Kochani !
Juz odpowiadam na WSZYSTKIE nurtujace Was pytania.
| smutasek: |
| czy jest nadal szansa na powrot do mnie mezczyzny,ktorego bardzo kocham ? |
- Juz pisalem. Musisz wyjsc naprzeciw Twym dazeniom. Musisz zrobic ten "pierwszy krok". Jestes stworzona do ZWYCIESTW. Jestes "zaprogramowana" by triumfowac. Dalej ! Lap szczescie za grzywe !
- Baaaardzo dziekuje za PIEKNE SLOWA !
| Olla: |
| choć nie wszystko stracone w sumie... |
- Nigdy nic nie jest stracone, choc w kontekscie w ktorym to piszesz, daje wiele do myslenia. ja wole abys jednak tu jeszcze byla. Moc usciskow i wszystkiego co NAJLEPSZE, co da Ci sens by tu jednakl wytrwac ten czas jaki kazdy z nas ma pisany.
| aneta9: |
| czy dobrze zrobił, |
- Bardzo dobrze uczynil. Jestesmy tu po to by sie spelniac. Tylko w ten sposob, mozemy dazyc do czegos, a jest to nasza wykladnia dazenia do doskonalosci. Bedzie odnosil sukcesy. Ma zapewnione zwyciestwo !
| Bea8: |
| CZy uspokoję się wewnętrznie i znajdę prawdziwą miłość? |
- Oczywiscie ! Twoje zycie mozna odmienic w latwy sposob. Mozesz sama wplynac na jego bieg, przebieg i doze szczescia i samozadowolenia. Milosc "czeka za kazdym rogiem".
| 12345: |
| CZY KIEDYŚ NASTĄPI TO W OGÓLE W MOIM ŻYCIU? |
- Podobnie jak w poprzedniej odpowiedzi. Teraz (przez kilka dni) bede juz "czynil" specjalne zlecenia, do ktorych dolaczam i Twoja osobe. Pisz do mnie na maila.
| raspberry: |
| Czy możesz mi pomóc i powiedzieć co dalej? |
- WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE ! Juz wkrotce w Twoim zyciu nastapia pozytywne zmiany.
| edzia1307: |
| co mam dalej robic? |
- Koniecznie napisz do mnie na mail'a. To powazniejsza sprawa.
| ja11111: |
| Kiedy nastąpi ta zmiana i w jaką stronę? |
- Juz wkrotce nastapia zmiany w Twoim zyciu. Mozna wplynac na przebieg niektorych z nich. Nie mozna wplynac na rezultat calkowity, ale na wypadkowa pojedynczych - tak. Jesli chcesz zatrzymac meza przy sobie, to bedzie konieczny rytual. Pisz do mnie.
| yohanna22: |
| moze ty mi cos poradzisz |
- Chetnie, sluze pomoca, choc wole aby Igor "prowadzil" swoje gwiazdy i karty, nie chcialbym mieszac sie do Waszych spraw. Nie byloby to ani etycznie, ani moralnie dobre z mojej strony.
| jasta: |
| chciałabym w to wierzyć, |
- UWIERZ ! To prawda. Nic nie stracilo sensu, wystarczy spojrzec na wszystko od innej strony i zaraz nabiera kolorow, barw, zapachow, i pojawia sie sens.
| naattaallkkaa: |
| Żałuje że wrócił?? |
- Nie ! Nie zaluje ! Jestes wpaniala kobieta i na pewno nikt niczego nie zaluje. Miej odrobinke wiecej wiary, wiary w SIEBIE sama, wiary w partnera i w otaczajacy Cie swiat !
| kosmita53: |
| czy On kocha inną |
- On po prostu potrzebuje troche spokoju. Moze "rozglada" sie za innymi kobietami, ale ogolnie chce byc z Toba. Moze porozmawiaj z nim? Moze wspolnie dojdziecie do czegos?
| Chce domu i realizacji siebie |
- Musisz tego chciec tak jak chcesz oddychac. Musisz nie wyobrazac sobie, ze dasz rade bez tego zyc. WSZYSTKO czego tylko zapragniemy jest niemalze na wyciagniecie dloni, nie dalej niz na wyciagniecie reki. Wazne jest by tego NAPRAWDE PRAGNAC. By dazyc do tego cala swoja swiadomosci i pod-swiadomoscia. Musisz oczyscic swoja pod-, nad- i swiadomosc ze wszystkich negatywnych "brudow" nalecialosci.
Jestes istota stworzona by dazyc do doskonalosci, do boskosci, a dazyc do samospelmnienia jest wyrazem dazenia do tego. Osiagniesz wszystko.
| Czy kobiety też mogą zostać szamankami ? |
- WSZYSCY moga byc tym czym zapragna. Kobiety, mezczyzni, dzieci. Kazdy z nas moze byc kimkolwiek. Posiadamy WOLNA WOLE i powinnismy nauczyc sie korzystac z tego DARU. Wolno nam dazyc do tego, do czego zapragniemy.
| madzikowa21: |
| moze da sie cos zrobic??? |
- Jasne, ze sie da. WSZYSTKO jest mozliwe. Pomoge. Pisz na maila. Opisz mi dokladnie cala sytuacje, podaj Wasze dane, imiona, nazwiska, daty i miejsca urodzin. I opisz cos po krotce o sobie i o nim.
| smutasek: |
| Tez potrzebuje jego pomocy. |
- Juz jestem !
| ariadna: |
| ...ale swoją droga |
- Dziekuje.
| naattaallkkaa: |
| Nie chciałabym znów przezywac tego samego;( |
- Nie martw sie. Choc czasami po kilka razy musimy powtarzac te sama lekcje. Az sie nauczymy. My badz inni.
- Zmianom trzeba wyjsc na przeciw. Nie zajdzie zadna zmiana w zyciu (ot tak sobie!) sama z siebie. Trzeba temu pomagac! Prowokowac te zmiany. Jesli chcemy spotkac kogos nowego, to nie mozemy oczekiwac, ze sam przyjdzie do nas do domu. Trzeba wyjsc i szukac. Tak jest ze wszystkim.
| Magdalena: |
| Czekam z niecierpliwością |
- Juz cos uczynilem (zaczynilem?) i w krotce powinnaś zacząc dostrzegać zmiany. WSZYSTKO UŁOŻY SIĘ DOSKONALE !
Tak to widzę, ale proszę, opisz mi szerzej i dokładniej Twoja sytuację, to będę mógł powiedzieć coś więcej.
Jeśli zechcesz, mogę "dopomóc" jakimś rytuałem?
Są rożne i mam mozliwosc zamowic je u szamanow indian guarnii, u peruwianskich caboclos, a takze wsrod wyznawcow, santeria, batuque, candomble, vu doo, umbandy, quimbandy czy nawet u afrykanskich yorubów...
Najpierw jednak będe potrzebowal dokładne dane (Twoje), a jesli zechcesz to takze tego mezczyzny. Imie, nazwisko, daty urodzin, oraz miejsce urodzenia, o ile znasz, a przynajmniej zamieszkania. Opisz mi cos na Wasz temat, ile sie znacie? jak sie poznaliscie, czym sie zajmuje kazde z Was?
Wtedy zorientuje sie jakiego rodzaju rytualy beda mozliwe do przeprowadzenia, oraz jak sie do was beda ustosunkowywac byty i istoty z pogranicza tamtej strony. - Pisz na mail'a
Moc naj
serdeczniejszych andrzejkowych,
slonecznych pozdrowien