Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze, Mam ostatnio tak fatalny czas w życiu, że już nawet szkoda opowiadać. Chciałam się dowiedzieć czy powiedzie mi się na uczelni? Czy w pracy wszystko ułoży się pomyślnie? Czy rozwinie się moje życie uczuciowe,a właściwie czy ruszy z miejsca? Oraz czy uda mi się w tym roku pojechać na wakacje? Pozdrawiam

Igorze-czemu on się nie odzywa? Co zrobić?

Igorku, proszę odpisz na moje pytania dziękuję :)

monetka73

ZAKLĘCIA asystent 2 dni temu o 20:31 Tarot kartami III Miecze i Śmierć XIII mówi, że jest to wynikiem zajmowania się rzeczami zbędnymi. Pozdrawiam Igor ps. jeszcze jesteś przed metamorfozą ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monetka73 2 dni temu o 21:45 A sama do jakich wniosków doszłaś ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA leilaQ 2 dni temu o 17:14 Aby wyleczyć ojca trzeba go poddać prawdziwej hipnoterapii ;) Pozdrawiam Igor ps. u prawdziwego hipnotyzera ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Niezwykle trafne Igorze :D A czy zdołam obronić pracę przed końcem lipca?

Igorze wydaje mi się ,ze kroją mi się okropne problemy związane ze spółką , którą założyłam z mężem.Czy uda mi się z tego wytaraskać i zacząć realizować swoje marzenie, czyli uzyskanie niezależności?Bardzo Cię proszę o odopowiedź ..chyba zaczynam wariować

Igor, ja do żadnych wniosków nie doszłam...:( wszytko mi się na głowę wali, sprawa z października się ciągnie ...dlaczego oni tak oszukują??? exchłopak mi ciągle pomaga, widzę jak się na mnie gapi, ale mnie zostawił bo jak twierdzi nie dorósł i boi się tak do końca dalej na poważnie to ciągnąć.....hmmm po dwóch latach.... do jakich wniosków ja mam dojść ? może najlepiej być HARPIĄ bo z uczciwości jak widzę mam same problemy, chyba nie warto być dobrym, na dzień dzisiejszy mam takie wnioski......tylko w życie ich raczej nie wcielę bo mam głupi uczciwy charakter :( Serdecznie Cię Igorku pozdrawiam i dziękuję za to że mnie zauważasz :) Fajnie by było jak byś mi karty postawił :)

monetka73

ZAKLĘCIA okruszek 5 godzin temu Tarot kartami Diabeł XV i X Mieczy mówi, że wyjdziesz na prostą z opałów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA okruszek 4 dni temu o 18:14 Tarot kartami Rycerz Mieczy i Król Monet mówi, że pomimo tego co o nim myślisz to bardzo wierny człowiek. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor chyba Cię przez skórę wyczułam...:) właśnie zajrzałam sobie a ty jesteś :) powróź mi coś dobrego pleas :) pozdrawiam cieplutko

monetka73

ZAKLĘCIA poxxx 5 dni temu o 16:07 Tarot kartami Królowa Mieczy i Świat XXI mówi, że twoim przeznaczeniem nie jest biuro ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wisnia 5 dni temu o 12:17 Tarot kartami Sąd XX, Królowa Pucharów i Król Mieczy mówi, że najlepiej abyś pracowała w Motelu do czasu rozwinięcia fryzjerstwa ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 5 dni temu o 01:08 No nazbierało się i to ile ;))) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kaaja 6 dni temu o 15:36 Dobrze jeśli będziesz się strzec młodego kochanka ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kasandraII 6 dni temu o 12:30 To znaczy, że musisz się nauczyć rozwiązywać problemy w sposób bardziej cywilizowany czyli ludzki ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

moge poprosic o jakas wrozbe co sie stanie? tak ogolnie waznego?

ZAKLĘCIA beton 7 dni temu o 19:38 Tarot kartą X Pucharów mówi, że w Sierpniu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ach i czy ten nowopoznany pan jest mi przeznaczony? pan o imieniu na J?