| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
Romku, dziękuję. Wtakim razie piszę maila. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
|
|
|
Romku buziaczki!!!!
Bardzo dziękuję mam nadzieję, że to prawda,.....bo aż trudno mi w to uwieżyć,gdyż usłyszałam to co chciałam usłyszeć. Wszystkiego dobrego i jeszcze raz dziękuję!!!!
|
|
|
czy bende z ta z którą nie jestem ???jak nie ta to która i czy długo bende czekał??
|
|
??? |
|
|||||
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
yohanna22:
moze ty mi cos poradzisz
- Chetnie, sluze pomoca, choc wole aby Igor "prowadzil" swoje gwiazdy i karty, nie chcialbym mieszac sie do Waszych spraw. Nie byloby to ani etycznie, ani moralnie dobre z mojej strony.
No ale wydaje mi sie ze tutaj 90 % osob pyta i Ciebie i Igora wiec wczym mialbys przeszkadzac w koncu jestes jego pomocnikiem czyz nie ?
W gruncie rzeczy sle Ci sto calusow bo fajna z Ciebie osobka i taka pozytywna do wszytkich !!! :)))) tak trzymaj !
|
|
|
Ty Romek to potrafisz dodać otuchy.Dziękuje :* ale taki mój strach wynika równiez z zachawnia mojego chłopaka czasem wydaje mi sie ze mu wcale nie zależy?? sama nie wiem.pisales ze mam uwierzyc w siebie i w niego ale czynapewno on mnie kocha i żalezy mu tak bardzo jak o tym mówi? całe te moje obawy wynikaja z tego ze kocham go a on juz raz tak bardzo mnie zranił :( ...z góry dziękuje za odpwiedz:*
|
|
|
Dziekuje Romku za odpowiedz .Widze ,ze starasz sie podtrzymac kazdego na duchu i wlac nutke optymizmu w nasze zycie .Napisales ,ze wszystko w moich rekach ,powiem nie bardzo .Nie mam kontaktu z tym mezczyzna ,dokad on sie nie odezwie ,nie moge nic zrobic .Dlatego pozostaje mi jak widac czekac i wierzyc ,ze Twoja wrozba sie spelni.Pozdrawiam
|
|
|
|||
|
Zaleciało mi Olu ironia, ale co tam, tz Ona wie, jakie ja stawiam, ale takich nie robi jak ja:D jestem dys. Także nie myśl sobie ze jakieś dziecko neo w wieku 15 lat jestem a po zatem chwila impulsu(teraz w Office sprawdziłem)Przepraszam Cie ;)
|
|
??? |
|
|||
|
Nie no listy i wiersze to nie w moim stylu, kwiaty owszem były, ale na niewiele się zdały, także chyba już po ptakach raczej. Ale nadzieja umiera ostatnia jak to ktoś powiedział:D
|
|
??? |
|
Kwiaty na niewiele się zdają, bo ścięte mają tendencję do więdnięcia. Listy za to mają tendencję do spalania się. To musiałoby być coś niezniszczalnego.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
oj tak.... dobre autko... takie terenowe na resorach by było przestronne i bezpieczne wczasie jadzy- gdy on prowadzi jako szofer:)
|
|
|
Dobra latarnia i dobra prędkość i po dobrym autku. Więc to jednak nie to :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Chciałbym się dowiedzieć,czy właściwą będzie decyzja zmiany pracy,gdyż wciąż czekam na upragnioną ciążę-czy to nastąpi?POZDRAWIAM
|
|
|
|||||
|
Witaj Romku!Powiedz proszę ,czy moje małżeństwo się definitywnie zakończyło,czy mąż zwiąże się na stałe z K.?Czy czeka mnie jeszcze jakaś zmiana w uczuciach?Odnajdę swoje szczęście i spokój?
|
|
|
no w sumie tyle to i bez TAROTA wiem, ale mimo wszystko dziękuję:D pzdr SMOK (tylko z 1 częścią "wróżby" raczej nie):P
|
|
??? |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |