| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
bardzo ciekawe w/w teksty.
wciagnolem sie w lekture calego watku.
zastanawiam sie czy ktos jest w stanie powiedziec cos o mojej przyszlosci ale nie typu co mi sie stanie za 2 lata tylko kiedy poznam kogos (kobiete).
jestem juz stary chlop a nigdy nie poznalem zadnej kobiety w swoim zyciu.
jest mi z tym zle.
czy po dacie urodzenia mozna cos powiedziec..jaki jest sens zycia..
peter
28.05.1980
|
|
|
oczywiście że można powiedzieć... i wcale taki stary nie jesteś :P
|
|
|
Lol
Wam już odbija ? :/
Papież umarł, a ty tego nie przewidizałes ?
Jak Wy możecie wierzyć temu Panu ?
|
|
|
przepraszam za mojego posta.
w tym czasie jaki przezywamy, taka glupota
pozdrawiam wszystkich.
|
|
|
Jestem ciekaw co do pogrzebu Papieża - będzie ponad 150 przywódców różnych państw. Doskonały moment na atak terrorystyczny. Może tutaj znajdzie się odbicie 3 dni ciemności... no i data początek kwietnia. Cóż czas pokaże...
|
|
|
Do OMG
Przewidział śmierć Papieża, że będzie w tym roku. I się nie pomylił.
|
|
|
Dziś rozłożyłem karty wraz z Przyjacielem na następce , to co ujrzałem jest nie do opisania .. powiem tylko że ma to być czarny papież który żyć będzie krótko .. umrze w wyniku Wypadku - Trzesienia Ziemi jakie nawiedzi Włochy . Wtedy popękają mury Świętego miasta zwiastujące to o czym mowi Biblia . Na świecie wybuchnie wojna ktora pochłonie dużo ofiar . Papież nowy będzie mieć prawdopodobnie żonę , o której świat może nie wiedzieć i dziecko dorosłe . Mało będzie podróżował ... mało będzie robił . Jego słowa będą fałszywe a działania nie korzystne dla Świata i obrazu Wiary w nim . Jestem zły na siebie że widzę te rzeczy złe , ale nie mogę sie blokować na to co odbieram . Mogę sie mylić . Zaznaczam po raz kolejny i chciałbym by tu w tym miesjcu okazało się to prawdą .. 4 lata życia Nowego Papieża - Trzesienie Ziemi - Wybuch Wojny Światowej .. zbliża się Czas odkupienia i odnowy Ziemi , tej Ziemi !!! ale nim to nadejdzie wydarzy się wiele Cudów i rzeczy dla co poniektórych czytajacych te słowa , nieprawdopodobnych . Znikam pa
|
|
|
Witam wszytskich,czesc Strymyk,czesc Aurel:)
Wczoraj mialem bardzo dziwny sen.Widzialem w nim Czarnego czlowieka ubranego na czarno stojacego dumnie ja jakies kolumnie i patrzacego przed siebie.Nie zaufalem tej osobie,wydawalo sie jej ze jest najmadrzejsza na swiecie.I to tyle Pozdrawiam!
|
|
|
Sry zle mi sie napisalo ubrany byl na bialo a nie wiem jak edytowac tu posta wiec napisalem drugiego!!
|
|
|
gbybys tylko czytal wiecej....to z pewnoscia bylbys bardziej oswiecony!
"z kad",az w oczy kole! pisze sie SKAD!!!
|
|
|
Śledze od dawna to o czym piszecie i aż zaczynam sie bać. Jak dotąd wszystko co Aurell pisze sie spełnia, ale to ostatnie to naprawde mam nadzieję, że sie mylisz i naprewdę będzie zupełnie inaczej.Pozdrawiam.
|
|
|
Jak wiele się słyszy teorii na temat końca świata. Jak wiele ludzi się go obawia. Spokojni są tylko czyści duszą.Nikt i nic nie ma wpływu na losy tej ziemi, naszej ziemi jak my sami. Ale zawsze istniały podziały i nadal będą istnieć. Podziały te prowadzą do konfliktów, sporów, które często kończą się śmiercią setek tysięcy ludzi.Dnia 02.04.2005 Ojciec Święty, nasz najukochańszy Papież odszedł. lecz Jego dusza zawsze będzie z Nami.Pragnę nawiązać do Trzeciej tajemnicy fatimskiej. Jan Paweł II nie lekał się śmierci, lecz lękał sie o Nas, ludzi którzy tak często błądzą. Znał bowiem Tę tajemnicę, i wiedział jaki będzie przebieg wydarzeń. Może nie dosłownie. Jego modlitwy to niezmiernie wielka moc porozumienia się z Bogiem. Tak skupic potrafią się tylko nieliczni.Całe swoje życie poświęcił ciężkiej pracy, owocnej pracy. Myslę ze Ojciec Święty pragnąłby całym sercem abyśmy tę prace nie zniszczyli tylko nadal konytnuowali. Napewno jesteśmy całym sercem przywiązani do niego i na zawsze juz bedziemy, bo był to wyjątkowy człowiek, który potrafił porozumieć się z każdym człowiekiem. Dlatego tak ważna jest "akceptacja" nowego papieża. Włosi przez 450 lat piastowali to stanowisko. Kiedy 85 lat temu ogłoszone zostało światu ze nowym Papieżem po śmierci Jana Pawła I,został polak Karlo Wojtyła, cięzko było Go im zaakceptować. Lecz swoja silna wolą, cięzka pracą , przekonał ich do siebie. Musimy być otwarci na przyszłego nastepcę Naszego Ojca Świętego. W przeciwnym razie przestrzegam was przed skutkami Naszego bezmyślnego postepowania. Nieakceptacja moze doprowadzić do odłamów religijnych,które moga pociągnąc za sobą katastroficzne skutki. Apeluje do młodych ludzi trwajcie w modlitwie, i wybierzcie tę dobrą "drogę", aby Nasz wspólna przyszłość była lepsza.
|
|
|
Podobno znając przyszłość można ją zmienić chyba determinizm. Powiedzmy że nowy papież zna przepowiednie na swój temat to możliwe że zmieni bieg historii.
|
|
|
Sory koles, ale jestes pierdolniety.
Totalnie. Wiesz co za za dwa miesiace, peknie cała ziemia i wszystk osie rozjebie, tak mi powiedzialo słońce
|
|
|
OMG jestes zalosny, jak nie wiezysz w te rzeczy wyjdz z tad i nie podburzaj tlumu, Te przepowiednie nie maja zadnego negatywnego wplywu, przynajmniej na mnie, wiec nie musisz sie o nas tak martwic. Nic zlego nam sie nie stanie jak przeczytamy te przepowiednie, to nie jest zadna sekta kazaca nam oddawac czesc 'guru przepowiednikowi' wiec CLICK nie ma Cie tu wiecej.
Nie wnosisz nic do tematu wiec idz na jakies forum dla zagozalych pesymistow
http://www.wsap.szczecin.pl/samorzad/bibula/styczenluty00/byc_optymista.htm
|
|
|
Tu jest ciekawy artykul o apokalipsie:
http://forumzn.katalogi.pl/temat549/
Czasy Ostateczne
http://www.chs.pl/koniec/Czasy_ostateczne.htm#_Toc41899363
Fragmenty ksiazki "Ksiega proroctw tysiaclecia" - John Hogue + nostradamus
http://przepowiednie.pop.pl/index.php?index=0
Archiwum Znaków Czasu
http://www.quantumfuture.net/pl/archiwum.htm
|
|
|
te wszystkie przepowiednie to brednie. nie wierzmy w to... prawdziwa wiara jest Bóg który chroni nas od zła
|
|
|
jestescie p o j e b a n i
Koleś Wam coś powie, a wy zaraz interpretujecie, że to się naprawde stało, wystarczy jedno zdanie a Wasze żałosne mozgi zaraz sobie przypomna coś, przeciez w tym roku umarlo wiele wielkich ludzi
a leki cały czas powstaja nowe i to nowsze.
Też tak umiem sobie przepwiedzieć.
|
|
|
OMG ty sam taki jesteś. Ktoś założył te forum w celu jakiejś normalnej wymiany informacji miedzy ludzmi, to chyba normalne. A jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to mówie ci nie warto sie w takich miejscach nawet odzywać tym bardziej że nie masz w sobie za grosz kultury.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |