Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

IGORZE... Sprawa jest bardzo ważna! Musisz mi pomóc. Bo znowu się pogubiłam:( Wczoraj(to jest w środę-28kwietnia) Szymon napisał do mnie smsa czy ode mnie dostaje smsy z neta. napisałam że tak albo nie,ale on i tak wie że ode mnie.Potem sie rozpisał i proponował mi seks!:/ Powiedz mi czy z nim pisałam czy może z kimś innym bo jak mu dziś to jest czwartek29kwietnia napisałam żeby do mnie zadzwonił bo nie jestem pewna czy to z nim pisałam to milczy.co się dzieje?pomóż,doradź

Igor?

gdzie sie podziala OLLABOGA???

witam panie Igorze mam proste pytanko czy ona mnie kocha

mateusz

Miłego majowego weekendu Igorku:)

Hej Igor! Poprzednie pytanie dotyczące zmiany pracy nieaktualne,ponieważ już wiem,że od pn mam próbny dzień. Pytanie moje teraz brzmi: Czy się uda,czy będę zadowolona,na co mam uważać,czego unikać,czym się nie przejmować w nowej pracy? Dziękuję z góry!!

Maniula

nieaktualne pytanie o pracę:) mam dwie do wyboru:) Igorku-tylko mi powiedz co mam zrobić by mi się udało być z tym panem o którym ciągle myślę....Pozdrawiam Igorku najukochańszy:)

Witam Czy kiedykolwiek moje drogi życiowe i Witolda się zejdą? Prosze o odpowiedź Miłego weekendu Igorku

igorze ubogi powiedzial dziekuje i odszedl.czy ten starszy mezczyzna jest szczery wobec mnie'dlaczego tak kreci sie obok mnie/czy z tego bedzie cos wiecej pozdrawiam

gwiazda581

Igorku,wszystko się toczy tak szybko,a Ty nie odpowiadasz:( Szymon miał impreze w domu.Pokłócił sie z dziewczyną,wyrzucił ją z domu.Kłócili się na ulicy,słyszałam trochę.Powiedz mi o co im poszło?O mnie?Potem Szymon pijany dzwonił do mnie trzy razy.Rozmawialiśmy.był nawet miły.Co mam myśleć?Co on myśli o mnie?Czy on sobie robi ze mnie jaja?Odpowiedz mi Igorku.Czekam Pozdrawiam serdecznie

kiedy milosc się odnajdzie? czy czekanie ma sens?

Uła..

No i zobacz nastepny chce slubu ........czy mam zostac za wielka wodaaaaaaaa

Igorku, tęskno nam za Tobą, proszę odpisz jak już będziesz znów, ja biednych naturalnie obdarowałam...:) zresztą i bez tego darki zawsze robie bo mi żal takich ludzi Tak duzo się osób pyta czy ten to już ten właściwy, to i ja się spytam, do tego co wcześniej napisałam czy on to już jest ten na całe życie ??? serdecznie pozdrawiam i z góry diękuję

monetka73

wiesz Igorze.. nie wiem po co jechałam teraz tęsknię..i myślę a nie wiem czy z tego coś się zrodzi..chociaż ja to chce i to bardzo a Ty wiesz?

Coco

podjelam juz decyzje wracam do domu........tam jest moje miejsceeee .....poradze sobie z wszystkim???

Igorze, czy mój związek przetrwa tą probe i będziemy dalej razem? kocham i boje się ze to koniec. pozdrawiam

Czy nieznajomy Pan jest we mnie zakochany skrycie?

Igorze byłam na dwóch rozmawach w sprawie pracy, nie powiodło się, kiedy znajde pracę?

mariadorota

Igorze kiedy dostane stala prace? gdzie szukac?

Igor, mówiłeś mam nie myśleć, to nie myślę, chyba robię coś głupiego,...czas pokaże, umówiłam się na czacie z jakimś palantem, teraz na czwartek, chociaż wiesz że kocham innego, zobaczymy co tej "randki" wyjdzie..... miałam nie myśleć ale myślę i myślę wymyśliłam pod wpływem nowej piosenki rihanny czas spełniać swoje marzenia a.....marzę o flamenco...chyba czas pomyśleć o sobie i pójść do szkoły tańca na flamenco ...... i na te moje pedagogiczne studia...... myślisz że to dobre dla mnie ....? dostanę się na studia?..... pleas odpis mi na te moje wszystkie spazmatyczne pytania....... serdecznie pozdrawiam i dziękuję.....

monetka73