Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

Romek, już piszę maila. Dzięki.

Romku, dziękuję. Wtakim razie piszę maila. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

Romku buziaczki!!!! Bardzo dziękuję mam nadzieję, że to prawda,.....bo aż trudno mi w to uwieżyć,gdyż usłyszałam to co chciałam usłyszeć. Wszystkiego dobrego i jeszcze raz dziękuję!!!!

czy bende z ta z którą nie jestem ???jak nie ta to która i czy długo bende czekał??

???

Romek:
Musisz oczyscic swoja pod-, nad- i swiadomosc ze wszystkich negatywnych "brudow" nalecialosci. Jestes istota stworzona by dazyc do doskonalosci, do boskosci, a dazyc do samospelmnienia jest wyrazem dazenia do tego. Osiagniesz wszystko.
Trzymanie się od brudów emocjonalnych jest jak najbardziej wskazane. Ale to juz się stało... wraz z odejściej Jego pojawiła się niewyobrażalna złość frustracja ... na siebie i na niego (przeplatanie złości i wielkiej miłości). Myślę, że mogłam wiele osiagnąć ale nie teraz.... za mało mocy, za dużo blokad. nie ide swoją drogą ... co sprawia, że gnuśnieje ale ja TAK NIGDY NIE CHCIAŁAM ZYĆ. Zycie jest dla radości miłości i odnajdywania we wszystkim kolorowych, jasnych boskich wibracji.
Romek:
WSZYSCY moga byc tym czym zapragna. Kobiety, mezczyzni, dzieci. Kazdy z nas moze byc kimkolwiek. Posiadamy WOLNA WOLE i powinnismy nauczyc sie korzystac z tego DARU. Wolno nam dazyc do tego, do czego zapragniemy.
No dobra ... to powiedz mi jak oczyścić się ze złej energii. Poprosze rytuał... Poza tym ja nie chce mieszkać w mieście !!! Jak Tyś to zrobił że jesteś w miejscach które są najbliżej boskich wibracji. Mnie życie w mieście męczy... jade do Ciebie zgoda??? Musze sie połaczyć z moją Wyższą Jaźnią, bo bez tego ani rusz. Wiem co mówię, bo jestem teraz na nia zablokowana a to ona mnie w zyciu prowadziła. Wystarczyło jej słuchać, a nie być mądrzejsza od tego co jest lepiej wiedzace od mojego durnego ego widzacego to co ma przed nosem. Jestem bardzo duchowa i ezoteryczną oosbą i będę to rozwijała. Energie duchowe nie krzywdzą, nie frustruja się one poprostu nas wspierają byśmy szli drogą którą wybralismy już przed narodzinami. Kurcze a ja tak bardzo pragnęłam odkąd pamiętam ... miec kogoś koło siebie kto poprostu WIE. Wiem skąd miała takie marzenie -- bo lubię wzorcowe życie ... czyli doskonałe, boskie. Tylko człowiek, który zyje zgodnie z prawami boskimi może być zasilany z góry.

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

yohanna22: moze ty mi cos poradzisz - Chetnie, sluze pomoca, choc wole aby Igor "prowadzil" swoje gwiazdy i karty, nie chcialbym mieszac sie do Waszych spraw. Nie byloby to ani etycznie, ani moralnie dobre z mojej strony. No ale wydaje mi sie ze tutaj 90 % osob pyta i Ciebie i Igora wiec wczym mialbys przeszkadzac w koncu jestes jego pomocnikiem czyz nie ? W gruncie rzeczy sle Ci sto calusow bo fajna z Ciebie osobka i taka pozytywna do wszytkich !!! :)))) tak trzymaj !

Ty Romek to potrafisz dodać otuchy.Dziękuje :* ale taki mój strach wynika równiez z zachawnia mojego chłopaka czasem wydaje mi sie ze mu wcale nie zależy?? sama nie wiem.pisales ze mam uwierzyc w siebie i w niego ale czynapewno on mnie kocha i żalezy mu tak bardzo jak o tym mówi? całe te moje obawy wynikaja z tego ze kocham go a on juz raz tak bardzo mnie zranił :( ...z góry dziękuje za odpwiedz:*

Dziekuje Romku za odpowiedz .Widze ,ze starasz sie podtrzymac kazdego na duchu i wlac nutke optymizmu w nasze zycie .Napisales ,ze wszystko w moich rekach ,powiem nie bardzo .Nie mam kontaktu z tym mezczyzna ,dokad on sie nie odezwie ,nie moge nic zrobic .Dlatego pozostaje mi jak widac czekac i wierzyc ,ze Twoja wrozba sie spelni.Pozdrawiam

artur323:
czy bende z ta z którą nie jestem ???jak nie ta to która i czy długo bende czekał??
A czy ta z która nie jesteś WIE jakie ty byki ortograficzne stawiasz. jesli ona tez takie stawia znaczy,że do siebie pasujecie! powodzenia

Zaleciało mi Olu ironia, ale co tam, tz Ona wie, jakie ja stawiam, ale takich nie robi jak ja:D jestem dys. Także nie myśl sobie ze jakieś dziecko neo w wieku 15 lat jestem a po zatem chwila impulsu(teraz w Office sprawdziłem)Przepraszam Cie ;)

???

artur323:
Zaleciało mi Olu ironia, ale co tam, tz Ona wie, jakie ja stawiam, ale takich nie robi jak ja:D jestem dys. Także nie myśl sobie ze jakieś dziecko neo w wieku 15 lat jestem a po zatem chwila impulsu(teraz w Office sprawdziłem)Przepraszam Cie ;)
Dys... wszelkiej maści nie maja łatwo. Ale jak bedziesz do swej lubej pisał list miłosny to napisz go na kompie sprawdz pisownie a potem przepisz piórem. Ja dstawałam takie listy od mojego kochanego i było mi bardzo przyjemnie. On dostawał ode mnie. A inny pisał o mnie wiersze ... a nawet mi je przeczytał. zaznaczam,że był raczej nieobnoszący się z uczuciami !!!

Nie no listy i wiersze to nie w moim stylu, kwiaty owszem były, ale na niewiele się zdały, także chyba już po ptakach raczej. Ale nadzieja umiera ostatnia jak to ktoś powiedział:D

???

Kwiaty na niewiele się zdają, bo ścięte mają tendencję do więdnięcia. Listy za to mają tendencję do spalania się. To musiałoby być coś niezniszczalnego.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

oj tak.... dobre autko... takie terenowe na resorach by było przestronne i bezpieczne wczasie jadzy- gdy on prowadzi jako szofer:)

Dobra latarnia i dobra prędkość i po dobrym autku. Więc to jednak nie to :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Chciałbym się dowiedzieć,czy właściwą będzie decyzja zmiany pracy,gdyż wciąż czekam na upragnioną ciążę-czy to nastąpi?POZDRAWIAM

czyli co ?? może jednak ten tarot coś powie ??!:D

???

artur323:
czyli co ?? może jednak ten tarot coś powie ??!:D
tak powiem. Jestem wielki TAROT słuchaj mnie!!!
artur323:
będziesz jak ruszysz siedzenie!!! a jak nie będziesz z tą to będziesz z inną do której ruszysz siedzenie. zaprawdę powiadam ci, że tak będzie. chyba, że coś mi się pomyliło (lub zapomniałem) za wróżbę należy się 50 zł na konto nr. 666 666 666 666 666 666 PS. nie zwlekaj synu mój, bowiem wielu chętnych jest a ilość ograniczona!

Witaj Romku!Powiedz proszę ,czy moje małżeństwo się definitywnie zakończyło,czy mąż zwiąże się na stałe z K.?Czy czeka mnie jeszcze jakaś zmiana w uczuciach?Odnajdę swoje szczęście i spokój?

no w sumie tyle to i bez TAROTA wiem, ale mimo wszystko dziękuję:D pzdr SMOK (tylko z 1 częścią "wróżby" raczej nie):P

???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.