Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Czy można sie z Tobą skontaktować tel? jesli będzie trzeba zapłacę za wróźbę . Pozdrawiam Ciebie serdecznie

Wrzuciłam dziś trochę drobnych pewnej pani prawdopodobnie pochodzenia rumuńskiego żebrzącej pod sklepem. Jej reakcja : Dziękuję bardzo....

Igorze kiedy bede miala wlasne mieszkanie? w ktorym roku?

Mam mieszane uczucie co do dawania biednym na ulicy. Tyle jest nacigaczy co nie zasuguja na pare zlotych. Jestem na nich uprzedzona i powiem szczerze (a szczerosc jest najwaznejsza) ze nie daje kasy na ulicy nikomu. Ile jest przypadkow co dzieci rzebza a tak naprawde zbieraja na papierosy czy alkohol. Jezeli wrozba ma sie spelnic w ten sposob ze mam dac biednemu z ulicy - to wole zrezygnowac z takiej wrozby, albo podziekowac duchowo, albo podziekowac Igorowi na konto a nie 'byle komu' na ulicy, ktory sie podszywa za biednego.

Igorze dużo sie teraz wydarzyło w moim życiu:-) podczas realizacji mojego projektu festynu charytatywnego dla dzieci z domu dziecka poznałam kogoś wyjątkowego i zaiskrzyło między nami:-) nie sądziłam nawet że pojawi się teraz ktoś kto mnie aż tak zainteresuje i z kim może coś zaiskrzyć:-) Igorze jeśli możesz to proszę zapytaj karty czy coś z tego będzie i czy nam sie ułoży:-) i jeśli możesz to zapytaj również karty kiedy znajdę pracę i gdzie albo jak mam jej szukać żeby jak najszybciej ją znaleźć:-) z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie:-)

kredzia

Czemu Igorku nie odpowiadasz na pytania? CZY MNIE ZALEJE WISŁA W PONIEDZIAŁEK? Wiem że mi grozi!

Mieszkam na Tarchominie.

Cześć Igor:) Dzięki serdeczne za radę! Proszę, zajrzyj jeszcze w karty czy uda mi się pojechać w wakacje do Polski na urlop? Dziękuję! Pozdrawiam:)

czy odpowiesz na moje pytania?jutro poniedziałek! A ja niewiem czy mam się ewakuować czy nie;(

ZAKLĘCIA lunar 3 dni temu o 07:43 Zazdrość rządzi się swoimi prawami. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiula1 2 dni temu o 18:37 Napisz tutaj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Zazdrościła mi piekła na ziemi??? Bo chyba tylko tego,że jakoś z tym wszystkim walczę:( Igorze ukochany-jak zmyć jej wpływ z mojego życia raz na zawsze? Zmarła jako szanowana i "święta". Jaka była wie kilka osób....

Spotkalam na drodze staruszka zyda oczekujacego wsparcia .......wsparlam w twoim imieniu Igorze mysle ze podziekowal ale w swoim jezykuuuuu........wazne ze dolozylam cegielke.......wiesz Igor ja wiem ze te dobre uczynki nawet najmniejsze wracaja pozniej do nas niespodziewanie i to w dwojnasob....pozdrawiam serdecznie

Kiedy najprawdopodobniej "L "zajdzie w ciążę .Czy uda sie to w tym roku ? Proszę o podanie miesiaca jaki pokarzą karty lub pory roku . Bardzo proszę o szybką odpowiedź !

Igorze, sama sobie odpowiedziałam, to jest fakt. Ale od paru dni wraca we śnie, nie wiem dlaczego. Patrzy się w oczy głęboko i jest smutny.. szepcze coś do mnie, wiem, ze nie jest to nic złego bo wyczuwam ciepło. Tak szczerze, tego nie potrafię sobie wyjaśnić. Przecież ma namiar na mnie, wiec o co chodzi? Nie znam odpowiedzi, znasz Ty ja?

Coco

.......wracajac po ciezkim dniu do domu spotkalam potrzebujacego staruszka .....wrzucilam mu do kubka garc monet mowiac to od Igora mysle ze dziekowal w swoim jezyku.........czy teraz odpowiesz Igorku na moje pytania????

Witaj Igorze, Kiedy będziesz odpowiadał na te starsze z kwietnia pytania? mam pytanie czy dogadam się z panem S, będziemy dalej razem? Biedny się tylko usmiechnął. Pozdrawiam

ZAKLĘCIA madzikowa21 5 godzin temu Niebawem ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, nie chce wiedzieć:)Bo nie i już, sa zmiany. I chyba odważę sie teraz ja, jeśli sie nie wystraszę. Tutaj jak do tej pory pasuje wszystko, nawet chęć dziecka. Bedzie dobrze. Wiem o tym:) Im starsza jestem, tym bardziej uważna. Ehh, ale takie pozytywne:)Pozdrowka;)

Coco

ZAKLĘCIA coco71 2 godziny temu Z wiekiem wszystko wydaje się prostsze ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą