| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś co chcecie pokazać | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
|
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp.
Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie.
Czyńmy dobro! ]:
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Silne-trzesienie-ziemi-nawiedzilo-Grecje,wid,13281880,wiadomosc.html?ticaid=1c0d2
po japoni- coraz bliżej się zbliża i do nas
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|||
|
Cheap Flights
http://www.youtube.com/watch?v=HPyl2tOaKxM
|
|
|
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
hehe i znowu sie zbliza data 10 kwietnia i znowu wulkan w europie sie odzywa. Podobno obama miał do nas na rocznice przyleciec to już nie przyleci :P hehe.
A co do ancik to sie z tobą przekomarzałem, w tych czasach juz nic konkretnego nie wiadomo trzeba wiele rzeczy robić na wyczucie. Musiałem sie do kogos przyczepic i trafiło na ciebie. Codziennie jakoś zdarza się ze ukrywam sie w ,,cieniu'' innych ludzi i skupiam na sobie mniej uwagi ale przez to jestem zapominany to samo na tym forum. Wiec musze sie pod kogoś podczepić:)
pozdrawiam
|
|
|
|||
|
|||
|
I jeszcze jeden milczący na forum - Sześciopak. Też go zauważymy, jak się odezwie. Ostatnio coraz bardziej sensownie się wypowiadał. :)
|
|
|
|
|
|
Ancik hmm, szczerze mówiąc coraz bardziej po mnie takie rzeczy spływają(nie obraziłaś mnie:D). Dosyć dziwne zeczy mi sie przytrafiaja, ostatnio cały autobus około 80 osób nasłuchało sie goscia po 70 jak na cały głos sobie prowadził monolog o żydach, ze pija chrzescijanską krew, sa włascicielami banków, wykorzystuja dzieci z sierocinca, o pieniadzach no prawie o wszystkim ale miał w wiekszosci rzeczy racje. I właśnie doszłem przez niego do takiego wniosku że nawet dobrze ze nikt go nie uciszał bo sobie ludzie posłuchali.
Ale nie miałem go za oszołoma, i zrobił coś czego ja nie potrafie, z oczywistych przyczyn bym nie mógł i w pewnym sensie chciałem to usłyszec w zyciu codziennym. hmm własnie nie wiem czy mi sie wydaje ale mam wpływ na ludzi wokół mnie że kiedy ja jestem wyluzowany to inni czuja niepokój, może nie aż tak ze sie dziwnie zachowuja ale dziwne uczucie. W pewnym sensie sie nie dziwie bo kto jest niespokojny i zdekoncentrowany jak sie czuje czyjs wzrok za plecami.
Ancik tak ps: nie lubie wampirzyć nie chce nikogo wykanczac bo sam tego nie lubie
|
|
|
Koleżanka może cokolwiek kiepsko formułuje myśli
chyba nie chciała Ciebie urazić
po prostu tak stwierdziła dla żartu
Po prostu Ocelot nie napisałeś dokładnie co oznacza u Ciebie
|
|||
|
Dzięki Nice. Dokładnie tak należy rozumieć to, co napisałam.
Ocelot - to był żart. Sądziłam, że raczej uśmiechniesz się, zamiast poczuć urazę. Co do podczepiania - wiem, co miałeś na myśli, ale z przekory odpowiedziałam inaczej. Wiem, że chodziło ci o wskoczenie w jakiś temat, wątek ciągnący się.
To jak? Sztama? Przeszedł żal?
No to uśmiech na twarz! I na przyszłość pamiętaj - nigdy nikogo świadomie i celowo nie obraziłam, nie powiedziałam niczego, czego sama nie chciałabym usłyszeć. Jeżeli jakiś żart jest niesmaczny, lub niesmacznie odebrany - przepraszam :)
Bywa, że w złości albo w żalu powiem zbyt wiele, ale to zupełnie inna sprawa. Na ciebie nie miałam powodów się złościć. :)
|
|
|
hehe nicze i ancik spokojnie moje nerwy i morale są ma dobrym poziomie:).
To co wczoraj napisałem w sposób dosyć neutralny z małym uśmieszkiem na twarzy:D.
nie musicie mnie przepraszac, sprostowywać tylko dziwne jest to że napisałem że:
,,
|
|||
|
hmm skoro sie tak przejeliście chyba coś w tym jest że to że mam ogólnie na codzien ,,poker face'' ale musi być coś w mojej gadce albo pismie ze tez ciezko skumać jak jestem nastawiony czy dobrze/zle/neutralnie:)
A po 2 nie odpisuje tak szybko bo nie mam czasu zbytnio, jednak ,,klatkowe'' życie pochłania najwiecej czasu...
|
|
|
|
|
|
Ciekawe, ile ma lat ten czlowiek, ktory pisze ten blog ? Przypuszczam, ze pamieta tylko lata 80-te - lata Pierestrojki" !
|
|
|
I na pewno nie pamięta HAARP-a, a jak wiadomo HAARP ma największy wpływ na wszystko :))
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |