| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Myle,że będzie koniec wiata jak umrze papież murzyn bo jednak przepowiednia się sprawdza!! Mówiono,że pewna cyganka w 1899 roku przepowiedziała wybranie polskiego papieża a po nim nigerejczyka!!
|
|
|
Bóg miłosierny i sprawiedliwy. Ja interpretuję to tak że: Bóg jest miłosierny dla tych którzy sie modlš lub nawrocajš. Reszte zatwardzialców ukarze. Za co ???
Za brak Miłosci innymi słowy za egoizm. Mylmy o innych i kochajmy ich !!!!
Osobiscie wierze w koniec wiata
Pozdro
|
|
|
Wszelkie „pakty” czy kataklizmy sš nieważne wobec wielkiej duchowej „Bitwy” = Armagedon, nadejcie Chrystusa 2012 rok.
2005r. – dużo zmian, nauka pokory, rok przelotowo – konsultacyjny, zebrania, kontakty różnych gatunków Istot
2006r. – kataklizmy;
2007r. – przygotowania duchowe ludzi;
2008r. – oficjalna konfrontacja Istot z ludmi;
2009r. – przygotowanie ludzkiego DNA 2010 r. – decyzja „ciemnych” Istot o ataku;
2011r. – opracowanie ochrony Ziemi przed tym atakiem przez Istoty z VI wymiaru;
2012r. – rozpoczęcie Wielkiej Bitwy w IV i VI wymiarze. Zabranie ludzi gotowych do wejcia na wyższy poziom wibracji przez Istoty z VI wymiaru (tzw. „porwanie Kocioła” wg Biblii); jest to ostatni rok Ziemi w III gęstoci.
2013r. – będzie już w IV gęstoci ( gdzie rok = 1000 lat III gęstoci = :Tysišcletnie Królestwo”); rok przemian ludzi, którzy zostali na Ziemi, rok bólu – oczyszczenia najbardziej zawężonych osób = otwieranie okien genomu 24;
|
|
|
Hmm..bardzo, i to baaaaardzo ciekawe Proroku. Nie wiemy jakie te przemiany i kataklizmy maja byc, jakie skutki one przyniosa i ilu nas zostanie, ale........ogolnie bym sie zgodzil z tym scenariuszem. "Ciemniacy" juz sie gotuja ze caly ich plan szag trafia....Nie poddajmy sie!!!!!!!!! przygotujmy nasze umysly do walki i oporu przed nimi!!!!!!
Niech moc i swiatlosc bedzie z nami!!!
|
|
|
nie chodzi o miejsce do pochówku... byłam w Rzymie i w jednym z kociołów sš portrety papieży, według Rzymian koniec wiata nastšpi kiedy będš wypełnione wszystkie miejsca. Nie pamiętam dokładnie pustych miejsc, ale z tego co pamiętajš osoby, które były wtedy ze mnš, po naszym papieżu zostały najwyzej 3 miejsca
|
|
|
a co za problem rozbudować ;))))))))))))))))) co do końca swiata to sami się wykończymy zanieczyszczeniami, niszczeniem flory i fauny, rzucaniem papierka na trawe itd. mozna by było wymieniać w nieskończonoć.
|
|
|
Co do ze sami sie wykonczymy to prawda ,ale ten papierek to straszna glupota, od papierka sie nie umiera.
|
|
|
Ja tam szczeze powiedziawszy sie boje !! Ale fakt faktem co ma byc to i tak bedzie i nic na to nie poradzimy !! Jestem ogromnie ciekawa przepowiedni Saby !! I zastanawiam sie czemu nie moge nic znalesc na jej temat w necie ?? Jak ktos bedzie miał cos na Jej temat to prosze mi dac znac thx :) Mnie sie wydaje ze chyba zbliza sie powaznie ten koniec wiata i to bardzo sie tego boje !! A co do rozpętania 3 wojny wiatowej naprawde wiele nie potrzeba !!
|
|
|
jeszcze zapomniałe o wieku papieża 85-8+5=13
Zamach na jego żucie był 13 maja
Był 256-papieżem-2+5+6=13!!!!!!!!!!!
13-księga apokalipsy!!!!!!!
|
|
|
> jeszcze zapomniałe o wieku papieża 85-8+5=13
Zalezy jak liczac. Bo tak naprawde dozyl 84 lat.
> Był 256-papieżem-2+5+6=13!!!!!!!!!!!
Byl chyba 255 papiezem
> 13-księga apokalipsy!!!!!!!
No i ?
|
|
|
zaczyna sie od papierka, a konczy na wylewaniu roznych chemikaliow do rzek czy jezior a moze jeszcze gorszych rzeczy
|
|
|
W 2012 roku. w czasie kiedy papieżem będzie PIOTR II. Piotr był pierwszym i Piotr będzie ostatnim. Jeli nowy Papież nie przyjmie imienia Piotr to napewno zrobi to następny, jeszcze w tym roku. Oby to się nie sprawdziło.
|
|
|
Tarot mówi, że tak szybko to to nie nastšpi i my tego ni edo żyjemy więc niema się czym martwić.
ps.
Przynajmniej naszego wiata.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ja my[le |e koniec swiata bedzie wtedy kiedy murzyn zostanie papiezem. wiekszosc ludzi o tym mowi. ja staram sie o tym nie myslec ale zawsze troche strachu jest. Pozdro z zabek Kurczak
|
|
|
mysle ze koniec swiata bedzie wtedy kiedy tego zarzadze...heh a tak na serio to mysle ze t o moze byc jak papiezem zostanie murzyn choc zabardzo w to nie wierze wiec... najlepiej zastanowic sie co zrobic teraz kiedy ma nadejsc koniec swiata.... chyba trzeba se zaszalec nie????
|
|
|
papa
/.....................................................././././.ma downa
|
|
|
prawdo podobnie koniec wiata nastšpi kiedy zostanie papierzem murzyn
tak naprawde to sie troche boje koncia wiata ale cóż nic nieporadze
przepowiedni nieda sie oszukać...
|
|
|
Ludzie - współczuje wam serdecznie.To co tu wypisujecie aż przykro się robi
za was, bo jeszcze tydzień temu wiekszoć z was piszacych oddawało Hołd Najwiekszemy Polakowi Wszechczasów-Papierzowi-Ojcu więtemu Janowi Pawłowi II. Wielu z Was miało łzy w oczach, w wielu sercach co sie ciskało.
Pomylcie przez chwile-Czy naprawde wy wszyscy tu wypisujšcy sšdzicie,że
Powszechny Kociół Katolicki nie zna tych przepowiedni?
Że Kardynałowie tego nie znaja i sami na siebie,na wiat sprowadzš Nieszczęcie ..."Końca wiata"????
A kto z was czytał uważnie Pismo wiete/ Podejrzewam ,że żaden.
Kto czytał uważnie ten wie, że Tylko Pan Bóg zna dzień i godzine kiedy to nastšpi.
Zamiast myleć, rozważać o....bzdurach...wecie przykład..GODNEGO UMIERANIA
Jakie ukazał nam -Całemu wiatu za porednictewm mediów Jan Paweł II.
Z jakš radociš i spokojem żegnał się z tym wiatem.Chd chciał jeszcze
wiele nauczać, zrobić dla ludzkoci,lecz Bóg nie mógł patrzeć dłuzej na jego ...cierpienia, cierpienia zwiazane z choroba Parkinsona i zwišzane z tym poważne powikłania.Utrudnione chodzenie, utrata głosu........
To że Jan Paweł II był w pišczce, to nie jest do końca prawdš.
Papierz po prostu umierał kilkakrotnie mierciš Klinicznš a taka mierć często kończy się powrotem do życia-zapewne słyszelicie o takich przypadkach,że lekarze stwierdzali zgon, a pacjent po kilku, kilkunastu minutach, a nawet godzinach .."Powracał" do.... życia.Widział ciepłoć wiata innego, lepszego,
nazywajš to..Niebem. Chciał dfać wiadectwo , że tam jest życie Wieczne i DAŁ JE swoja postawš. mino ,że milczšcš a jakże wymownš. Jak wielu dziennikarzy stwiedziło w swych relacjach w chwili Agonni-Papierz poprzez swoje milczenie PRZEMÓWIŁ NAJWIĘKSZYM GŁOSEM-Swoja radociš
i mimikš twarzy.Co było wielokrotnie podkrelane przez wszystkich.
W ten sposób Jan Paweł II-Ojciec więty ukazał nam
DROGE DO ŻYCIA WIECZNEGO.
Tak było i z Janem Pawłem II. Lecz Watykan nie powiedział prawdy-To jednostka , która najbardziej na wiecie skrywa tajemnice niedostępne szerokiemu ogółowi ludzkoci.
Tak wiec Ojciec wiety był wielokrotnie " u bram niebios' ale znajšc jego żarliwš modlitwe-upraszał Matke Boska, aby pozwoliła mu na powroty na kilka minut do życia, aby włanie w ten sposób -UKAZAĆ, aby w ten sposób -Dać Swiadectwo Prawdzie,aby jego słynne słowa' NIE LĘKAJCIE SIĘ" Nabrały szczególnego znaczenia.Szczególnej mocy. I NABRAŁY.
Ludzkoc doskonale to odczytała, że Papierz w chwili umierania dał nam wszystkim swojš ostatniš wskazówke-że Nic nie znaczymy wobec Pana Boga,że tylko poprzez modlitwe możemy w spokoju i radoci przejć do życia wiecznego. Bo Papierz Nie Umarł. On jest wród nas, Jest i NA ZAWSZE POZOSTANIE Jako Jedyny Papierz, który Ukazał Całemu wiatu,że mierć wcale nie jest taka straszna, jeli swoje życie-całe życie powięcimy Panu Bogu
poprzez modlitwy do Matki Boskiej.
Pomylcie Wy wszyscy-Co znaczycie wobec Huraganu, Powodzi, Wybuchu wulkanu?
Najwieksze mocarstwo wiata USA , a nie mogš sobie poradzic z Tornadami,Ogniem , który co roku spala setki tysiecy hektarów lasów, a Tssunami na Filipinach? a trzęsienia ziemi?
Jaki człowiek, jaki kraj poradzi na to, aby to wszystko powstrzymać?
Pomylcie wy wszyscy-Czy jestecie w stanie zliczyć wszystkie
ziarna pisaku na pustyni? Czy jestecie w stanie ocean na krople odmierzyć?
Tak i z Panem Bogiem-Nikt nie jest w stanie odgadnšć zamierzenia
STWÓRCY WIATA. A on JEDYNY POTRAFI zrobić wszystko co zechce, co nawet człowiek nie jest w stanie pomyleć.
A wszyscy ci co piszš ,że co poznali ,żšdni sš sensacji i ...dóbr materialnych.
Z powazaniem Jan B. z Wrocławia.
PS. Nie należe do Jechowych, ale za to jestem Katolikiem wiary Rzymsko--Katolikickiej.
"Nie lękajcie się" Jan Paweł II.Papierz Wszechczasów ,ten,który cały wiat ogarnoł.
Ten,za którego modlili się różne religie:Żydzi,Muzułmanie,Prawosławni i inne wiary-ale jak mawiał Jan Paweł II. "Mamy tego samego Boga Jedynego'.
Nie ważne jak go nazywacie-Jezus,Jahwe czy inaczej, ale My i Wy wierzymy w
"JEDNEGO PANA NASZEGO BOGA WSZECHMOGĽCEGO"
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |