| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Sama widzisz tyle czekasz i wniosków nie wyciągasz dalej.
Pozdrawiam
Igor
ps. Tarot kartami Koło Fortuny i IX Pucharów mówi, że z nowej miłości uzyskasz odpowiednie zadowolenie ;)
--------------------------------------------------------------------
Wnioski: naiwność ludzka nie ma granic. czekałam gdyż jest w szpitalu.
Nowa miłość powiadasz :) chociaż jakieś pocieszenie:)
----------------------------------------------------------------
czy wiadomo kiedy przyjdzie ta miłość? i czy to bedzie dobry człowiek? a może juz się pojawił ??
Dziekuje kolejny raz za odpowiedz :) jestes wielki ! :)
pozdrawiam
|
|
|
IGORKU SZLAM DZISIAJ I WIDZIALAM WIELU POTRZEBUJACYCHHH WSPARLAM JEDNEGO Z NICH W TWOIM IMIENIU BYL ZASKOCZONY I SERDECZNIE PODZIEKOWAL ZA WSPARCIEEEEEEEE.POZDRAWIAM SERDECZNIE...........
|
|
|
Igorze ukochany-gdzie szukać pracy, bo mi już ręce opadają....
|
|
|
HEj, pytanie o łukaszu cofam, ale jestem ciekawa z kim pojde na wesele? mam nadzieje ze mi odpowiesz ;)
|
|
|
Witaj drogi Igorze!!!
Czy mógłbyś mi powiedzieć, czy dam radę obronić się we wrześniu z pracą dyplomową:) Pozdrawiam :)
|
|
|
Witam
Igorku, czy moj los sie w koncu odmieni o czeka mnie jakas pozytywna zmiana w zyciu? czy mam szanse na nowa prace i nowa milosc? czy wyjde z dlogow czy znowu los mi rzuci jakies klody pod nogi?
pozdrawiam cieplutko
ps. mamie nie zdazylam pomoc. odeszla do lepszego swiata... ;(
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
witaj Igorze:)
znalazłam ofertę "pracy w domu". Czy dobrze bym zrobiła gdybym spróbowała? Byłabym usatysfakcjonowana wypłatą?Boję się, że mogą to być oszuści...
Pozdrawiam:)
|
|
|
Drogi Igorze. Nie widzialam sie z Nim od kilku tygodni. Czasem mi napisze, ze mu zalezy i zebym byla cierpliwa. Nie wiem co sie dzieje, nie wiem czy mam na co czekac. Bardzo Cie prosze, zebys sprawdził w kartach, czy jest jeszcze sens czekac na spotkanie z nim, czy jemu faktycznie na mnie zalezy, czy mnie nie oszukuje.?
z pozdrowieniami Marina
|
|
|
Witaj Igorze,
jakiś czas temu napisałeś, że zrócimy do siebie z moim obecnie Ex oraz że będę musiała ponieść karę;( Mógłbyś to sprecyzować, bo trochę strasznie to brzmi (przecież nie robię nikomu krzywdy-oboje jesteśmy wolni). POza tym (o ile nie za dużo wymagam;p) proszę o przybliżony czas kiedy to ewentualnie mogłoby nastąpić;-)
pozdr ciepło
|
|
|
witaj Igorku pznalam na portalu internetowym mezczyzne o imieniu Bogdan czy moglbys mi powiedziec cos wiecej o tym mezczyznie?bardzo dziekuje
|
|
|
i tamto ostatnie pytanie tez cofam :D sorki za zamieszanie
No ale moze sie tak serio spytam bo mi ta samotnosc doskwiera. kiedy spotkam chlopaka ktorego pokocham i ktory pokocha mnie? jak go poznam? kim on bedzie? prosze odpowiedz mi :)
|
|
|
Igorku napisałam Szymonowi dwa anonimowe smsy.Powiedz mi czy domyśla się że to ode mnie?
Jeśli tak to czy jego reakcja to uśmiech czy wkurzenie?
|
|
|
Witaj Igorze ! Biedny , ale nie pod kościołem , za każdym razem odpowiada - dziękuję .Ostatnim razem zapytałam się ciebie jak mi się powiedzie w interesach / , a ty odpowiedziałeś , że mam uważać na starca lubieżnika . Nic się takiego nie wydarzyło , poza jednym sms-em - o treści - : ; Daj tyłka " i to nie wiadomo od kogo .
Proszę cię , powiedz mi , co teraz karty powiedzą o moim życiu i zdrowiu ? Pozdrawiam serdecznie i życze zdrowia , bo ono jest najważniejsze w życiu . Beata
|
|
|
Witaj
W jakim celu Mirek zaczął do mnie wydzwaniać.Czy ma jakieś zamiary?
|
|
|
Igorku wydarzyło się coś nie prawdopodobnego:)
Szymon się do mnie odezwał smsem;)
czy on ma dobre zamiary co do mnie,czy sobie ze mnie żartuje?
Pomóż.
|
|
|
Witaj Igorze :)
Dawno nie pisałem a mam do Ciebie tylko jedno pytanie-
Jutro zdaję egzamin czy zdam go pozytywnie?
P.S
Kiedy tylko mogę (a ostatnio często spotykam biednych) to pomagam finansowo. Czy to jakiś znak że tylu ich jest na mojej drodze czy tylko zbieg okoliczności?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
Witaj Igor!
Powiedz mi proszę, czy uda mi się zmienić pracę i mniej więcej kiedy?
Dziękuję i pozdrawiam!
|
|
Maniula |