Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

Koriss Przecież możesz się domyœlić.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A ciekawe czy re-liqio rozwišże... pewnie tak, w końcu to nasz inteligencik=)

Nie prawda re-liqio/re-ligio!! Jeœli przez pierwszy tydzień wakacji jesteœ w Paryżu i nie masz dostępu do internetu, po powrocie jedziesz w góry na dwa tygodnie (gdzie w ogóle nie ma komputera) a potem przyjeżdżasz do domu na dwa dni i jedziesz do końca wakacji do dziadka (gdzie niestety też nie ma internetu) to chyba należy mi się coœ od życia, nie? :D

Może kiedy indziej bo zaraz wychodzę do pracy,ktoœ w końcu musi pracować:-)

re-liqio... teraz ty szykuj swój jakże "plastyczny umysł" wysyłam do ciebie=}

Niestety jestem już tak zmęczona że nie mam nawet ochoty na myœlenie... Nie rób mi tego Dariusssszu :))

Koriss a oco ci w ogóle chodzi? co ci się należy od życia czy ja coœ ci mówiłem?

Ale jeœli ja już powiedziałam dobrš odpowiedŸ, a re-ligio/re-liqo już jš widział, to nie bedzie miał najmniejszego problemu z rozwiazaniem tej zagadki, Anitko :)

Ona mówila, że nie czytała zagadki, do mnie że będzie siedzieć na necie do jutra wieczór =p. SprawdŸ pocztę "żelazny chłopcze".

Ta całš gatka była do Anity, a nie do Ciebie :) Do Ciebie było tylko: "Nie prawda re-liqio/re-ligio!! "

Oki, ale czy gdyby nie widział odpowiedzi czy by doszedł ??? A poza tym może szpanować że "rozwišzał" takš trudnš zagadkę=ppp

Niech się chłopak pocieszy... :D

Jaki "chłopak", przecież to "mężczyzna":)

Bardzo œmieszne i tak znam odpowiedz jak bym jej nieprzeczytał to i tak sam bym rozwišzał zagadkę:-D

Jasne... :] Co za różnica, chłopak czy mężczyzna... :) Ale powinien się z tego pierwszego okreœlenia cieszyć, bo go odmładzam :)

..." czytałeœ albo słyszałeœ..." albo poprostu twój "elastyczny umysł"=DD

Idę do domu. Log out.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

24 lata to nie taki strasznie stary

Czemu mi nie odpowiesz???

Narciarz Dariusz.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.