| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
Tak Gosiu o to mi chodzi, mialem przyjemnosc poznac paru przedstawicieli tej grupy swego czasu w Londonie ale jakos sie niemoglismy zrozumiec by wspolnie dalej swiat ratowac wiec ja musze teraz sam ;).
Ale cel szczytny jesli takie sa ich rzeczywiste intencje choc moze to i kolejny wybieg byc ;)
W Polsce tez probuja powstac takie grupy choc z miernym skutkiem, ale moze im sie uda, zycze im wytrwalosci. Tutaj masz link do takiej strony w Polsce, mlodzi ludzie wiec trzeba zrozumiec wiele niedociagniec.http://sophios.republika.pl/powitanie.html
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igor przeczytalam te strone, ktora podales. Oni tak faktycznie nie opowiadaja sie po jakiej stronie sa. Nie wiadomo, czy holduja globalizacje, czy sa przeciwko niej?
Grupa z Kanady jest przeciwko globalizcji i jej glownym zadaniem jest wykrycie "machiny", ktora ma potezna bron do sterowania prawie wszystkimi zjawiskami, ktore sie dzieja na Ziemi i moga sie jeszcze dziac. "Machina" ta obejmuje swoim dzialaniem tez ludzi. Dlatego ich oczy sa zwrocone na CIA i NASA.
|
|
|
Dostalam od znajomego ten link : http://www.bioenergia.org.pl/rad2400hd.htm
Po przeczytaniu go zastanowilam sie, jakie urzadzenia musi miec HAARP? Z jakich urzadzen korzysta CIA i inne sluzby wywiadowcze? Wreszcie, jakie urzadzenia moze sobie kupic zwykly smiertelnik, ktory chce sie bawic ludzmi??? Wszystko pewnie jest kwestia ceny i stosunkow. Pozdrawiam. Goska
|
|
|
|
|
|
nasza kochana Goska tez tu jest :D
If you want to see more of her sick arguments just follow
|
|
|
Gosiu tutaj jest podstawowy błąd w założeniu identyfikacji celu to tak mi się tylko wydaje, tak CIA jak NASA jak i inne tego typu instytucje są tylko narzędziami w rękach tego co steruje.
A wszyscy wiemy kto steruje i kim jest Wileki Imperator - Kosmokreator i Naczelny Determinant, ja się boję że to szukanie góry stojąc na niej.
No ale rózne ludzie mają chobby jedni szukają masonów inni diabła i tak im schodzi całe życie.
Jednym słowem "Bunt" przeciw Bogu trwa. Piszę w cudzysłowie bo to metafora.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|
|
|
najbardziej tajną organizacją USA, współpracującą ściśle z czternasotoma rasami kosmicznymi odzwiedzającymi regularnie ewoluującą w swoim cyklu ewolucyjnym, Matkę Ziemię jest właśnie NSA(National Security Agency) ;drodzy koledzy i wspaniałe elokwetne australijskie koleżanki...
|
|
|
Niestety przecietni zjadacze chleba nigdy nie uwierza ze możliwa jest manipulacja zachowaniem człowieka ani w istnienie tak niebezpieczniej broni jak HAARP. Ale jak ktos kiedyś powiedział "ignorancja to błogosławieństwo", lepiej jest nie wierzyc i zaprzeczać niż przyjac do wiadomosci to ze rzeczywistosc nas przerasta. Ja osobiscie z trwoga obserwuje to co sie dzieje i ze przyszło nam zyć w czasach w ktorych "science fiction" staje sie juz tylko i wyłacznie "science". Faktów jest olbrzymia ilość, trzeba mieć tylko otwarty umysł i nie zaprzeczac im tylko dlatego ze nie mieszcza sie w granicach naszego racjonalnego pojmowania.
|
|
|
Tak masz rację Kasiu, najłatwiej się ze wszystkich smiać a samemu nic nie robić :)
Igor
|
|
|
Jestem ofiara HAARP!!!! Pomóżcie mi!!!!
Nie złe pierdoły niektórzy piszą
|
|
|
No to tak się złożyło że z naukowego punktu widzenia skonstruowanie i przeprowadzenie pdobnych prób z podobnymi rodzajami broni jest niestety awykonalne bez funduszy niewyobrazalnych rzedów, techniki wiecej niż kosmicznej i pozaziemskiej. W obecnych warunkach powstanie pdobnej broni jest po prostu niemożliwe, choć teoretycznie jest to wykonalne przy odpowiednich założeniach. Ale te właśnie zaożenia rozwiewają moje wszelkie wątpliwości.
Rezygnuję z napisania większej rozprawki na ten temat bo jest to bezcelowe.
Pax vobiscum :-)
[%sig%]
|
|
|
Jak można wpływać na zachowanie człowieka?
Ciekawi mnie to. I czy mogą sobie wybrać okresloną osobę z pośród tłumu. Raczej nie. Albo wpłyną na wszystkich albo na nikogo.
Jak sobie wybiorą ofiarę.
Czy zaburzenia psychiczne to może być efekt haarpu?
|
|
|
Mozna i mozesz tylko musisz się nauczyć, nasza organizacja zjadła na tym zeby.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
HAARP dzieki przesylanym falom slyszy i widzi. Wybiera sobie ofiare. Laduje ja swoja czestotliwoscia i bez problemu zawsze do niej trafia. Technika juz od bardzo dawna jest postawiona bardzo wysoko. Oddzialywanie zdalne na czlowieka stosuje sie juz od 1930 roku. Dzisiaj kazdy moze sobie kupic taki aparat indywidualnie. Zobacz na stronie
http://www.bioenergia.org.pl/rad2400hd.htm
Skoro takie urzadzenie moze sobie kazdy kupic, to mozna tylko przypuszczac, jakimi urzadzeniami i komputerami dysponuje HAARP. Jaka ma game mozliwosci ? Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze z czlowiekiem moze zrobic absolutnie wszystko co chce. Moze sprawiac mu bol. Moze uszkodzic jego cialo w kazdym miejscu z ranami wlacznie. Moze zawiadowac mozgiem czlowieka wprowadzajac go w bardzo rozne stany psychiczne. Moze to byc straszna agresja, rozne wizje i kazdy inny stan.
Szeroko to opisuje w swoim liscie, ktory rozsylam do ludzi. Jezeli ktos chce taki list, to prosze pisac na adres : maryla@iinet.net.au
Pozdrawiam Swiatecznie. Goska
|
|
|
Hi,
witaj Margaret, bardzo ciekawy link, czytałem na ten temat wiele, nawet bardzo wiele, w człowieku też drzemią pewne siły istnieje nawet koncepca na ten temat dlaczego:
Otóż Pan Bóg jak stwarzał Jasia i Małgosię, doszedł do wniosku, że niekiedy wstąpi sobie w jaieś ciało wtedy mu się Chumor Poprawia, ale to ciało musi mieć cechy Boskie bo ON nie bedzie się męczył. Ukrył zatem w człowieku pewne zdolności, które może aktywować jeśli w jakiegos ludzia wejdzie, łatwiej mu się wtedy żyje.
Dlatego Ci w których wstąpi Pan są tacy cudowni, normalni są szarzy i zwykli jak w życiu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Nie wierzyłem w To, ale już wierzę. Zmianę spowodował jakis tydzień poświęcony na zbadanie sprawy, kilkadziesiąt odwiedzonych stron, kilka ściągniętych filmów, no i doszłem do takich wniosków:
Nazwa HAARP jest trochę myląca bo odnosi się do wysokich częstotliwości, a ludzki organizm (i zwierzęcy) pracuje na niskich częstotliwościach, więc chcąc czynić szkodę organizmowi ludzkiemu trzebaby wysyłać promieniowanie o niskiej częstotliwości. Jednak wszystko wskazuje na to że amerykany na alasce mają sprzęt do wysyłania fal o dużej częstotliwości i wysyłają je w kierunku jonosfery. Nadajniki mają dużą, lecz nie ogromną moc, tyle że impuls trwający ułamek sekundy może mieć OGROMNĄ moc, na tyle dużą że są w stanie podgrzać jonosferę - dowód to ostatni eksperyment pokazujący "sztuczną zorzę polarną". Jonosfera jak wiadomo chroni nas przed promieniowaniem elektromagnetycznym słońca (wiatr słoneczny), podgrzewając ją powodują jej rozrzedzenie (wiadomo atomy poruszają się szybciej) co zmniejsza jej możliwości ochronne czego efektem jest większa ilość promieniowania docierającego na ziemię.
Co się dzieje z ludzkim organizmem gdy działa na niego zwiększona ilość takiego promieniowania to chyba każdy wie: nowotwory, mutacje genetyczne, etc.
Oczywiście jonosfera oddaje nadmiar energi, czego efektem są pioruny (widoczny prąd w czystej postaci), ale także poprzez zmniejszanie i zwiększanie swojej "objetości" (?sam tego troche nie rozumie) przesyła promieniowanie o małej częstotliwości lecz dużej mocy co może mieć bezpośredni wpływ na umysł ludzki, a jeszcze bardziej na skorupę ziemską wprawiając ją w wibracje które my odczuwamy jako trzęsienie ziemi, erupcję wulkanów.
Mam tylko nadzieję że amerykanie pracujący nad tym projektem nie szkodzą celowo, po prostu chcą się czegoś dowiedzieć, a że cel uświęca środki...
Bo to że ich działania mają lokalnie katastrofalne skutki to na pewno wiedzą.
Na jednym z oglądanych przeze mnie filmów dyrektor ośrodka HAARP twierdzi że według niego na 99% ich działania nie szkodzą ludziom i Ziemi, jednak na pytanie jak ta cała aparatura odziaływuje na Ziemię i jonosferę odpowiada: "nie wiem, dlatego przeprowadzamy te eksperymenty".
Podsumowując, myślę że teoria spiskowa i celowe szkodzenie to przesada, ale pewnie nie dowiemy się tego nigdy.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |