Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
FENOMEN DZIECI INDYGO - DZIECI NOWYCH CZASÓW
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Chciałbym poruszyć na niniejszym forum temat zwišzany z dziećmi Indygo, zwanymi również dziećmi nowych czasów. To zupełnie nowe pokolenie dzieci, które wchodzi (zaczyna wchodzić lub będzie wchodzić) w obecnych czasach (w najbliższej przyszłoœci) w œwiat dorosłych. Sš to dzieci, które posiadajš nowe zdolnoœci, nowy sposób patrzenia na œwiat, majš swoje wady i zalety, bardziej rozwinięte DNA w postaci 6 nici. Chciałbym, aby ten temat znalazł u was poklask, zrozumienie, a także przemożnš chęć do podzielenia się informacjami, wnioskami o takich dzieciach. Muszę powiedzieć, że temat powyższy został zaczerpnięty z ksišżki Caroline Hehenkamp "Fenomen dzieci indygo, dzieci nowych czasów". Ksišżka w zasadzie jest nowatorska, jeszcze o œwieżym spojrzeniu :). Autorka majšca doœwiadczenia z takimi dziećmi, opisuje szeroko wiele zagadnień zwišzanych z tymi dziećmi. Pisze o leczeniu, odżywianiu, sposobach zachowań itp. Ksišżkę w pierwszej kolejnoœci warto polecić rodzicom, nauczycielom, pedagogom i w końcu każdemu, kto zechce się tym zainteresować. Uważam, że warto. Liczę weń, że temat się rozwinie i nie olejecie go tak po prostu. Nie chcę by był to kolejny przemilczany "problem" ludzkoœci, ale zaczyn nowego rozumienia, coœ jak przedœwit nowej ery. Bo te dzieci już zapoczštkowały drobne przemiany w naszych społeczeństwach. Więcej o dzieciach już wkrótce :))).

to nie jest smieszne... to powoli nawet glupie juz nie jest!!! Zal mi Cie!!!! Powaznie!!!! Idz do lekarza to moja dobra dara... i przedewszystkim idz na spacer... moze poznasz kogos z kim bedziesz mogla pogadac...

isis jeszcze go nie zrobiłem, ale mam taki zamiar a tš idiotkš z zaburzeniami psychicznymi natx nie ma co się martwić. jeżeli jedynym celem w życiu jest obrażanie innym to pozostaje współczuć, ewentualnie dac kopa w dupe jak sie zblizy taki padalec do Ciebie ;)

Haha, ale wy jestescie nerwowi, towarzyszko isis. Towarzysz campari widze fiutek. Fiutku campari czy ten padalec to twoje mysli na temat penisa, ktorego masz w majtkach?? Wy indygo macie byc, wy to jakas komuna towarzysze.

Natx:
Ty isis, a robilas test ciazowy??
cóż za błyskotliwoœć, mniej więcej na poziomie dziecka 10 letniego

Natx:
Haha, ale wy jestescie nerwowi, towarzyszko isis. Towarzysz campari widze fiutek. Fiutku campari czy ten padalec to twoje mysli na temat penisa, ktorego masz w majtkach?? Wy indygo macie byc, wy to jakas komuna towarzysze
twoja choroba psychiczna objawia sie przede wszystkim agresjš i bełkotem, no coz jak mamusia żałowała na psychiatre i leki to jest efekt. totalny brak szarych komórek

Co, juz nie lubisz dzieci??

Campari grzeje sobie fiutka swoimi tekstami o agresji i belkocie.

Natx:
Co, juz nie lubisz dzieci??
sš mi obojętne, a ty lubisz dzieci? swoich równieœników chyba lubisz?

Natx:
Campari grzeje sobie fiutka swoimi tekstami o agresji i belkocie
tylko na tyle cie stac?, co za żałoœć

ACHY, campari co ty mi robisz?? To boli, au, au, au, au.

alkazam:
heh natx to kobieta ?? co najwyzej jakas smarkula albo szalona ciotka z wloch :)
dzieci do lat 10 nie powinno sie dopuszczać do neta ;)

Natx:
ACHY, campari co ty mi robisz?? To boli, au, au, au, au.
co cie boli? mózg? przecież go nie masz?

Campari musze uwazac, zeby sie nie wcielic w ciaze z twojego padalca.

ciebie to moze co najwyzej pies zaplodnic

Uwazaj, wyslemy ci moja kopie do wychowania i beda jaja!!

bełkot po raz kolejny, chyba ćpasz albo pijesz jakieœ denaturaty

oto pierwszy prymityw tego forum i kilka jej złotych myœli "co ty tu robisz na tym forum, jak na niczym sie nie znasz kolesiu wyjebany." "Ty masz zwyczajnie nasrane" "Ty masz zwyczajnie nasrane, izydo" "Choc mniej nasrane masz od tego cipy Camapriego" "Ty isis, a robilas test ciazowy??"

Nie skupiaj sie tak na tym, bo wdepniesz w gowno.

Natx:
Nie skupiaj sie tak na tym, bo wdepniesz w gowno
tzn. w ciebie nie bój się nie w depne w ciebie, bo bym sobie buty ubrudził
Natx:
Nie skupiaj sie tak na tym, bo wdepniesz w gowno
o brakuje argumentów, ale to nie nowoœć

Pisze o gownie abstrakcyjnym.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.