Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze.Bardzo dziękuje za odp.Dałem dziś kobiecie troche monet nawet nie wiem z kąd tam się znalazła, ale życzyła wszystkiego dobrego pozdrawiam.Nie wiem tylko jak odnosić sie do tego by myśleć o sobie a nie żonie, nie umiem myśleć o sobie całe życie myślałem o innych a o sobie na końcu, może tak już musi być

Jak się dziś dowiedziałem moja żona z kochankiem uwili sobie gniazdko...Czy ona wróci do nas(zostałem sam z synami)czy próbować zapomnieć?Kocham ją wciąż!!

Jeszcze jedno mam pytanie na które chciałbym znac jakąś odp.Sprawa wydziału komunikacji który doniósł na mnie do prokuratora jak to sie skończy.Wiem że namieszałem i czekam na karę ale powiedz proszę jaka ona będzie?Pozdrawiam

Dzięki Ci Igorze ukochany:* Ale o czym on myśli i co dalej z nim, ze mną i nią? Przepraszam, że Cię dręczę, ale nie chcę czegoś znów zepsuć-a mam do tego talent....Pozdrawiam Cię serdecznie i jeszcze raz dzięki:)

Nie wiem, czy mam w ogóle o tym myśleć czy zapomnieć-bo jest pani numer 2....

Chciałabym sie dowiedzieć czy mam szanse ułożyć sobie stabilny szczęśliwy związek z męzczyzna urodzonym 19.11.1983? Niestety nadal myśle o poprzednim mężczyżnie ,o Arturze ur 13.09.1973.Napisał Pan ze musiałabym dużo poświęcić aby z Nim byc.Może warto poczekać na Niego? Sama juz nie wiem moze za bardzo idealizuje Go.:( W każdym razie potrzebuje pomocy bo mi namieszał w życiu:(.Pozdrawiam

Igorku drogi mi tylko chodzi o to czy ja będę powodem ich rozstania? Tak czy nie? powiedz mi jeszcze kto z nich pierwsze zerwie? ps.Dziękuję Ci za odpowiedzi:) Polubiłam cię bardzo Igorku:)

Igorze kiedys moglam chodzic z nim do lozka jesli bym tylko chciala, tak pisales. Chcialam ale to zepsulam, czy teraz jeszcze bede mogla?

moj drogi igorze.czy ja mu tylko sie podobam czy moze jest to cos wiecej/prosze odpowiedz od tego duzo zalezy

gwiazda581

Ja to nawet nie pytam ;) Mi to już tylko nadzieja została ;) Pozdrowienia dla wszystkich :]

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

paolka262:
Igorku drogi mi tylko chodzi o to czy ja będę powodem ich rozstania?
Sorry, ale nie szanuję lasek wchodzących w cudze związki. Nie możesz sobie znaleźć wolnego faceta? Wybacz, że to napiszę... Ale brzydzę się takimi osobami... Zastanów się lepiej nad sobą. Znajdź sobie wolnego faceta. Zajęty nie znaczy atrakcyjny. Zapamiętaj sobie raz na zawsze: NIE BUDUJE SIĘ SZCZĘŚCIA NA CZYIMŚ NIESZCZĘŚCIU!!

Boże.. Po co ja to piszę.. Nikomu nie przemówisz do sumienia, dla każdego liczy się tylko jego szczęście.. Pomyślałaś ile łez wyleje ta dziewczyna, gdy Ty wejdziesz z butami w jej związek? Potrafisz spać spokojnie..? Jeśli tak, to współczuję..braku serca i egoizmu.

Spotkalam dzisiaj podrodze potrzebujacego dalam mu datek i wiesz byl zaskoczony -powiedzial dziekuje-dziekuje bardzo.....igorze mam kilka pytan jesli znajdziesz chwilke prosze o wrozbe .....po pierwsze co stanie sie w sierpniu ze los sie odmieni-czy mozesz to szezej opisac?Po drugie czy wygram z nowotworem Igorku....chce jeszcze pozyc ,ale nie wiem czy taka wolaaaaaa ,,,,,,,,,,,,po trzecie czy uda mi sie zakonczyc problemy finansowe?dziekuje i przepraszam za klopottttttttt.Pozdrawiam serdecznie

Witaj Igorku A czy karty mogą odpowiedzieć kiedy mniej więcej może zostać matką ? w jakim terminie ? może miesiąc lub pora roku? Jest to dla mnie ważne , kiedy mniej więcej mogę się spodziewać jej cieczki. Bardzo prosze o szybka odpowiedź :) Z góry dziękuję

Witaj Igorku powiedz czy Pawel to dobry mezczyzna,czy warto wiazac z nim jakies nadzieje ?pozdrawiam i zycze milego dnia

Igorze, napisałeś mi, że będę musiała poznosić jeszcze trochę fochów zanim pogodzę się z chłopakiem. Minęło troszkę czasu i napisał do mnie esa(że mnie kocha, że jest mu źle itd. i że prosi o spotkanie bo już wszystko sobie przemyślał i zrozumiał swój błąd). Ale gdy wyznaczyłam miejsce i termin spotkania, on odpisał, że nie może wtedy i znowu milczy... Co ja mam o tym myśleć? Bawi się mną czy faktycznie jest taki zabiegany? A może sprawdza moją cierpliwość? hmmmm, sam już nie wiem... pozdrawiam

do slayer. nie znasz sytuacji więc się nie wypowiadaj! nie mam zamiaru nikomu niszczyć związku. jeśli ktoś niszczy związek to ten chłopak! Miłego dnia!

Igorku,czy Ty też myślisz że wchodzę w czyjeś życie z butami? Przecież nic nie robię a na forum dostaje"w pysk"! Nic złego nie robię...

Witaj Igorze, Mam pytanie o życie uczuciowe, troche mi sie pogmatwało. Czy jest szansa no powrót byłego? Czy należy przywiązywać wage do słów przyjaciela, który czasem coś o zwiazku mówi? Czy skupić się na innym, który wyrażnie o mnie zabiega.... Proszę pomóż ;)

paolka262:
nie znasz sytuacji więc się nie wypowiadaj! nie mam zamiaru nikomu niszczyć związku. jeśli ktoś niszczy związek to ten chłopak! Miłego dnia!
Zrozum, mi się w związek też wbiła ta trzecia. Facet był dla mnie całym światem, jak każda porzucona osoba, bardzo to przeżyłam. Rozumiem, zakochałaś się, ale nie możesz myśleć tylko o sobie. Kiedy słyszę o takich przysłowiowych "przyjaciółkach", to aż mnie ściska w środku. Tamta była pierwsza, uszanuj to. Jeśli on ją zostawi, zacznie układać sobie życie na nowo, to jasne, dlaczego nie masz spróbować. Ale być powodem rozstania? Jestem osobą, która nigdy nie wbiła się w cudzy związek i nigdy tego nie zrobię. Przeżyjesz kiedyś sytuację, że ta trzecia zacznie dobierać się do Twojego faceta, zrozumiesz. Nie znam sytuacji, ale czy Ty aby na pewno znasz ją do końca? Myślisz, że ta trzecia znała sytuację jaka była między mną a byłym? Nie znam dziewczyny do tej pory i nie mam zamiaru poznać. Nikomu źle nie życzę, ale chciałabym, żeby jakaś sprawiedliwość byłą i jeżeli skrzywdzi się umyślnie drugą osobę, to powinno to wrócić do nas. Zrobisz jak uważasz. Choć szczerze, nie chciałabym zaczynać związku od rozwalenia czyjegoś. Nie chciałabym budować swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu. Chciałabym napisać, że to Twoje życie..ale to nie tylko Twoje życie. To również życie tamtej dziewczyny. Może ten facet wciska Ci jaki to nieszczęsliwy. Wiesz, że skoro on tak traktuje swoją obecną dziewczynę, Ciebie również może tak potraktować? Rozejrzyj się dokoła, nie ma naprawdę tam fajnych i WOLNYCH facetów? Hm, nie rozumiem stwierdzenia, że on niszczy związek? To po co się z takim kimś wiązać? Ja patrzę na to tak. Uprzedzam, może nie mam racji, z góry przepraszam. Facet jest w związku niespełniony, chce i nie chce go przerwać, czeka czy w razie czego znajdzie się zamiennik w postaci innej kobiety. Facet chociażby dlatego nie zrywa z dziewczyną jeśli nie jest pewien, że będzie miał kolejną, ze względu na seks. Nie przesadzaj, że dostajesz w pysk. Wyraziłam swoje zdanie. Sama jestem ciekawa co uważa Igor. Dzięki, Tobie również miłego dnia. Oraz dobrych wyborów w życiu.