Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

DZIEKUJE ZA TE SŁOWA...JAKOŚ LŻEJ MI SIE ZROBIŁO NA DUSZY...JESLI CHODZI O FACETA TO JESTEM MĘŻATKA...ALE W TYM ZWIĄZKU NIE JESTEM SZCZESLIWA...CZEKAM NA TO SZCZĘSCIE MOŻE KIEDYŚ DO MNIE ZAPUKA...POZDRAWIAM CIE.

:)

12345 hm... a co Cię przy nim trzyma ? To chyba podstawowe pytanie i jak sobie odpowiesz na nie to już będzie krok do przodu. Ja komuś kogo kochałam, ale- no cóż, nie zrozumiał do konca na czym ma związek polegac -poprostu go oddelegowałam ;-). Jest tak, że trzeba ze soba pobyć pomieszkać poprzebywac i zobaczyć czy ktoś pasuje. Nie radze zmieniać się na siłę, bo człowiek wtedy osłabia samego siebie. A ma szukać wzmocnień i przyjemności w relacjach. Zawsze znajdziesz kogoś kto podobnie mysli i to nie koniecznie w swojej rodzinie. Dusza przychodzi na świat, do rodziny która ja wychowuje i socjalizuje do życia w społeczeństwie. Tyle może a ona sama (owa dusza) dalej szuka sobie sobie podobnych. Więc chyba czas zacząć ??? napewno jest gdzieś inna duszyczka, która Cię wygląda a TY tkwisz w czymś co nie daje Ci radości. To chyba niemędre no nie?

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Nio i znów mam wrażenie że coś jest nie tak ... dokładnie tak jak przed pierwszym rozstaniem wtedy tez tak sie czułam dziwnie..Czy on znów sie nad czymś zastanaiwa? Żałuje że wrócił??

Witam Romku, już pytałam o tego męzczyzne. Ale chce wiedziec jeszce jedno gdyż bardzo za nim tesknie i mam nadzieje na coś z jego strony, a On nic nawet się nie widzieliśmy.Podobno On szukał ze mną kontaktu ale jak narazie nie znalazł.Więc proszę powiedz mi czy On kocha inną kobiete, bo myślę ze to milczenie i brak kontaktu z jego strony spowodowane jest poprostu tym że jest ktoś inny na kim mu bardzej zależy. czy mam rację ?????? Bardzo proszę pomóż

Romek
Olla:
Ale Tobie gwiazdy mowia, ze w Twoim zyciu wkrotce nastapi zmiana. Gwaltowna zmiana
Cześć Romku. .. też Cię zacznę wyglądać :-D Myślisz, że dam radę wziąc się w garść i zarabiać na dom ! Chce domu i realizacji siebie ... ale jak to mi Igor raz uświadomił" wystąpił u mnie totalny brak motywacji". sit ps. Czy kobiety też mogą zostać szamankami ??? i jak dojśc to tego ??

c.d.... I bardzo mnie ciekawi skąd bierzesz informacje co dalej z życiem niektórych z nas ? Zdradzisz mi ten secret ? Żyjesz sobie po drugiej półkuli i jak wygląda tam Twoje życie? szcześliwy jesteś?

romku pomocy;) czy moj facet zmieni zdanie i wroci do polski? moze da sie cos zrobic??? ratuj:)

Codziennie zagladam tu z nadzieja,ze Romek tu zajrzy,a jego nie widac.Tez potrzebuje jego pomocy.

"Wiara w przepowiednie i czekanie aż się one spełnią jest znacznie bardziej niebezpieczna niż tracenie czasu. Ograniczanie działania Intelektu pasywną postawą czekania i nadziei na cud, zbawienie, wyzwolenie, wzajemne położenie gwiazd czy planet, mesjasza czy też na to, że ktoś coś zrobi ma bardzo poważne konsekwencje. Związane z taką postawą poczucie bezsilności i beznadziei, często umacniane za pomocą rytuałów i ceremonii, eliminuje wszelką motywację do samo-rozwoju i tym samym całkowicie zapobiega rozwojowi Samodzielnego Intelektu." Genialnie ujęte. Dzięki Wendol za tę książkę :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

A to z innej książki - fragment rozmowy z jakimś bytem duchowym: - Czy modlenie się do Boga za siebie i świat ma sens? - Tak jak i go nie ma. Obojętny jest mechanizm inicjowania zmian. Istotny jest tylko cel. Trzeba wszakże pamiętać, że nikt i nic nie wykona za nas tej pracy. W takim przypadku równie dobrze modlić się do Boga jak i do własnego rozsądku. - Czy można więc zrezygnować ze wstawiennictwa sił wyższych? - Tego nie powiedziałem. Chciałem tylko dać do zrozumienia, że wszelkie zmiany, jakich się domagamy, i tak zaczynają się w sercu człowieka. Także modlitwa do Boga ma tu swój początek. Siły wyższe, jak i sam człowiek, mogą jedynie wesprzeć ów proces. Nigdy zaś niczego nie wstrzymują i nie opóźniają. To świadomie i podświadomie robi sam zainteresowany. Jeśli zaś chodzi o Romka, to zjawi się, gdy tylko wróci z Puszczy Amazońskiej, a to może prędko nie nastąpić. Żyjcie dziewczyny, róbcie coś, zamiast siedzieć, czekać i rozmyślać - trzeba działać i nikt za was tego nie zrobi. Może jakieś wojsko by wam się przydało? :) Powstań! Biegiem marsz! :) Jak będziecie pełne energii, to będziecie się podobać, a jak będziecie rozlazłymi ofiarami losu, to trudniej będzie wam znaleźć amatora czegoś takiego.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Raptor i Wendol - świetnie was się czyta; wasze posty i burze mózgów :-) Dziękuję i pozdrawiam. Czytaczka ;-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

...ale swoją droga Romka też brakuje... :-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

wendol:
Może jakieś wojsko by wam się przydało? :) Powstań! Biegiem marsz! :)
I vice wersa panie Wendoł .... i to nie tylko na suchym lądzie ale w błocie po paszki :-D widze oczami wyobraźni jak zasuwasz w glanach i ledwo dyszysz, a przy tym drzesz się w niebogłosy " robię to dla tej,która jest moja muzą i zawsze nią będzie " ! No! i tak ma być !!! wychowanie musi być jak należy, nieprawdaż ???

A ja codziennie zasuwam w glanach, ostatnio nawet trochę po błocie :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

hej Romku:) od jakiegos czasu jakies głupie mysli mnie nachodza.Prosze o pomoc bo jak narazie wszstko mi sie sprawdziło...Boje sie ze mij chłopak znow moze mnie zostawic? Zrobi to ? wcale nie chodzi mi o najblizszy czas tylko ogolnie...Nie chciałabym znów przezywac tego samego;( dlategi wolabym wiedziec.

Witaj Romku jakiś czas temu powiedziałeś, że zajdą w moim życiu wielkie zmiany i to na lepsze, ale jakoś cisza. Cały czas jest tak samo, jak było???

shark

Wszystkim przyjaciołom, sympatykom, znajomym, WAM WSZYSTKIM życzę udanej zabawy andrzejkowej! http://marekbak.info/wrozby/andrzejki_001a.jpg http://marekbak.info/wrozby/andrzejki_003a.jpg http://marekbak.info/wrozby/banner_wrozba_01.jpg Pozdrawiam słonecznie

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Witam wszystkich. Korzystając z Andrzejek zwracam się z prośbą o przyjrzenie się mojej sprawie i o jakieś wskazówki. Otóż właśnie rozpadł się mój związek z S. Był dosyć burzliwy, ale mimo często poważnych problemów zawsze znajdowaliśmy wolę, żeby iść dalej razem. Teraz z dnia na dzień, bez uprzedzenia ani jakichś znaków wyprowadził się i powiedział, że mnie nie kocha i że to przede wszystkim dla mojego dobra. Romku, proszę Cię gorąco o odpowiedzi na pytania, które dręczą wszystkich porzuconych: - czy on rzeczywiście nie kocha i czy w ogóle kiedyś kochał - jakie w ogóle ma do mnie uczucia - czy rzeczywiście wyjechał za granicę, czy mnie okłamał i nadal jest w Polsce - czy może powodem jest druga kobieta (S ma do tego skłonność, tak samo jak do kłamstw) - czy będziemy jeszcze we w miarę regularnym kontakcie, czy on się ode mnie zupełnie odetnie - czy będę w stanie jakoś wpłynąć na niego słowami, czy swoim postępowaniem, żeby swoje dobre cechy wykorzystywał w dobrym celu nie raniąc innych - czy będzie mnie długo pamiętał - jak sprawić, żeby skończyła się moja wyczerpująca huśtawka nastrojów - kiedy spotkam kogoś nowego, kto będzie odpowiedni - czy w ogóle mam szansę na długotrwałe szczęście w miłości (wróżono mi, że nawet jeśli, to i tak się skończy – śmiercią? rozwodem?) Ja ur. 20.09.79, S ur. 24.12.81 Przepraszam Kochani za ten długi wpis, ale ciężko mi to wszystko przejść. Romku, zerknij łaskawym okiem na tę długą listę i weprzyj odpowiedziami, albo choćby dobrym słowem czy myślą, które dadzą ulgę zmęczonym pytaniami i wątpliwościami głowie i sercu. Czekam z niecierpliwością. Życzę wszystkim dużo radości samych dobrych ludzi wokół!

Ja mam dla Ciebie Magdaleno tylko jedną wskazówkę: wrzuć te swoje pytania jeszcze do tematu pt. "ZAKLĘCIA".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Kochani ! Juz odpowiadam na WSZYSTKIE nurtujace Was pytania.
smutasek:
czy jest nadal szansa na powrot do mnie mezczyzny,ktorego bardzo kocham ?
- Juz pisalem. Musisz wyjsc naprzeciw Twym dazeniom. Musisz zrobic ten "pierwszy krok". Jestes stworzona do ZWYCIESTW. Jestes "zaprogramowana" by triumfowac. Dalej ! Lap szczescie za grzywe !
izauniaaa:
Witaj Romku!:)
- Baaaardzo dziekuje za PIEKNE SLOWA !
Olla:
choć nie wszystko stracone w sumie...
- Nigdy nic nie jest stracone, choc w kontekscie w ktorym to piszesz, daje wiele do myslenia. ja wole abys jednak tu jeszcze byla. Moc usciskow i wszystkiego co NAJLEPSZE, co da Ci sens by tu jednakl wytrwac ten czas jaki kazdy z nas ma pisany.
aneta9:
czy dobrze zrobił,
- Bardzo dobrze uczynil. Jestesmy tu po to by sie spelniac. Tylko w ten sposob, mozemy dazyc do czegos, a jest to nasza wykladnia dazenia do doskonalosci. Bedzie odnosil sukcesy. Ma zapewnione zwyciestwo !
Bea8:
CZy uspokoję się wewnętrznie i znajdę prawdziwą miłość?
- Oczywiscie ! Twoje zycie mozna odmienic w latwy sposob. Mozesz sama wplynac na jego bieg, przebieg i doze szczescia i samozadowolenia. Milosc "czeka za kazdym rogiem".
12345:
CZY KIEDYŚ NASTĄPI TO W OGÓLE W MOIM ŻYCIU?
- Podobnie jak w poprzedniej odpowiedzi. Teraz (przez kilka dni) bede juz "czynil" specjalne zlecenia, do ktorych dolaczam i Twoja osobe. Pisz do mnie na maila.
raspberry:
Czy możesz mi pomóc i powiedzieć co dalej?
- WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE ! Juz wkrotce w Twoim zyciu nastapia pozytywne zmiany.
edzia1307:
co mam dalej robic?
- Koniecznie napisz do mnie na mail'a. To powazniejsza sprawa.
ja11111:
Kiedy nastąpi ta zmiana i w jaką stronę?
- Juz wkrotce nastapia zmiany w Twoim zyciu. Mozna wplynac na przebieg niektorych z nich. Nie mozna wplynac na rezultat calkowity, ale na wypadkowa pojedynczych - tak. Jesli chcesz zatrzymac meza przy sobie, to bedzie konieczny rytual. Pisz do mnie.
yohanna22:
moze ty mi cos poradzisz
- Chetnie, sluze pomoca, choc wole aby Igor "prowadzil" swoje gwiazdy i karty, nie chcialbym mieszac sie do Waszych spraw. Nie byloby to ani etycznie, ani moralnie dobre z mojej strony.
jasta:
chciałabym w to wierzyć,
- UWIERZ ! To prawda. Nic nie stracilo sensu, wystarczy spojrzec na wszystko od innej strony i zaraz nabiera kolorow, barw, zapachow, i pojawia sie sens.
naattaallkkaa:
Żałuje że wrócił??
- Nie ! Nie zaluje ! Jestes wpaniala kobieta i na pewno nikt niczego nie zaluje. Miej odrobinke wiecej wiary, wiary w SIEBIE sama, wiary w partnera i w otaczajacy Cie swiat !
kosmita53:
czy On kocha inną
- On po prostu potrzebuje troche spokoju. Moze "rozglada" sie za innymi kobietami, ale ogolnie chce byc z Toba. Moze porozmawiaj z nim? Moze wspolnie dojdziecie do czegos?
Olla:
Chce domu i realizacji siebie
- Musisz tego chciec tak jak chcesz oddychac. Musisz nie wyobrazac sobie, ze dasz rade bez tego zyc. WSZYSTKO czego tylko zapragniemy jest niemalze na wyciagniecie dloni, nie dalej niz na wyciagniecie reki. Wazne jest by tego NAPRAWDE PRAGNAC. By dazyc do tego cala swoja swiadomosci i pod-swiadomoscia. Musisz oczyscic swoja pod-, nad- i swiadomosc ze wszystkich negatywnych "brudow" nalecialosci. Jestes istota stworzona by dazyc do doskonalosci, do boskosci, a dazyc do samospelmnienia jest wyrazem dazenia do tego. Osiagniesz wszystko.
Olla:
Czy kobiety też mogą zostać szamankami ?
- WSZYSCY moga byc tym czym zapragna. Kobiety, mezczyzni, dzieci. Kazdy z nas moze byc kimkolwiek. Posiadamy WOLNA WOLE i powinnismy nauczyc sie korzystac z tego DARU. Wolno nam dazyc do tego, do czego zapragniemy.
madzikowa21:
moze da sie cos zrobic???
- Jasne, ze sie da. WSZYSTKO jest mozliwe. Pomoge. Pisz na maila. Opisz mi dokladnie cala sytuacje, podaj Wasze dane, imiona, nazwiska, daty i miejsca urodzin. I opisz cos po krotce o sobie i o nim.
smutasek:
Tez potrzebuje jego pomocy.
- Juz jestem !
ariadna:
...ale swoją droga
- Dziekuje.
naattaallkkaa:
Nie chciałabym znów przezywac tego samego;(
- Nie martw sie. Choc czasami po kilka razy musimy powtarzac te sama lekcje. Az sie nauczymy. My badz inni.
shark1981:
le jakoś cisza
- Zmianom trzeba wyjsc na przeciw. Nie zajdzie zadna zmiana w zyciu (ot tak sobie!) sama z siebie. Trzeba temu pomagac! Prowokowac te zmiany. Jesli chcemy spotkac kogos nowego, to nie mozemy oczekiwac, ze sam przyjdzie do nas do domu. Trzeba wyjsc i szukac. Tak jest ze wszystkim.
Magdalena:
Czekam z niecierpliwością
- Juz cos uczynilem (zaczynilem?) i w krotce powinnaś zacząc dostrzegać zmiany. WSZYSTKO UŁOŻY SIĘ DOSKONALE ! Tak to widzę, ale proszę, opisz mi szerzej i dokładniej Twoja sytuację, to będę mógł powiedzieć coś więcej. Jeśli zechcesz, mogę "dopomóc" jakimś rytuałem? Są rożne i mam mozliwosc zamowic je u szamanow indian guarnii, u peruwianskich caboclos, a takze wsrod wyznawcow, santeria, batuque, candomble, vu doo, umbandy, quimbandy czy nawet u afrykanskich yorubów... Najpierw jednak będe potrzebowal dokładne dane (Twoje), a jesli zechcesz to takze tego mezczyzny. Imie, nazwisko, daty urodzin, oraz miejsce urodzenia, o ile znasz, a przynajmniej zamieszkania. Opisz mi cos na Wasz temat, ile sie znacie? jak sie poznaliscie, czym sie zajmuje kazde z Was? Wtedy zorientuje sie jakiego rodzaju rytualy beda mozliwe do przeprowadzenia, oraz jak sie do was beda ustosunkowywac byty i istoty z pogranicza tamtej strony. - Pisz na mail'a Moc najserdeczniejszych andrzejkowych, slonecznych pozdrowien

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.