Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Co mnie czeka w przyszłości z Jarkiem? Czy to on jest moim docelowym partnerem? Dziękuje i serdecznie pozdrawiam. Aneta

Dziekuje Igorze za madre slowaaaaaaa...........masz racje wiem ....pozdrawiam serdecznieeeeeee

musze sluchacccc i uczyc sie jezykow obcych ,ale tym sierpniem to przyznam sie zaskoczyles mnie........no coz widocznie tak ma byc.....jeszcze raz dziekuje Igorze

tak bardzo czekalam na odpowiedz czy mam sie dzis spotkac z pawlem,przelozylam spotkanie ,Igorku bede czekala na dpowiedz zebys powiedzial mi cos wiecej o pawle ,i czy warto spotkac sie z tym czlowiekiem.dziekuje i pozdrawiam

Dzieki.Nie bardzo zrozumialam na jakie pytanie to odpowiedz????!!!!I czy to chodzi o mojego meza ,wnioskuje???!!!!POZDRAWIAM.

Witaj Igorze1!!.Dziękuję za odpowiedz.pozdrawiam.

violetta74

Witaj Igorku Dzięki za odpowiedz:)

Dziekuję Igorku za odpowiedź, on mnie jednak zostawił wczoraj, po prawie dwuletnim związku :( bardo fajnym resztą, nic z tego nie rozumiem, nie ma innej ani nic z tych rzeczy, powiedział że boi się że się wogóle nie nadaje nastały związek skoro ma wątpliwości to nie chce mnie krzywdzić ????? nic nie rozumiem, ale we wszystkim chce mi pomagać bo jak twierdzi jestem mu szalenie bliska. No i znów wpadam w jakiś dół....... co ja mam robić.... on jest 24.05.75 a ja 30.03.73 dorośli jesteśmy a jak dzieci

monetka73

Witam Kiedy moja suczka będzie mieć młode ? Pytam ponieważ kilka miesiecy temu chorowała ( obecnie jest wszystko w porządku ) Czy możesz postawić dla mnie karty? Z góry dziękuje !

Witaj Czy moja żona jeszcze mnie kocha?Czy polepszy się nasza sytuacja mieszkaniowa i finansowa?

Witaj Igorku. Nie wiem jak postąpię co do Szymona. Ale mimo wszystko dziękuję Ci za rade:) Szkoda że nie chcesz zapytać o to kart,no cóż trudno;( Mam inne pytanie. Jakiś czas temu powiedziałeś mi że Szymon i jego dziewczyna Basia rozstaną się we wrześniu.Czy będzie to rozstanie z mojego powodu? I proszę powiedz mi czy Szymon chociaż myśli o mnie;P Chyba tyle możesz dla mnie zrobić;) Serdecznie pozdrawiam;) ps.Hm ja nie znam odpowiedzi na pytanie,Czy Szymon jest we mnie zakochany...ale sądzę że Ty wiesz:) i mógłbyś mi pomóc ale nie chcesz;(

potrafisz mi powiedziec co bedzie w sobote?

Witaj Igorku:) Mam do Ciebie takie pytania. Czy mam czekać jeszcze dłużej na mojego chłopaka (i tak już czekam kilka mc, chodzi o to czy czekanie ma sens)?? Czy on się odezwie? Pozdrawiam

Igorze odpowiedz mi prosze tylko na to pytanie, czy mozliwy jest jeszcze seks z tym czlowiekiem? albo cos wiecej z jego strony? jak on mnie traktuje i postrzega?

Igorze próbowałam zakończyć znajomość z Danielem ale nie wyszło mi to... nie umiem i nie potrafię żyć bez niego, nie wyobrażam sobie życia bez niego... nie wiem co mam zrobic.... strasznie mi go brakuje i coraz trudniej jest mi bez niego jakos funkcjonować, nawet nie wychodzę nigdzie z domu bo mi sie nie chce, i caly czas zamykam sie w swoim wlasnym swiecie i unikam ludzi i przebywam sama ze soba.... Igorze proszę doradź mi co powinnam zrobić zebym była szczęśliwa?? czy powinnam mimo wszystko poczekać na niego?? czy moze powinnam zrobic cos innego zeby móc być szczęśliwą?? prosze zapytaj karty o to i pomóż mi podjąć właściwą decyzję, bardzo bym chciala jeszcze kiedyś być szczęśliwa.... Z góry dziękuję za pomoc, to dla mnie bardzo ważne... Pozdrawiam serdecznie...

kredzia

Drogi Igorze, Bardzo Cie prosze o pomoc chcialabym wiedziec czy moj zwiazek ma szanse na odbudowanie?? Czy bedzie tak jak kiedys?? Co do potrzebujacego pod kosciolem nie znalazlam takiej osoby ale pomoglam bezdomnemu ktory poprozil mnie o cos do jedzenia Bardzo Cie prosze o odpowiedz na moje pytania. Pozdrawiam,

Witaj, Chciałabym się dowiedzieć czy obronię swoją pracę licencjacką do końca lipca tego roku i czy dostanę się na kolejny stopień studiów we wrześniu?

Witaj Igorze najukochańszy:) Wrzuciłam-żebrząca Pani nie powiedziała nic tylko się zdziwiła;) Odezwałam się do niego. Co mam zrobić, żebyśmy byli razem? Co jest między nim, a nią? Pozdrawiam Cię serdecznie i dzięki, że jesteś:)

Igor, prosze Cie o odpowiedz bo zaczynam glupiec od myslenia pozdrawiam cieplutko

monetka73

ZAKLECIA monetka73 Wczoraj o 21:32 Najlepiej nie myśleć tylko zając się jakimś wymiernym zajęciem np. pobiegać to tuto tam. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą