| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
TY który miesz nazywac sie nekromantš!!! Żeby nim być musisz zgwałcic trupa żaby a następnie ozywić pyrtka ptaszka(ma mieć wzwód)
|
|
|
hej masz racje ja tez próbowałam tegoi i działa ale ja z dziadkiem próbowałam i kazał mi zrobic loda ale odmówiłam i go walnęłam szczohami babci heli. Manson z kšd znasz ten sposób??
|
|
|
znam to od psa mojej sšsiadki który gotuje teraz kalafior i marchewke. W poprzednim wcieleniu był Ramzesem pozdro dla wszystkich
|
|
|
mysle ze nie powinnyscie zaczynac....
serio. ja mam 16 lat i jakies 2 miesiace temu wciagnely mnie w to qmpele...
DZIEWCZYNY!!! TO NIE JEST ZABAWA!! wiem... zbytnio nie dociera to was... do mnie tez nie docieralo.... to jest naprawde niebezpieczne... zrobicie jak uwazacie... ale...
ehh.. wasz wybor... tylko pozniej nie zdziwie sie jak powtorzycie moje slowa!!!
przemyslcie czy warto...
|
|
|
Przestrzegam cię przed wzywaniem ich za wyjštkiem prawdziwej potrzeby- jeli jeste władcš to powiem ci, żeby nigdy nie wzywał ich do bitwy, albo zyskasz jedynie chaos. Jeli jeste ciekawy powiem ci, żeby nie wzywał ich dla zaspokojenia ciekawoci albo wyniknie z tego wielki terror i mierć. Jeli chcesz nimi manipulować, aby spełnic swoje pragnienia to nie wzywaj ich, a zamiast tego wezwij które z imion Nyarlathotepa, bo Stare Duchy nie spełniš twoich pragnień, ponieważ nie majš nad sobš żadnego pana. musisz też wiedzieć, że nie ma sposobu na odpędzenie Starych Duchów, odejdš tylko wtedy, kiedy gwiazdy zmieniš swe położenie.
PS. CIENIE W CIENIACH SIE PŁAWIĽ...niewiecie z czym igracie...demony sš bardziej prawdziwe niż sam "Bóg"...(przynajmniej pod znaczeniem metafizycznym...demony można wyczuć..usłyszeć..zobaczyć..a Boga??? hehe...)
|
|
|
Jak chcecie ciekawych doznań to proponuje chodzenie na cmentarze..picia krwi..zabijania zwierzšt...albo też bawienie się plastelina...bez kitu..wecie sie lepiej ludzie za tworzenie plastelinowych ludzików..albo kasztaniaków....
TO SĽ ZAJEBISTE ZAJĘCIA...DEMONY NIE SĽ DLA LAIKÓW...
CO WY MOŻECIE WIEDZIEĆ O DEMONOLOGI..??...(tak..tak..szukajcie informacji w necie...heheh powodzenia...) w "NECIE JEST ZAJEBICIE DUŻO RZETELNYCH I WYCZERPUJĽCYCH INFORMACJI"....jak np. TO FORUM..każdy co innego...
PRZEZ SWOJA GŁUPOTE NAPRAWDE ZOSTANIECIE CIENIEM SWOJEGO CIENIA... A PRZEZ TO ZNAJDZIECIE SIE W NAJCIEMNIEJSZEJ OTCHŁANI OCEANU CHAOSU...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Moja kochana,sposobów na wywoływanie duchów jest bardzo wiele powiem Ci jeden z nich:do tego potrzebny talerzyk, wieczka i papier samo przylepny bšd farba olejna.Duchy wywołuje się tylko i wyłšcznie w nocy - najlepiej o godzinie duchów czyli o godzinie 0 . Nie możesz być wtedy sama, bo potrzebne jest dużo energi. Wytnij z papieru samoprzylepnego CAŁY alfabet i przyklej go na obrębie talerzyka, potem z tego papieru wytnij strzałkę i przyklej jš do przedmiotu na którym będzie stać talerzyk (np. stolik).Zapalonš wieczkę ustaw koło talerzyka.Następnie powiedz regułkę:"Duchu jeli tu jeste przyga wieczkę, porusz czym , ujawnij się nam! " - jeli nic się nie ujawni , powtarzajcie to kilka razy do skutku.Duch powinien kręcić talerzykiem , tak , aby strzałka wskazała litery które utworzš odpowied na wasze pytania.To się sprawdza! Ducha nie da się odwołać!!!!!!
ANTYGONA
|
|
|
a po co ci duchy nie wystarcza ci duchy zamieszkujace własne powłoki cielesne?:P
sa o wiele bardziej szkodliwe wiec jak szukasz "rozrywki" to zwyczajnioe poskacz im po odciskach
|
|
|
Wy jesteecie poje...... ??? Niech to kto wykorzysta, a ma przejebane życie... pojeby jedne
|
|
|
Dlaczego nie można do bitwy wzywać? Jak to będzie duch Piłsudskiego, marszałka Polski i się dowie, że bolszewicy pod Warszawš stojš to co? Nie chcę wierzyć, żeby nie wspomógł swoich rodaków.
|
|
|
Czytam wasze wypowiedzi i nie wiem czy mam się smiać czy płakać z głupoty niektórych. Szkoda pisac nawet.;]
|
|
|
A po co wy chcecie duchy wywoływać? Wieczne odpoczywanie racz im dać Panie a wiatłoć wiekuista niechaj im wieci. To po co zakłócać ich spoczynek? Się nie dziwię, że niektórzy skończyli w psychiatryku a inni zginęli po tym. Jak bym sam był takim duchem to też ich tak wykończył. Robię sobie co a nagle para dzieciaków cišga mnie na ziemię i o bzdury wypytuje. Za pracę się ludzie wecie. Nieroby. Jak ten kraj ma do czego dojć kiedy bawicie się w takie bzdury. Jak chcecie poznać jakie duchy to se strzelcie w łeb to sami się nim staniecie. Nie trzeba będzie szukać.
|
|
|
Nie próbujcie nigdy wywoływać duchów!!!!!!!! Wiele ludzi dostało przez to wira!!!!!!!!!!!11
|
|
|
poršbańce ja raz to zrobiłem i mój kumpel już nie żyje nikomu tego nie zyczę ]popierdoleńce
|
|
|
jak nie chcesz to tego nie rób... każdy ma wlasna wole i moze robic co chce. jezeli nie czujesz sie w tym to po prostu odejdz a nie wyglaszasz wulgarne opinie o czyms o czym nie masz pojecia, albo zastanow sie nad swoim zyciem, czy w ogole ma sens... moim zdaniem to nic zlego wywolywac duchy, poza tym to pomaga odpowiedziec na wiele trudnych pytan wiec i buduje psychike czlowieka, pokazuje droge itp a jezeli robisz to w innych intencjach to nie dziw sie ze mozesz pozniej przez to cierpiec...
|
|
|
Jak to nic złego? Wieczne odpoczywanie racz im dać Panie a wiatłoć wiekuista niechaj im wieci. Każdy normalny człowiek (nie tylko wierzšcy) ustosunkuje się do tej proby. I jakie sš te dobre intencje. Pytasz się jak zmienić wiat na lepsze. Jak wyleczyć wiele nieuleczalnych chorów. Jak zlikwidować bezrobocie w Polsce?
|
|
|
Ja szczerze nie radze wywoływac duchów dla głebszych doznan. Nawet jesli jest was wiele, a wszyskie robicie to po raz pierwszy czy drugi to i tak moze co pójć zle!!! Któras spanikuje, niewytrzyma i bedzie kicha.... ile to ju razy pisali o tym ze ktos wywołał ducha, nie udało sie go odwołac i potem byli nekani...nie chcecie tego przezyc!!!! nawiedzone domy i inne pierdoły tylko w filmach konczš sie dobrze...w ril lajf jak co nie wypali to nikt wam nie pomoze...
Jak wam zalezy na adrenalinie to szukajcie UFO i znaków na niebie :p
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |