| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
olivka30
11 maja, 09:44
Tarot kartami Król Monet i X Kijów mówi, że Los daje ci wolną rękę przy czym zyski większe będą w Niemczech.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
tatuszka1
10 maja, 07:29
Można zauroczyć ale nie zmusić do miłości.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
kwiatkowska
9 maja, 20:46
Tarot kartami X Pucharów i IV Puchary mówi, że tak ale trzeba przebaczyć błędy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Ancik1410
9 maja, 19:13
Człowiek twórczy jest taki jak ty => szuka w wielu miejscach na raz by się czegoś dowiedzieć ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. to normalne ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
Marcelina
9 maja, 16:30
Tarot kartą II Puchary mówi, że z tym związkiem to marnie ;((
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
chmurecek
9 maja, 08:22
Tarot kartą Słońce XIX mówi, że mogło by cosik ciekawego z tego być ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. życiu trzeba dać niekiedy szansę ;)
|
|
|
ZAKLECIA
adria
8 maja, 16:20
Tarot kartą IV Monety mówi, że będzie to jak odgrzewany kotlet +. czyli dobre dla bardzo głodnych ;(
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
paolka262
7 maja, 23:45
Tak i meczę niektórych ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
lunar
7 maja, 07:55
To wykręt ;(
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Katarzynakasia
5 maja, 11:37
Ludzie zazwyczaj doceniają naszą pracę poprzez sowite rachunki ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
savanah6
4 maja, 12:29
Możesz dzięki niemu zarobić pieniądze.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
senna
4 maja, 11:57
Tarot kartą VI Pucharów mówi żeby cie do głowy ie przyszło kłócić się z matką.
Pozdrawiam
Igor
ps. to z kim się będziesz umiała dogadać ?
|
|
|
ZAKLĘCIA
anet
4 maja, 11:45
Tarot kartami II Kije i Kochankowie VI mówi, że ona ma problemy z osobowością dlatego jest super w pracy a w związkach kuleje ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. i nie ona jedna ;)
|
|
|
ZAKLECIA
Ikonka
4 maja, 11:15
Tarot kartami Mag I i III Kije mówi, że znajdziesz dzięki pomocy młodego mężczyzny.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze straszny bałagan sie teraz zrobił w moim zyciu... mozesz zapytac karty kiedy znajde nowa prace i gdzie powinnam szukac zeby jak najszybciej ją znaleźć, bo póki co nie moge znaleźć żadnej sensownej pracy... i jak mozesz to zapytaj tez karty czy nastąpi jakas zmiana w moich sprawach sercowych, czy poznam kogos z kim będe szcześliwa i kiedy go poznam lub czy moze juz tego kogos znam, może karty powiedzą tez kim będzie ten ktoś lub jak bedzie mial na imie... i dziękuje jeszcze raz Igorze za książkę, nie wiem czy otrzymales email ode mnie, książka jest świetna i bardzo mi pomogla... i z góry dziękuje za odpowiedzi na moje pytania... pozdrawiam:-)
|
|
kredzia |
|
Igorku :)
Chciałabym sie dowiedzieć czy związek Artura i Pauliny to cos poważnego i czy On coś do mnie jeszcze czuje? Nadal mam nadzieję że Go odzyskam ale jest mi cięzko:(.Może lepiej próbować szukać kogoś innego ale z powodu miłości do Artura nie potrafie, mam blokade wewnetrzną.Pomóż:(((
I czy warto wyjechać we wrześniu za granicę, czy uda mi sie znależć tam prace.
Pozdrawiam:)
|
|
|
Wiem Igor-ale Ty wiesz,że w moim życiu jest tyle magii i jest tak dziwne, że starczyłoby na scenariusz 3 filmów....Każde kłamstwo jest bardziej wiarygodne-jak wszystko co mnie naprawdę spotkało...Jak z tego wybrnąć? I czemu Pani, która już nie żyje-starała się narobić mi kłopotów? Nie zrobiłam jej nic....
|
|
|
|||
|
|||