| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Międzynarodowy spisek | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 854 |
|
Witam wszystkich tutaj zgromadzonych chciałbym poruszyć ,,nowy'' temat odnośnie międzynarodowego spisku który owiany jest tajemnicami wielu dziedzin ,np. ufo, terroryzm, 11 września, grupy Bilderberg (prawdopodobny rząd cienia), zniewolenia ludzi i utworzeniu nowego porządku świata. Czytałem posty na waszym forum i myślę ze nie podejdziecie do tematu sceptycznie bo kilka z tych wątków było już poruszanych na tej stronce. Spróbuje z czasem rozwinąc ten temat :).
I jestem bardzo ciekaw waszych wypowiedzi w tej kwestii??
Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich :D
|
|
|
z tego co ostatnio gdzies czytalam to samolot,ktory sie rozbil byl wyprodukowany w 1991roku czyli mial 19 a nie 40 lat
|
|
|
Ja zasłyszałem, że w 1990, czyli 20 lat miał :) W każdym razie na pewno nie 30.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
http://wolnemedia.net/?p=21371
Może koledzy z wawy by się wybrali i opowiedzieli jak było? :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||
|
Z historii przeciez znamy, ze to kobiety "podniecaly" mezczyzn do boju :)
|
|
|
|||
|
|||||
|
Zastanawia mnie, co to jest ten dlug publiczny ? Nikt jakos nie potrafil na forach mi tego wyjasnic. Na wszelki wypadek od kilku dni przestali tak nazywac zadluzenie Grecji.
Cos mi sie zdaje, ze chodzi o pieniadze, ktore kazde panstwo nalezace do Unii Europejskiej jest zobowiazane wysylac do unijnej kasy. Teraz jakos tez o tych pieniadzach przestalo sie mowic, a przeciez wiadomo, ze kazde panswo unijne wysyla je do Unii Europejskiej i ze najwiekszym platnikiem sa Niemcy. Jestem bardzo ciekawa, co mowi na temat platnosci do kasy Unii Europejskiej niewazny [referendum na nie we Francji] Traktat Lizbonski ? Jezeli nie mowi nic, to panstwa nie musza przekazywac swoich pieniedzy. Jezeli cos mowi, to panstwa nie musza uznawac Traktatu Lizbonskiego za wazny, bo byla podpisana wczesniej umowa mowiaca o tym, ze jezeli chociaz jedno panstwo nie bedzie chcialo przyjac Traktatu Lizbonskiego, to nie wejdzie on nigdy w zycie. W referendach narodowych zgody na przyjecie Traktatu Lizbonskiego nie wyrazila Francja i Holandia !!!
Grecjo nie daj sie. Nie pozwol sie zniewolic srebrnikami !!!
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wikipedie pisze sie na biezaco i zmienia sie ja na biezaco. Dostep do niej kazdy wiec nie jest ona opracowaniem prawno-naukowym. Czasem ktos napisze prawde od siebie, ale moze ona byc przez kazdego zmieniona. Jest wiec bardzo niskie powolywanie sie na Wikipedie !!!
|
|
|
Tam masz linki nie tylko do wikipedii.
Ja studiowałem te rzeczy - skończyłem ekonomię na SGH i dowiedziałem się tam już przed laty takich rzeczy, o których dopiero teraz zaczyna się pisać, jako o teoriach spiskowych.
Nie chce mi się jednak Tobie Gosiu wszystkiego tłumaczyć, bo Ty i tak wiesz swoje o powietrzu w przestrzeni kosmicznej, o Księżycu świecącym własnym światłem i o HAARP-ie wiesz najlepiej, bo z autopsji.
Teoretyzuj sobie dalej i niczego się nie ucz, a będziesz coraz bardziej powalona.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||||
|
Dług publiczny, dług państwowy, suma nie spłaconych przez rząd lub in. związki publicznoprawne zobowiązań zarówno wobec wierzycieli krajowych, jak i zagranicznych.
A co z dlugiem spolecznym ?
Ucza tego na finansach publicznych?
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|||
|
grecja wydymała troszke wszystkich
1- kożystała z usług premium u cwanych np, niemców nadwyrężając poprostu ilość dostępnych środków we własnym kreju
2- jej struktóry bankowe skutecznie odprowadzały latami kase w rynki rozwijające się - gdzie na dzień dzisiejszy np. w bułgari są właścicielami ok 30 % bankowych aktywów- a to tylko bułgaria i z pewnością w wielu państwach robią interesy
http://banki.wp.pl/kat,60994,title,MFW-ostrzega-Bulgarie-przed-greckimi-bankami,wid,12233142,wiadomosc.html?ticaid=1a1c2&_ticrsn=3
3-wysokość pomocy dla grecji w warunkach Polski to blisko pół biliona złotych
http://forsal.pl/artykuly/417237,wartosc_pomocy_dla_zadluzonej_grecji_moze_przekroczyc_nawet_120_mld_euro.html
gdybyśmy my łykneli taką pomoć przy wartości aktywów nieco ponad 2 bln zł to tak jak by ktoś nam podarował 1/4 tego co jest w polsce
myślę że każdy już sobie wyrobił zdanie o tym co się tam dzieje i jarzy kolejne oblicze kapitalizmu- gdzie kasa się przelewa tam na górze- a na dole ciśnie się ludzi komornikami i straszy/terroryzuje wąskim intelektem urzędników niskiego szczebla- czyli pierwszego kontaktu by zachować wartość pieniądza i przede wszystkim zapewnić ciąg podaży i popytu i dla pieniądza i dla produktów wymiennych za ten bezwartościowy papierek
jak fala w wojsku za przyzwoleniem kadry gdzie się wykorzystuje ludzki debilizm dla własnego spokoju i dobrobytu- bo grunt to zarobić i się nie narobić
i niestety te motto jest przewodnim dla każdego- dlatego istnieje ewentualność że przyjdzie czas- że zamiast stymulować i napędzać się to rozsypie jak domek z kart- wtedy wielu nie przystosowanych i nie zabezpieczonych- powiedzmy- umrze choćby z głodu
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
A postrasze was jeszcze troszkie :-)
|
|||
|
Jakie to beda skutki ? Bardz\o proste w logicznej kalkulacji.
Jesli ktos ( ludy, narody ) jest zmuszany do niewolniczej pracy , za ktora ma zaplacone grosze i przekazane na konta - gdy z nich korzysta systematycznie i oproznia prawie do dna, to nie jest tak zle o co sie poszczegolne systemy zachodnie postaraly tworzac socjal. Gdsy jednak ktos sobie "zbiera" na swoim koncie a banki i panstwo oglaszaja bankructwo to znaczy, ze ich realnie tych ciezko zarobionych pieniedzy NIE MA!!! I co wtedy ? Ano wtedy zlosc, nienawisc i anarchia ,ktora trzeba z racji dobra stanu, wyzszej koniecznosci stlamsic i unieruchomic delikatnie mowiac. To stan , ktory umozliwia wprowadzenie stanu wyjatkowego dla "ratowania panstwa" i wprowadzenie wojsk, godziny policyjnej, zakazow i nakazowdo ktorych trzeba sie dostosowac. To manipulacja zywymi ponoc myslacymi ludzmi na skale swiatowa.;
Globalna zapasc ekonomiczna to droga do totalnej kontroli, kto nie z nami to przeciw nam.
Jesli jestescie na to gotowi to szerokiej drogi.....bo ja nie mam zamiaru !!! isc ta sciezka wbrew mojej woli !
|
|
|
I my sobie tak bedziemy gadac na forum :) Zycie to Raj i Bajka !
Ja wiem ze jestem goraco-krwista i czasem moja mysl biegnie za szybko. Pragne sie jednak grzecznie i spokojnie zapytac ( choc to nie jest jedyne moje pragnienie ) Czy my tylko potrafimy gadac , czy moze tez dzialac ????
Ilu tu jest facetow???
Ile jaj na tym forum!
Mnie prosze doliczyc do jaj :) bo mam werwe, energie i styl dzialania faceta !
Ja mam porwac do walki, czy ktos mnie??? oczywiscie silniejszy, innej opcji nie biore pod uwage !!!! I BASTA!!!
|
|
|
Jane Bürgermeister potrzebuje naszej pomocy ! 27-04-2010
Kobieta, która poświęciła swoją karierę dla sprawy rzetelnego informowania opinii publicznej w.s. zakażonych szczepionek na tzw. "świńską grypę" potrzebuje dzisiaj naszej pomocy.
Obecnie, jedną z hipotez że przyczyną katastrofy mógł być m.in. zamach na S. Skrzypka zajmuje się wiele niezależnych badaczy nie tylko w Polsce. Zaraz po umieszczeniu tej informacji na jej stronie domena theflucase.com zniknęła
Jane uważa, że jej życie było i jest zagrożone. Bank, w którym ma pewne fundusze, nagle zablokował ich wypłacanie, nie znam dokładnie przyczyn.
Jej karta kredytowa i konto Pay-pal zostały zablokowane (dodano w 2-gim mailu do nas).
Jej zdecydowany opór wobec hipokryzji w mediach spowodował, że środowisko dziennikarskie się od niej odwróciło. Okazuje się, że największych przyjaciół ma wśród nas - Polaków. Także Niemcy dużo jej zawdzięczają - tam jednak nikt nie opublikuje tego co ja teraz czynię
http://www.globalnaswiadomosc.com/jburgemeisterpomoc.htm
spokojnie orinoko- takie rzeczy trzeba z głową a narazie puki co trzeba obserwować
dziś gdybyś wyszła na ulice - wzieli by Cie za wariata- za kilka m cy może być zupełnie inaczej
nas musi być więcej i czyny władz muszą być czytelniejsze dla laików
a niespodzianki potem... - inaczej ktoś może nam tajne.ogr zablokować a się założe że nawet niemamy do siebie kontaktów
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 854 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |