Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Międzynarodowy spisek
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 854
Poprzednia strona | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | .. | 42 | 43 | Następna strona

Witam wszystkich tutaj zgromadzonych chciałbym poruszyć ,,nowy'' temat odnośnie międzynarodowego spisku który owiany jest tajemnicami wielu dziedzin ,np. ufo, terroryzm, 11 września, grupy Bilderberg (prawdopodobny rząd cienia), zniewolenia ludzi i utworzeniu nowego porządku świata. Czytałem posty na waszym forum i myślę ze nie podejdziecie do tematu sceptycznie bo kilka z tych wątków było już poruszanych na tej stronce. Spróbuje z czasem rozwinąc ten temat :). I jestem bardzo ciekaw waszych wypowiedzi w tej kwestii?? Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich :D

oczywiście część tekstu do linku- to tekst z globalnej świadomości- coś się powaliło- ale nic to takie bestie jak wy- zajarzą o co biega

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

zbyszek123:
pokojnie orinoko- takie rzeczy trzeba z głową a narazie puki co trzeba obserwować dziś gdybyś wyszła na ulice - wzieli by Cie za wariata- za kilka m cy może być zupełnie inaczej
Nie zgodze sie z tym! Jesli ma sie argumenty to opinia wariactwa nie moze wchodzic w rachube. Zwlaszcza gdy zwola sie ogromne masy, jak to sie mowi w kupie sila :) Chodzi tylko o dobra organizacje, zapalenie serc do dzialania by uswiadamiac ludzi w czym tkwia. Nie mow, ze to nie ten czas, bo inaczej przespimy go. Moim skromnym zdaniem to jest najwyzszy czas. Nie obchodzi mnie opinia innych, moga mnie uznac za wariatke - ale jak bedzie nas wielu to nikt nie moze stwierdzic, ze tysiace osob zwariowalo :)
zbyszek123:
nas musi być więcej i czyny władz muszą być czytelniejsze dla laików
jest nas wiecej !!! duzo wiecej!!! tylko trzeba sie skupic w jednym i zorganizowac ! nie jestem oszolomem i ty zbyszek tez nie i wendol nie i Raptor nie i Wrona tez nie i wielu innych tu i wszedzie.
zbyszek123:
a niespodzianki potem... - inaczej ktoś może nam tajne.ogr zablokować a się założe że nawet niemamy do siebie kontaktów
To racja ! dlatego trzeba wczesniejsze kroki przedsiewziac juz teraz !!! i podac namiary na siebie ! moj mail jest juz znany. Ktokolwiek powazny sie do mnie odezwie dostanie namiary na Skypa i GG i nr. telefonu. Nie ma sprawy!

Korespondowalam z Globalna swiadomoscia do czasu, kiedy zapytalam ich, co to za sciema z ta pania Austriaczka, ktora mowi do Polakow w jezyku angielskim, ktory Polacy znaja tak samo jak niemiecki ? Kim ta pani jest i czego chce, bo jesli Polacy ja zaprosili rzeczywiscie do siebie, to nie zostawia jej bez jedzienia i innych wygod !!! O co znowu chodzi ? Ta pani sieje dezynformacje na temat katastrofy prezydenckiego samolotu !!! Polacy w tym temacie maja swoich dziennikarzy. My sie w katastrofach austriackich i innych nie babrzemy. Ta sprawa nie jest ogolnoswiatowa !!! O co tej pani chodzi i kim sa ludzie z Globalnejswiadomosci ?

Orinoko:
nie jestem oszolomem i ty zbyszek tez nie i wendol nie i Raptor nie i Wrona tez nie
Jesteś pewna, co do prawdziwości powyższego zdania? Bo ja nie :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptor:
Jesteś pewna, co do prawdziwości powyższego zdania? Bo ja nie :)
Jestem pewna :) reszta wokolo musi sie leczyc :)

Ja tam wolę leczenie zacząć od siebie, zanim przystąpię do leczenia reszty :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

każdy walczy jak może :-) oglądnełem sobie zbysia popko- faktycznie w kupie siła-i tak z nami grają i dużo więcej schematów dziś dla mnie jasne tam być może i metoda i sposób walki z naszym dzisiejszym złem z wszystkiego staram się wyciągać co najlepsze Orinoko- jest cel który pisze się ponad nami i być może przy naszym użyciu- podawanie namiarów i otwarta organizacja to poddanie siebie na tacy- pozostańmy przy ewentualnych e mailach- o ile ktoś tam nie podał prawdziwych danych takich jak my tu ciągle nie wiele szkoda by się żegnać tu i teraz każdego można złamać jak nie osobiście to poprzez rodzinę prawie sto osób spadło na ziemię i być może resztę żywych dobito czołówkę elity polskiej- choć dla mnie to jedne i te same darmozjady to zawsze warto pamiętać że może być znacznie gorzej nawet jarek ścienił ton i wykonał ukłon w stronę ruskich ale wie co robi, jeśli on nie dojdzie do stołka być może przegramy do reszty polskie i wtedy faktycznie musieli byśmy wyjść i zrobić pseudo pomarańczową rewolucje osobiście nie zamierzam być odpowiedzialny za żadne życie, jeden wysłucha i się uśmiechnie z pobłażaniem inny znów wyjdzie jak nakirany i zrobi głupotę jesteśmy poważnymi ludźmi nie narwańcami- można przygotować wzory ulotek i rozpuścić- ważne by były dwuznaczne bez otwartego oskarżenia w/g mnie Komo rowski o ile nie z fałszuje wyborów- nie ma szans rozmawiam z ludźmi- bywa że są bardziej przekonani ode mnie będzie dobrze- oba czycie, nikt tej sprawy nie popuszcza- oczywiście w dobrym smacznym i inteligentnym tonie już ludzie otwarcie mówią że oficjalnie nie możemy ogłosić prawdy bo jedyne wyjście wtedy to wojna

Orinoko:
juz teraz !!!
swoją drogą zapomłem dodać że masz orinoko temperament :-))))) i broń Boże Cie nie oceniam, po prostu myśle że jeszcze nie czas swoją drogą dzieje się ludziska protestowali ponoć pod pałacem prezydenckim http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Protest-pod-Palacem-Prezydenckim,wid,12247816,wiadomosc.html?ticaid=1a25c&_ticrsn=3 budzi nam się społeczeństwo powoli- do tego stopnia że i prasa staje się dociekliwa teraz czeka nas sterta brudu wyborczego więc będzie wszystko wyciągane- po nitce do kłębka możemy dojść :-) pzdr

i coraz większymi krokami się szykuje nam drugi kryzys ludzie wykupują złoto windują rekordowe ceny lada dzień pęknie bania :-)

Raptor:
Ja tam wolę leczenie zacząć od siebie, zanim przystąpię do leczenia reszty :)
Ja zastosuje leczenie jak bede chora :) Reszty nie chce leczyc, moga sami zastosowac samoleczenie uzdrawiajace, pytanie tylko czy chca ? a jak nie, to tez dobrze kazdy ma swoj czas i swoja pore.

Orinoko:
a jak nie, to tez dobrze kazdy ma swoj czas i swoja pore.
I właśnie o to chodzi.

zbyszek123:
Orinoko- jest cel który pisze się ponad nami i być może przy naszym użyciu- podawanie namiarów i otwarta organizacja to poddanie siebie na tacy-
Abstrahujac od innego mojego skojarzenia z "poddaniem siebie na tacy " nie ulega watpliwosci , ze masz racje. Widoczne jest to co sie wokolo dzieje, jak ludzie zyja i dokad to wszystko zmierza. Z niektorymi ludzmi moge otwarcie porozmawiac lecz inni z mojego otoczenia patrza na mnie jakbym miala rogi i ogon , i wtedy zastanawiam sie czy moze jednak leczyc sie musze:-) ?
zbyszek123:
jesteśmy poważnymi ludźmi nie narwańcami- można przygotować wzory ulotek i rozpuścić- ważne by były dwuznaczne bez otwartego oskarżenia
zawsze ktos zorganizowany zbiorowo jest powazniej postrzegany niz pojedyncze " oszolomy "
zbyszek123:
że masz orinoko temperament :-))))) i broń Boże Cie nie oceniam, po prostu myśle że jeszcze nie czas
moj tato jak sie urodzilam powiedzial tak , " jak zobaczylem taaaakie bary , mala pupe i wrzeszczalas ile sil w plucach to sie ucieszylem ze chlopak ale jak ciebie odwrocili i zobaczylem, ze dziewczynka powiedzialem no wacka nie masz ale charakter tak - i sie nie pomylilem " nie jestem babo-chlop:) ale lubie dzialac, jak cos sie dzieje, dazyc do celu, ktory gdzies tam na koncu widze, lubie marzyc i nadawac tym marzeniom realny ksztalt na tyle na ile ja "slaba" plec realnie potrafie :) moze nie jest to czas na jakies bezposrednie dzialania ale jest to czas by pomoc w zrozumieniu ludziom no nie wymagajmy od kazdego, ze sam siebie potrafi prowokowac do niebotycznego myslenia nas tez rozni ludzie , rozne sytuacje prowokowaly i pobudzaly do myslenia i obserwacji uczestniczymy w dobrowolnym niewolnictwie i nalezy o tym glosno mowic argumentujac jednoczesnie
zbyszek123:
i coraz większymi krokami się szykuje nam drugi kryzys ludzie wykupują złoto windują rekordowe ceny
a ludzie spia i czekaja az im powroz jeszcze bardziej zacisnie sie na szyi i zostana pozbawieni glosu To nawet nie ma znaczenia za wiele kto zostanie Prezydentem, kogo ludzie wybiora. Na jedno wychodzi, czasem moze troche bardziej poszczekac ale i tak zawsze zaloza mu kaganiec jesli bedzie za bardzo halasowal. Musialaby byc to wyjatkowa ze wszech miar postac aby poruszyc fundamenty struktor europejskich a co za tym idzie dalej i swiatowych. To musialby byc wielki i haryzmatyczny czlowiek- a takiego nie ma ! Przeciwienstwo ludzi z historii znanych tyranow, ktorzy potrafili zmienic bieg historii swiata. Walka z systemem zawsze nalezala do najtrudniejszych, poniewaz kreatorzy nie sa widoczni :)

To satanizm ludzmi rzadzi Szatan wszystkich dzis uzadli Wielki Mistrz swym okiem mruga Czeka wszystkich dzis szaruga Tak codziennie od lat kilku Fala skacze po pomniku Boja sie juz wszyscy fali Ci najwieksi i ci mali Plota bzdury, demoluja I na fale mocno pluja ! Goska 2010

Orinoko:
powiedzialem no wacka nie masz ale charakter tak
No bez jaj :)
Orinoko:
a ludzie spia i czekaja az im powroz jeszcze bardziej zacisnie sie na szyi i zostana pozbawieni glosu
Czekam na ten moment z niecierpliwością. Wtedy to dopiero będzie można się wykazać.

Raptor:
No bez jaj :)
Nic z tego :) kilka lat nazywal mnie Wacusiem i zakladal spodenki , zanim sie nie urodzil moj brat. Pozniej wciskali mnie w sukienusie, jak juz moja jazn zajarzyla, ze istnieje szukalam wszelkich sposobnosci by wciskac sie znow w spodnie :)
Raptor:
Czekam na ten moment z niecierpliwością. Wtedy to dopiero będzie można się wykazać.
Ja tez i mam nadzieje, ze jeszcze zdaze :)

Orinoko:
Nic z tego :) kilka lat nazywal mnie Wacusiem i zakladal spodenki , zanim sie nie urodzil moj brat.
Tak to już jest z ojcowskimi ambicjami, zwykle chcą męskiego potomka żeby przedłużyć w czasie swoje męskie ego.
Orinoko:
Ja tez i mam nadzieje, ze jeszcze zdaze
Zdążysz, o ile się nie spóźnisz ;)

Raptor:
Tak to już jest z ojcowskimi ambicjami, zwykle chcą męskiego potomka żeby przedłużyć w czasie swoje męskie ego.
Olala, czyzbys cos wiedzial na ten temat z autopsji ???:) Moze z przerostu zenskiego ego biora sie zniewiesciali chlopcy ???:) Alarm sobie nastawie, to sie nie spoznie :)

Orinoko:
czyzbys cos wiedzial na ten temat z autopsji ?
Na szczęście nie. Pewnie kiedyś będę żałował... bo żałuje się zwykle tego, czego się nie ma... i tylko wtedy, kiedy się nie ma. W przeciwnym wypadku żałuje się, że się ma.

Najgorzej, jak facet jest nijaki !

Zastrzyki "Na początku 20 wieku pewien spostrzegawczy lekarz z Indiany, Dr W.B. Clarke, stwierdził "Rak był praktycznie nieznany dopóki nie zostały wprowadzone przymusowe szczepienia przeciw krowiance. Miałem do czynienia z dwustoma przypadkami raka i nigdy nie widziałem przypadku raka u niezaszczepionej osoby." - Wywiad z Dr Deanem Black przeprowadzony przez Gary'ego Nulla, 7.04.1995.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 854
Poprzednia strona | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | .. | 42 | 43 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.