Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

Jego umysł zrobił się sflaczały i biedak nie ma siły:(

Anitko, coœ ci zaœmieciło skrzynkę pocztowš ;)

Nieee, ma jeszcze trochę siły w paluszkach i mi odpowie, prawda? Proszę... :)

Zaraz wracam... Mamusia mi obiadek zrobiła :)

Koriss, masz wiadomoœć =]

Już, bo ja już zjadałam a też dostałam tak jak ty ???

Już... :)

i jak zdjęcia ???

Wiesz, inaczej sobie go wyobrażałam... (ale nie mów kto to ;) )

No... ja też... mam nadzieję że re-liqio nie wyglšda podobnie;)

Hmm... i juz wygadalas... :/ No ale trudno ;) A więc myœlałam, że jest trochę młodszy :)

Nie wygadałam...to nie on ! ! !

Wiem, ale każdy może się domyœlić :)

Trudno... to o czym teraz ???

To jak wróciłem po basenia cały i zrowy ale wymęczony cieszę się że mój temat w tak krótkim czasie ma dużo wpisów. Korris zawsze doceniałem Kobiety !!!! I teraz się mylicie, mi nie chodzi o sex, choć nie mam nic przeciwko niemu :D Wszystko zależy od drugiej osoby.

oj... gdybyœ wiedział o czym my tu piszemy...powertuj sobie=]

Jeœli zawsze doceniałeœ to rób to dalej, bo dobrze Ci to wychodzi ;) No, trochę tego jest :) Ale i tak wszystko nie na temat ;)

no... niby temat o Kobietach, a tak naprawdę wręcz przeciwnie...

Dokładnie, troszkę to zeszło na płeć przeciwnš ;) I tak naprawdę zrobiłyœmy z siebie idiotki (ale to nie moja wina, że miałam głupawkę ;) )

=) i dołšczył się pewien "spokojny romantyk" i nieuprzejma --- ale to szczegół...mało ważny, nieistotny...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.