| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
|
Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane .
Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!
|
|
|
Koriss
Przecież możesz się domylić.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A ciekawe czy re-liqio rozwišże... pewnie tak, w końcu to nasz inteligencik=)
|
|
|
Nie prawda re-liqio/re-ligio!!
Jeli przez pierwszy tydzień wakacji jeste w Paryżu i nie masz dostępu do internetu, po powrocie jedziesz w góry na dwa tygodnie (gdzie w ogóle nie ma komputera) a potem przyjeżdżasz do domu na dwa dni i jedziesz do końca wakacji do dziadka (gdzie niestety też nie ma internetu) to chyba należy mi się co od życia, nie? :D
|
|
|
Może kiedy indziej bo zaraz wychodzę do pracy,kto w końcu musi pracować:-)
|
|
|
re-liqio... teraz ty szykuj swój jakże "plastyczny umysł" wysyłam do ciebie=}
|
|
|
Niestety jestem już tak zmęczona że nie mam nawet ochoty na mylenie... Nie rób mi tego Dariusssszu :))
|
|
|
Koriss a oco ci w ogóle chodzi? co ci się należy od życia czy ja co ci mówiłem?
|
|
|
Ale jeli ja już powiedziałam dobrš odpowied, a re-ligio/re-liqo już jš widział, to nie bedzie miał najmniejszego problemu z rozwiazaniem tej zagadki, Anitko :)
|
|
|
Ona mówila, że nie czytała zagadki, do mnie że będzie siedzieć na necie do jutra wieczór =p. Sprawd pocztę "żelazny chłopcze".
|
|
|
Ta całš gatka była do Anity, a nie do Ciebie :)
Do Ciebie było tylko: "Nie prawda re-liqio/re-ligio!! "
|
|
|
Oki, ale czy gdyby nie widział odpowiedzi czy by doszedł ??? A poza tym może szpanować że "rozwišzał" takš trudnš zagadkę=ppp
|
|
|
Bardzo mieszne i tak znam odpowiedz jak bym jej nieprzeczytał to i tak sam bym rozwišzał zagadkę:-D
|
|
|
Jasne... :]
Co za różnica, chłopak czy mężczyzna... :)
Ale powinien się z tego pierwszego okrelenia cieszyć, bo go odmładzam :)
|
|
|
..." czytałe albo słyszałe..." albo poprostu twój "elastyczny umysł"=DD
|
|
|
Idę do domu.
Log out.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |