| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
Czyli co najwyżej pani Gosia operuje spekulacjami wartymi czasopisma "Skandale" a co do "Ale Wy wszyscy jestescie bardzo madrzy ??? ......."
to pewnie pani Gosia jak zwykle chciała powiedzieć Ja wiem, wy być ciemna masa .
Niezle pani gosiu naprawde ... :D a jak chce pani sprawdzić swoją fanatyczną postawę metoda jest prosta. ktokolwiek poda inną teorie to nie będzie rozwazenia tylko od razu zaprzeczenie i obużenie ...oj żal mi żal :]
|
|
|
Czyli co najwyżej pani Gosia operuje spekulacjami wartymi czasopisma "Skandale" a co do "Ale Wy wszyscy jestescie bardzo madrzy ??? ......."
to pewnie pani Gosia jak zwykle chciała powiedzieć Ja wiem, wy być ciemna masa .
Niezle pani gosiu naprawde ... :D a jak chce pani sprawdzić swoją fanatyczną postawę metoda jest prosta. ktokolwiek poda inną teorie to nie będzie rozwazenia tylko od razu zaprzeczenie i obużenie ...oj żal mi żal :]
|
|
|
Moje zdanie jest niezmienne - "Nie wiecie czego nie wiecie"
Negowac jest bardzo latwo, tylko czy czasem nie lepiej temat zglebic i sie zastanowic nad wszystkim. Ja rozumiem, ze polskie strony sa w ogole we wszystko bardzo ubogie, ale to jeszcze nie znaczy, ze cos nie istnieje i ze ludzie o tym nie wiedza na swiecie. Sa przeciez nawet organizacje, ktore sie tym zajmuja.
Ja zdaje sobie z tego sprawe, ze to wszystko jest bardzo utajnione od 1998 roku. Przed tym okresem wiecej wiadomosci na temat programow HAARP-a wyplywalo.
Mysle, ze teraz moze wszyscy pracownicy sa pod takim pradem jak ja i boja sie tortur a nawet smierci. Boja sie moze o swoje rodziny. Zostal osiagniety pewien pulap operowania ta bronia i teraz wszyscy maja byc cicho.
Ja od kiedy zaczelam zajmowac sie ta sprawa, to jestem pod pradem dzien i noc.
Trwa to juz od czerwca zeszlego roku. Dokuczaja mi bardzo.
Wczesniej przez tyle lat zajmowali sie mna tylko do szesciu tygodni w roku. Tylko w tym okresie robili ze mna eksperymenty roznego rodzaju.
Teraz prad plynie przez moje cialo naokraglo a czesto w nocy mi bardzo dokuczaja. Torturuja mnie strasznie. Mysle, ze wlasnie dlatego, ze zajmuje sie tym tematem.
Wszystkim zycze zdrowia i zdrowego rozsadku.
|
|
|
Goska ty mieszkasz w Australli a tutaj jest Polska, tutaj ludzie mażą o internecie i o dostepie do niego a ty się wdajesz w dyskusje o HArpie, i pozwalasz sie na manowce wyprowadzać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igor nie rozumiem Twojego sformulowania. Komu i czemu ono ma sluzyc ?
|
|
|
Prąd płynie przez twoje ciało. Dobre. Nie wkładaj palców do kontaktu
Za dużo razy oglądałaś filmy fantastyczne.
|
|
|
Szukam pilne transmitera plazmowego lub jonizatora elektronowego oba mogą byc po kapitalce ale z 1/2 roczna gwarancją .
Aha i ręczny miotacz neuronowy (najlepiej model Zima 2005) lub nowszy
Potrzebuje na wczoraj - dostałem przydział jak żołnierz kolonjalny do mgławicy Oriona.
Zainteresowanych przewozem poczty lub drobnych paczek na Orion odsyłem do mojej skrzynki . A i jeszcze jedno zbieram zamówienia na piasek z Oriona . Pa kochani .
Dla bezrobotnych mam informację ,że są jeszcze wolne wakaty .
Biuro Pracy w Będzinie ul. Shreka 2 pok 1674 na 32 pietrze .
|
|
|
Jestem zainteresowany na ile dają kontrakt.
Spluwy biore swoje .
To Tyle Nara.
Co Wy Wiecie o Zabijaniu !!!
|
|
|
Wal prosto do biura rekrutacji najemników
Rybnik ul Stawowa 1
p.s.
pozdrów Panią Jakuboską jest tam sekretarką
|
|
|
na orionie zaczyna sie zadyma hopaaaakiiiyyyy ale bedzie jazda
|
|
|
Ogłaszam pełna mobilizację w kraju
wiek od 18 do 70 lat
proszę stawiać sie na najbliższych lotniskach w celu teleportacji na Orion
Uwaga To nie są Ćwiczenia
Tu Alfa 1634 nadchodzi .
Emitory plazmowe
Gravitrony punktowe
pobierać w jednostkach wojskowych lub w koszarach straży miejskich .
Uwaga nadchodzi
Kierowcy TAXI proszeni są o przełożenie swoich samochodów na napęd gravitacyjnosprężynowy .
Nich Moc Będzie z Nami
|
|
|
Nowy porzadek na Ziemi. Dlugie ale warto przeczytac. Niestety po angielsku tylko.
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/operation_blue_beam.htm
|
|
|
A po wybuchy zapanowała era skał i piasków oraz powietrza.
Pozdrawiam Gocha jak leci, co u ciebie słychać nie strudzony badaczu.
Igor
|
|
|
Ja nie znam dobrze angielskiego jakbyś mi wytłumaczyła w skrócie o co tam chodzi to byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam Cię Margaret
IGOR
|
|
|
Igor to jest dlugi artykul, ktory mowi o wykorzystaniu najnowszej technologii we wprowadzeniu nowego porzadku swiata opartego na jednej religii i jednej nacji jaka ma byc obywatel swiata. W roku 1983 stwierdzono, ze technika jest juz postawiona na tyle wysoko iz mozna zaczac zamierzenia "szatana" wprowadzac w zycie. Sa opisy etapow wprowadzania nowego porzadku swiata. Wszystko jest oparte o wypracowana technologie. Beda wiec powodowac trzesienia ziemi. Beda pokazywac na niebie rozne obrazy na wszystkie strony swiata. Beda przesylac glosy, ktore ludzie beda mysleli, ze ida z nieba. Technologia ta ma dwa programy. Jeden sluzy do zawladniecia wszystkim co jest na Ziemi lacznie z jej przestrzenia kosmiczna, a drugi sluzy do zawladniecia czlowiekiem czyli jego mozgiem i cialem. Wszystko to mozna zrobic falami ELF, VLF i LF. Ich wykorzystanie daje fenomenalne efekty. Pokrotce sa one opisane w tym artykule.
Artykul ten zostal napisany przez grupe International Free Press w Kanadzie. Jest to grupa polityczna, ktora zajmuje sie naciskiem na politykow, ekonomistow, medykow i wojskowych.
Igor chce Ci zwrocic uwage, ze mozesz sobie zainstalowac na komputerze program "Translator" i wtedy mozesz czytac artykuly jakie chcesz.
Pozdrawiam. Goska
|
|
|
Hi Margaret,
czytałem inne artykuły z tej dziedziny, bo jak wiesz Translator nie oddaje sensu. Tego własciwego sensu jaki ma być odebrany. Tak na marginesie to niestety i tak mi pozostanie dalsza nauka - tego całego Angielskiego a zabierałem się już z 3 razy. Raz nauczycielka była załadna i nici z tego wyszły. Drugi raz miałem się uczyc sam i tak jakoś nie poszło, a trzeci raz nauczycielka była za brzydka i jeszcze złośliwa zamiast uczyć angielskiego szukała męża i znowu nici.
Czytałem o tej szczytnej inicjatywie Braci w Wierze na terenie Canady i wydaje i się że jest to miejsce najwłaściwsze do prowadzenia tego typu pracy i badań.
Samo społeczeństwo jest spokojne i w miare normalne. Anomalie wszak zadrzają się wszędzie.
Ja wraz ze swoimi kolegami prowadziliśmy do tamtego roku pewien eksperyment od około 10 lat i bardzo dobrze rozumiem celowość intencje i zamiary twórców tego programu - inaczej tymi wszystkimi ludź zacznie sie przestawać skutecznie rządzić. A ludzie samowolni to potencjalne zagrożenia itd...
Gdyby im się chciało wszystkim choć trochę czasu poświęcić na samo rozwój.
Pozdrawiam Cię Gosiu Serdecznie
Igor
|
|
|
Ta grupa z Kanady, ktora wystepuje w tym artykule, to nie sa "Bracia w wierze".
Jest to grupa polityczna "Miedzynarodowy nacisk".
Nie interpretuj sobie spraw po swojemu. To nigdy do niczego nie prowadzi, a czytajacych czesto wprowadza w blad. Chyba ze o to Ci wlasnie chodzi.
Pozdrawiam. Goska
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |