| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
moor
6 godzin temu
A o czym chłop myśli poważnie ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
savanah6
4 godziny temu
Tarot kartami As Mieczy i Papież V mówi, że instynkt lub namiętność może doprowadzić cię do czynów godnych pożałowania jednym słowem uważaj gdzie do łóżka możesz wejść. Kratami Wisielec XII i Rycerz Monet mówi, że musisz uważać w miłości.
Pozdrawiam
Igor
ps. dobrzy ludzie tak niekiedy mają, że chcą za dobrze nawet dla swoich wrogów czego niekiedy żałują ale w sumie wychodzi im to na dobre ;))
|
|
|
ZAKLĘCIA
coovex
21 minut temu
Tarot kartami III Miecze i walet Mieczy mówi, że jeśli będziecie się kierować Makiawelizmem w życiu prywatnym to nie.
Pozdrawiam
Igor
ps. w związku trzeba iść na ustępstwa, wzajemne ustępstwa ;)
|
|
|
ojej Igorku przerazilam sie troche twoja przepowiednia ,kilka dni temu poznalam mezczyzne o imieniu Pawel ,czy to nie jest dobry czlowiek dla mnie?
|
|
|
czy u mnie milosc zawsze musi sie wiazac z czyms zlym ,czy nadejdzie dzien ze bede szczesliwa w milosci ,chce wkoncu znalezc czlowieka z ktorym stworze dom i rodzine a nie ciagle byc rozczarowana miloscia ,a moze ja powinnam zostac juz sama co ??
moze nie powinnam sie z nikim wiazac bo z gory jest to skazane na niepowodzenie?
|
|
|
ZAKLĘCIA
savanah6
minutę temu
Nie wchodź za szybko wiesz gdzie ... ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
dziekuje Igorze.,ale powiedz mi bardzo rosze czy powinam spotkac sie z tym czlowiekiem z Pawlem?jutro ma byc nasze pierwsze spotkanie prosze doradz mi
|
|
|
jesteśmy małżeństwem od 13 lat mamy jedno dziecko.Od pewnego czasu moja żona spotyka sie z innym.Walcze już z tym bardzo długo i już brakuje mi sił.Czy warto? a jeżeli tak to ile jeszcze?
|
|
|
Igorku drogi, a z tą "płodnością" dla kobiety w karcie IX Pucharów, jak mam to dosłowniej zrozumieć? Co to dla mnie może oznaczać?
|
|
Maniula |
|
bardzo,bardzo prosze odpowiedz co mam powiedziec temu Pawlowi czy powinnam sie z nim spotkac???pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze powiedz mi czy moj chłopak dostanie sie do wymarznej pracy? i czy zdam mature?
|
|
|
Dzisiaj dałam datek / ktoś zapukał do moich drzwi/ od Igora,podziękował i życzył mi dużo zdrowia. Dzięki za odp., Mamie nic takiego się nie przydarzało , może prababce? odczyniała uroki. Katastrofę samolotu też widziałam i PARĘ też. Ale z tego nie mam przychodów . Zobacz jak mi się ułożą finanse w tym roku i kiedy oddam tym, którzy mi pomogli przetrwać okres zimowy?
|
|
|
igorze'dzis w pracy podszedl do mnie starszy pan i porosil o pieniadze na chleb dalam mu podziekowal i poszedl.igorze ostatnio ktos powiedzial mi ze mnie kocha,nie wiem czy powiedzial to szczerze czy jest kolejnym facetem ktory chce mna zabawic sie'powiedz co karty mowia o tym o nim samym,on jest czlowiekiem o jakies 15 lat starszym ode mnie'dziekuje za odpowiedz pozdrawiam asia
|
|
gwiazda581 |
|
Czy ja moge prosic Cie Igorze o odpowiedz na moje pytania? :(:(
|
|