Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Ikonka! Igorze, powiedz mi , czy kiedykolwiek znajdę pracę w polsce.mam tragiczną sytuację finansową i nie umiem sobie z nią poradzić. Jak ułoży mi się zycie z moim partnerem.

Witaj Igorze Mam pytanie dotyczące mojej koleżanki z pracy Małgosi. Jest to super osoba i wszyscy ją bardzo lubimy, natomiast ona nie może znaleźć swojej drugiej połowy. Czy widzisz jej przyszłego męża? Bardzo chciałaby mieć też dziecko.Czy pisana jest jej rodzina? Wszyscy jej życzymy jak najlepiej, czy jej się uda a jak tak to kiedy? Jak możemy jej pomóc?

Igorze, jeszcze jedno, czy mieszkanie zostanie w koncu sprzedane a ja za to bede mogla sobie kupic w innym miescie? Kiedy bedzie to mozliwe? czy powinnam sie poklocic z moja mama zeby cos sie w koncu ruszylo?

dziendobry Igorze. Wczoraj dziecko odpowiedzialo mi dziekuje robiac duze oczka kiedy powiedzialam mu ze to jest prezent od Igorka,mialam troszke ubaw z tej dziewczynki....... powiedz mi czy moze wyjsc cos wiecej ze znajomosci miedzy mna a Jarkiem mieszkajacym w Anglii?jakie on ma zamiary?> pozdrawiam serdecznie ........

Witam Igorze! Mam pytanie co do pracy i finansów? Czy coś się w końcu ruszy? Bo mam wrażenie że gdzieś utknęłam........ Pozdrawiam agulaa

Uwazaj o czym marzysz,bo marzenia moga sie spelnic...!

Witaj Igorze. Ale się porobiło:( Zaczęło się tak że napisałam do Szymona anonimowe smsy.Napisałam mu że się w nim zakochałam:/ Póżniej on napisał mi kilka smsów,i tu pierwsze pytanie 1.Czy to on mi je pisał,czy z jego numeru pisał ktoś inny,może jego dziewczyna? Kiedy na drugi dzień napisałam mu żeby zadzwonił to milczał.Kilka dni później Szymon miał impreze było kilu jego kolegów i jego dziewczyna.Pokłócili się strasznie(ale chyba już jest dobrze). I wtedy na tej imprezie jak jego dziewczyna już poszła,zadzwonił do mnie(myślałam że to Szymon,ale dowiedziałam się dwa dni później że to Szymona kolega Piotrek.Powiedz mi Igorku 2.co się dzieje w głowie Szymona i jego sercu?Czy jest tak rozbity jak ja? 3.Czy Szymon dobrze mówił o mnie swoim kolegom? 4.Czy on w ogóle o mnie myśli? 5.Czy on mnie lubi?6.Czy on się mnie wstydzi? Kochany Igorku rozłóż dla mnie tarota i odpowiedz mi na moje pytania. Pozdrawiam serdecznie... ps.Kiedy mogę spodziewać się odpowiedzi? Tamte pytania są nie aktualne...

Witam Igorze Bardzo Chcialabym uslyszec cos na swoj temat. Za pare miesiecy wyjade na stale za granice do chlopaka. Prosze powiedz mi czy bede szczesliwa w Anglii,czy powinnam wyjezdzac. Coraz czesciej mam watpliwosci:( Serdecznie Pozdrawiam

Witaj Igorze, czy myslisz, ze jestesm w stanie "dotrzec" do Frits-a? Nikt nigdy nie powiedzial, ze milosc nie wymaga wyrzeczen i walki. Czy walka, starania maja sens?czy keidys ktos to doceni czy zamknie sie jak chomik w sobie. Pozdrawiam kasia

Witaj Igorku:)) Czy dostanę się wreszcie do pracy, do dużej firmy gdzie w tej chwili pracuje mój mąż? Kiedy? ps. Książka D.Wereszczagin super. Czytałam też kilka innych o podobnej tematyce, ale na dobrą sprawę prowadzi do takich samych skutków.DZIĘKUJĘ.

Zapomniałam zapytać, czy pojadę do Polski w lipcu na urlop tak jak planowałam? Proszę o odpowiedz Igorku i dziękuę z góry!

Witam panie Igorze,w styczniu mówił pan,że mąż mój zostawi tą drugą panią w maju więc chciałabym dowiedzieć się czy tak jest czy będzie bo właśnie jest maj.Pozdrawiam gorąco i z góry dziękuję.

Witaj Igorze;) dałam sobie z partnerem trochę czasu, czy dobrze to nam zrobi? będziemy znowu razem? pozdrawiam serdecznie

Igor? Czy ktoś powiedział mu coś złego na mój temat? "Życzliwych" ludzi jest dużo....

Witaj Igorze. Spotkały się nasze oczy i już czułam ,ze to jest to, trochę jak z bajki.Czy On jest dla mnie?

Igorku,żyjesz??

witaj Igorze mam takie pytanie, czy odnowie znajomość z mężczyznom którego kocham, i czy będziemy jeszcze kiedyś razem w związku? jaka bedzie nasza przyszłośc? pozdrawiam

ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 23:45 Tak żyję ale byłem zajęty chwilę ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor, witaj nareszcie jesteś, ja dzisiaj co godzinę tu zaglądam, bardzo Cię proszę o porady i z góry dziękuje pozdrawiam cieplutko

monetka73

witaj Igorku ,czego moge sie spodziewac ze strony Bogdana?czy powinnam sie z nim przyjaznic?czy on aby nie czuje do mnie cos wiecej?i czy mogloby cos z tego byc?milutkiej niedzieli

Igor, chyba zle sie dzieje w moim zwiazku, czy moglbys zobaczyc co mowia karty jak to dalej bedzie wygladac? i co z moimi studiami? czy uda mi sie je skonczyc? pozdrawiam Cię serdecznie