| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorze!
Dziś pod kosciołem Świętego Krzyża wrzuciłam błyszczącą monetę kobiecie, która na wypowiedziane z uśmiechem słowa: "to od Igorka" uśmichnęła się, opuściła wzrok i dalej uśmiechając się wyszeptała: "dziękuję". Patrzyłam prosto w jej niebieskie oczy i widziałam w nich dużo mądrości. Nie miała na twarzy zdziwienia, jakby wiedziała o kim mowa, a wcześniej patrzyła na mnie z radością w oczach, jakby widziała kogoś znajomego i lubianego, z kim chętnie się przebywa i dobrze się czuje.
Skoro nie mam szczęścia w miłości, to może odniosę sukces w którymś z moich kierunków? Własnie kończę następny, pozornie nie pasujący do poprzednich. Po połączeniu wszystkich w jedno (jest to możliwe) może wyjść coś całkiem pożytecznego, zwłasza, że lubię mieć dużo pomysłów i je realizować a w duszy muzyka mi gra...
Pozdrawiam - Ancik
|
|
|
witaj...
mam pytanie...czy Jarek 22-12-1967 który teraz jest z Ulką 10-02-1982,która rozbiła nam małżeństwo,odebrała dwojce dzieci ojca.....wróci do mnie Ewy 11-04-2010 i naszej rodziny,domu.Pozdr.
|
|
|
Ja mam pytanie
Czy można zauroczyc soba osobę myśląc intensywnie o niej?
Czy są jakieś zaklęcia by spowodować zakochanie osoby?
|
|
|
^ Mnie też interesuje odpowiedz na pytanie wyżej. Sama jestem ciekawa czy coś takiego jest możliwe...
|
|
Maniula |
|
Igorze..chyba sama sobie odpowiedziałam, ale i tak jestem ciekawa Twojego zdania i tego co jest w kartach. Ot, tylko tak, bo lubię Ciebie męczyć:DD
|
|
Coco |
|
Igorze....powiedz mi czy widzisz mnie w niemczech czy w polsce. mam dylemat gdzie układać sobie życie z dzieckiem na nowo.czekam już na pierwszą spr. rozw.. pisałeś że mam nie marnować czasu energii na stare sprawy.
danusia31
|
|
|
Igorze, kiedy znajde prace i czy w moim zawodzie?
|
|
Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie? |
|
Dzisiaj miałam sen - szedł obok mnie taki ubrany jak Ty na zdjęciu , ja miałam pistolet w ręku w ozdobnym opakowaniu,patrzył na niego chyba chciał mi go ukraść , powiedziałam,że to tylko zabawka i nie posłuży mu do jego złych czynów. Nie zabrał mi. Co to znaczy?
|
|
|
Witaj
Możesz sprawdzić jak poradzę sobie w nowej pracy?
Pozdrawiam
|
|
|
Igorku,kiedy będziesz odpowiadał na pytania?
Sporo Ci się ich nazbierało.
Żeby potem nie było poszkodowanych...
Że kogoś ominiesz...
I pamiętaj o mnie...Pytania z 4 maja,15:49/stronka 144.
Pozdrawiam serdecznie:)
|
|
|
Hej Igor:)
Jestem w kropce co do spraw związanych z pracą, nie wiem co dla mnie będzie najlepsze, bardzo liczę na twoją pomoc:
1.Czy mam nadal pracować w motelu? (jestem na okr.próbnym)
2.Czy dostanę etat w dużej firmie gdzie pracuje mój mąż? Kiedy jest szansa?
3.Czy lepiej zacząć działać na własną rękę w swoim zawodzie jako fryzjerka?
Proszę o radę, co mówią karty, gdzie będę czuła się najlepiej?
Dzięki Igor:)
|
|
|
Igorze moje wcześniejsze pytanie na temat"pracy w domu" jest już nieaktualne. Po przeczytaniu postów na forum utwierdziłam się w przekonaniu że nie warto. Mam jednak do Ciebie pytanie odnośnie mojej prawdziwej pracy. Czy uda mi się pójść na staż od czerwca do biura nieruchomości?
Pozdrawiam:)
|
|
|
paolka262
17 godzin temu
Pamiętam o pytaniach ale jeszcze muszę odpowiedzieć na maile.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igor,
Czy dostane staż w czerwcu? Mam iść ze skierowaniem po weekendzie na rozmowe.
Dziekuje
|
|
|
Witaj Igorze.
Spotkały się nasze oczy i już czułam ,ze to jest to, trochę jak z bajki.Czy On jest dla mnie?Trochę się miga pracą i ze szczęścia nie szuka...czuję,że się bardzo boi...szczęścia.
|
|
|
Igorze, kto dzisiaj nade mna czuwał?
Chodzi o to, co wydarzyło sie przed południem
Dlaczego w ogóle miałam ten black out i .. kto czuwał nade mną?
Spac nie mogę, bo mam ta sytuacje przed oczyma.
|
|
Coco |
|
ZAKLĘCIA
coco71
19 godzin temu
Widzisz ludzie niekiedy wszystkiego do końca wiedzieć nie muszą ;))najważniejsze, że żyjesz ;))
Pozdrawiam
Igor
ps. http://www.kryptozoologia.pl/freiburg-schrecker,493,35,artykul.html
|
|
|
|||
Coco |
|
a ja mam już kolejne pytania drogi Igorku. Mianowicie czy jest sens odwiedzić tego mojego chłopaka który się nie odzywa?( zależy mi ciągle, ale to głupie z jeden strony) Może faktycznie jest z nim źle, może załamał się, jest w jakiejś depresji ?? czy on wrócił już że szpitala (da się to jakoś przewidzieć )?? Jak zostanę przyjęta w jego domu ?
|
|