Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIAKatarzynakasia5 maja, 11:37Ludzie zazwyczaj doceniają naszą pracę poprzez sowite rachunki ;))PozdrawiamIgor
igorze nierozumiem, wybacz:( moze troche bardziej dla mnie prostszym polskim? oznacza to, ze nic z tego? czy jak... podzrawiam kasia

Igorku czy to cosik tzn.ze moge myslec powaznie o tym zwiazku?czy Bogdan jest szczery wobec mnie?

Igorze, bardzo Ci dziękuję za odpowiedzi.Nie wiem tylko co znaczy ,ze jest wierny ...Przestał się odzywać ...bo nie miłość mu w głowie.

Witam wszystkich:) Mój los znowu mnie tutaj przyniósł.Igor albo to zbieg okoliczności albo coś Ci się tam udaje przewidywać:).Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz,ale za pewne tak:D nie da się zapomnieć takiej bezczelnej postaci jak ja:D. Kiedyś pisałem,że zakładam coś swojego.No i już zakończyłem swoją działalność,fajnie by było jakbym nie miał takiego zadłużenia jak teraz.Ale kto nie ryzykuje ten nie ma-taka jest prawda.Tylko to mnie jakoś trzyma.Igor wiesz...teraz chce jakoś się odbić od dna i wymyśliłem coś nowego,mniejsze zaangażowanie,mniejszy punkt itp. tylko nie wiem czy pchać się w to dalej,bo jak na razie mam więcej problemów niż przyjemnych chwil,co o tym sądzisz Igor? Może wreszcie moja karma zmieni mi los.Bo jak na razie nie należę do osób,które cieszą się życiem. P.S Darek żyjesz jeszcze?:)Motylek? ...? żyjecie?:)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

IGORKU !!!a ja nie zasluzylam na odpowiedz na moje pytania???Czy zapracowany jestes?

czy posiadam jakis talent ,ktory powinnam rozwijac??????

Igorze, czy mój związek przetrwa chwilowy kryzys? czy on nadal mnie kocha? ja prze ten czas zrozumiałam ze go bardzo kocham i jestem pewna ze chce z nim spędzić resztę życia. pozdrawiam

Igorze!!A kolejna odpowiedż dla mnie?

ZAKLĘCIA smuteczek 6 godzin temu Co powiedział biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

IGORKU, proszę....zobacz co mi karty mówią..... pozdrowionka :))

monetka73

Igorku,mam pytanko czy woda z wisły dojdzie do mojego domku?Trochę się boję;(

Igorku! Dziękuję za przemiły komplement. Będę dalej szukała, ale nie wiem, czego bardziej potrzebuję - spełnionej miłości (na której się zawiodłam), czy spełnienia zawodowo - twórczego? Tobie życzę jak najwięcej spełnień - we wszystkim. Pozdrawiam Ancik

Igorku powiedzial dziekuje,dziekuje bardzo(chyba ze zle tlumacze bo wiesz ze mam problem z jezykami),jesli istnieje potrzeba wsparcia kogos wiecej nie widze problemu ..........jutro idac zapewne kogos takiego spotkam na swojej drodze ....zawsze jest ich wielu....przeciez wiesz ze nie klamieeeeee

Igor:
ZAKLĘCIA kaaja 6 dni temu o 15:36 Dobrze jeśli będziesz się strzec młodego kochanka ;) Pozdrawiam Igor
Młodego kochanka?Jakiego?Zaskoczyłeś mnie.Dlaczego mam się strzec? Pozdrawiam

Witaj Igorze, Kiedy będziesz odpowiadał na te starsze z kwietnia pytania? Pozdrawiam

ZAKLĘCIA madzikowa21 3 godziny temu Witam i pozdrawiam, może jeszcze dziś. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

To panie Igorze bardzo dziękuję, czekam z nie cierpliwością. Biednym pomagam ale zazwyczaj jak mówię ze to od Igora to jakos dziwnie się na mnie patrza ;/ Pozdrawiam

Igorze.już nie mam sił, czy warto?. Wiem ciągle to samo pytanie

Cześć Igor!!! pozdrawiam mam pytanie ; Czy mi się kiedyś polepszy sytuacja materialna . Pozdrawiam

violetta74

Pilne Igorku! Kiedy najprawdopodobniej "L "zajdzie w ciążę . Proszę o podanie miesiaca jaki pokarzą karty lub pory roku . Bardzo proszę o odpowiedź !