Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Boże ale mam stracha....

kumpla wkręcam na g money bank dzwonie do pana w sprawie oferty a że co jakieś 3 m ce sie odzywam to go wkręcam do śmiechu

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

temat poleciał o 4 strony :-) w 4 godz

u mnie też tak z robili z mojim PO męzem tzn móój wujek zadzwonił z prywatneko i zaczyna nawijke tu komendat pietruszka słyszałaem że zajmuje sie pan piractwem mieliśmy niezły ubaw a mój to zbladł a spocił sie ze hej

hm no przeciez mowie ze super i to nie byla ironia;]

madziaaa29:
najpierw spróbuje z nim pogadać na gg jak będzie. :(
No właśnie - o czym? Nie gadaj już z nim, a niech tylko jeszcze spróbuje przysyłać Ci teksty o robieniu loda, to już po nim - zachowuj to wszystko - będą dowody. Rodziców się nie bój - Zbyszek dobrze radzi. W razie czego możesz im te SMS-y pokazać lub nawet policji. Trzeba gościowi dać nauczkę, żeby następnej krzywdy nie zrobił. Nawet w więzieniu inni skazani dają takim nauczkę. Na razie napisz mu grzecznego SMS-a, żeby się odpie... od Ciebie, bo jak nie, to poskarżysz się, że molestuje nieletnią.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

dobrze że wogóle się z nim jeszcze nie spotkałam

madziu-niebuj sie niema czego warzne by sobie ten gostek w głowie nieubzdurał czegoś więc musisz zdecydowanie zareagować Twoje niezdecydowanie odbierze jako -jeszcze troche i uda mi się więc zacznie bardziej naciskać napisz stanowczo że jeszcze jeden taki sms i dzwonisz na policje a siostra już wie gość odpuści na bank jak nie to dawaj ten nr :-)

narazie chyba przystopował bo tak co chwile pisał a dzisiaj od 14 już nic nie pisze.

Co chwilę pisał o robieniu loda? Ile Ci tego naprzysyłał? Chyba się przy tym brędzlował i już doszedł :))

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

jak chcesz to mogę policzyć ile sms-ów o tym napisał

chyba trzeba wprowadzic brom na stale do jadlospisu niektorych facetow;] w sumie wiekszosci pewnie

a jest coś co działa w drugą strone? tak se....pytam

zeby wzmozyc poped czy co?;]

zbyszek123:
a jest coś co działa w drugą strone?
a jest cała masa wliczając niebieski pigułki e to:D

miało być zabawnie :-) sorki o tych niebieskich to słyszałem

madziaaa29:
jak chcesz to mogę policzyć ile sms-ów o tym napisał
Pewnie dużo - nie licz. Erotoman z niego i gwałciciel psychiczny. Jak jeszcze jutro zacznie to wypisywać, to go postrasz jak radziliśmy - powiedz, że masz jego wszystkie SMS-y, wspomnij o nękaniu i molestowaniu nieletnich, i o policji. I nie bój się - takie typy lubią, jak dziewczyna się boi i wstydzi - to ich podnieca.

to niestety powoli prawdą staje sie gwałt psychiczny jednych bawi że drugich terroryzują

25 sms-ów o ty że mam mu loda zrobić

ja bym sobie na takie cos nie pozwolila...nie wiem moze jestes jeszcze za mloda i sie boisz ale najwyzszy czas zaczac sie bronic