| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
A co do tego, że nie znam sytuacji, to nie mam się wypowiadać.. Powiem tak: w takim razie albo przybliż mi sytuację, albo mi nie zabraniaj się wypowiadać, gdyż mam do tego prawo. A jeśli poczułaś, że Cię obraziłam, to przepraszam. Jestem przewrażliwiona na punkcie zdrady i wpychania się w czyjś związek.
|
|
|
Do slayer.
Poczułam się urażona,ale masz racje.
Ale ja nikomu nie mam zamiaru rozwalać związku,wiem że to okropne uczucie.Ale ten chłopak od 4 albo 5 lat obserwuje mnie ze swojego okna centralnie to widać.Jak ja się spojrzę to on "ucieka".Próbowałam rozmawiać z jego dziewczyną ale ona mi nie wierzy,Nie mam zamiaru rozbijać im związku,i nie jestem w nim zakochana,najwyżej co to zauroczona.Moim zdanie powinien powiedzieć jej prawde,że podoba mu się ktoś inny.Ja też jestem w stałym związku. Ale mi się nie układa.
ps.Jak chłopak kocha to nie pozwoli rozbić swojego związku żadnej kobiecie.To moje zdanie.Jeśli facet pozwoli sobie na rozbicie związku przez inna kobiete tzn że nie kochał swojej dziewczyny.Proste.
Pozdrawiam Cie serdecznie:)
|
|
|
slayer...
w pytaniu do Igora chodzi mi o to czy to z mojego powodu zostawi ją ten chłopak.A wcale tego nie chce.Wolałabym wiedzieć że to ona go zostawi dla innego.Poza tym strasznie mi go szkoda bo ta panienka jest zdemoralizowana,pije,pali,przeklina a ma tylko 17 lat.
|
|
|
|||
|
Igorze,
czy mój związek przetrwa chwilowy kryzys?
czy dogadam się z partnerem?
pozdrawiam
|
|
|
paolka626 skoro go nie kochasz.. to moze nie warto? w kazdym razie naprawde zycze Ci szczescia, rob jak uwazasz za sluszne. nie oceniaj, nie krzywdz. rowniez pozdrawiam serdecznie:)
|
|
|
Igor czy spełni sie moje marzenie? (odnosnie jednej osoby na której mi tak zależy)
Czy jestes w stanie odpowiedziec kiedy ewentualnie by to nastąpilo?
pozdrawiam b. serdecznie
|
|
|
Witam,
Panie Igorze mam pytanie:
mój partner od 2 tygodniu woli sam spędzać czas niż ze mną,
pytałam się o co chodzi a on że o nic ze wszystko w porządku.
mam pytanie:
czy on mnie już nie kocha?
zależy mi na nim i czuje ze to jest ten ostatni ale niepokoi mnie to zachowanie.
Igorze i drugie moje pytanie:
czy to z nim kiedyś stanę na ślubnym kobiercu?
pozdrawiam
|
|
|
Igorze
kiedy będziesz odpisywał na maile?
a tak poza mailem to mam pytanie
jak się potoczą losy mojego cudownego związku?
może dzidzi w końcu pojawi się;)
|
|
|
Igor, zobacz prosze w karty i powiedz mi czy uda mi sie skonczyc studia? pozdrawiam Cię
|
|
|
Witam
do madzikowa21
normalnie jak bym o sobie czytala :(
|
|
monetka73 |
|
....................jesli mozna prosze o odpowiedz .......czy Artur to ten wlasciwy mezczyzna???????? Laczy nas genialny sex ale nic pozatymmmm(mowie o swoich odczuciach) aaaaaaaaaa on chce slubu ,,,,,nie moge z kims byc kogo nie kocham......czy ja sie jeszcze w kims zakocham????????????Igorze powiedz prawde proszeeee
|
|
|
|||
|
Chciałabym wiedzieć jakie wrażenie wywarłam
na Krzysztofie
na Witoldzie ?
na Michale?
Co o mnie myslą?
|
|
|
Witaj Igorze!
Chciałabym wiedzieć czy Sławek jest ze mną szczery i czy naprawdę chce być ze mną?Myślę ,że mnie okłamuje.Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
|
|
dorka |
|
prosze powiedz mi cos wiecej o moim znajomym Pawle?co to za czlowiek
|
|