|
|
|
isis jeszcze go nie zrobiłem, ale mam taki zamiar
a tš idiotkš z zaburzeniami psychicznymi natx nie ma co się martwić. jeżeli jedynym celem w życiu jest obrażanie innym to pozostaje współczuć, ewentualnie dac kopa w dupe jak sie zblizy taki padalec do Ciebie ;)
|
|
|
Haha, ale wy jestescie nerwowi, towarzyszko isis. Towarzysz campari widze fiutek. Fiutku campari czy ten padalec to twoje mysli na temat penisa, ktorego masz w majtkach?? Wy indygo macie byc, wy to jakas komuna towarzysze.
|
|
|
|||
|
|||
|
Campari grzeje sobie fiutka swoimi tekstami o agresji i belkocie.
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
Campari musze uwazac, zeby sie nie wcielic w ciaze z twojego padalca.
|
|
|
bełkot po raz kolejny, chyba ćpasz albo pijesz jakie denaturaty
|
|
|
oto pierwszy prymityw tego forum i kilka jej złotych myli
"co ty tu robisz na tym forum, jak na niczym sie nie znasz kolesiu wyjebany."
"Ty masz zwyczajnie nasrane"
"Ty masz zwyczajnie nasrane, izydo"
"Choc mniej nasrane masz od tego cipy Camapriego"