Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze,jak to sobie wyobrażasz? Podejdę do Szymona i zapytam się:[Cześć,słuchaj czy Ty się we mnie nie zakochałeś?] Powinnam mieć jakiś dowód,pretekst do rozmowy. Ale nie tak. ps:Chleb kupić to co innego:) Powiedz mi w takim razie,czemu Szymon jest wobec nie nieśmiały? Pozdrawiam:)

Czemu Szymon jest wobec mnie skryty i nieśmiały? Czemu on mnie się wstydzi?

Igorze kiedy wyjdę za mąż? pozdrawiam :)

Witam Igorze. Choć nie znajdę w naszym mieście żebrzącego, ponieważ policja usuwa ich natychmiast z ulicy, jeżeli już ktoś stanie z kartką, to mimo wszystko bardzo dużo pomagam ludziom pracując społecznie. Chciałam zapytać o ważną dla mnie sprawę. Mój kot wczoraj wieczorem wyszedł i do teraz go nie ma. Czy żyje i czy się odnajdzie?

Witam Cię Igorze Mam do Ciebie prośbę co mówią karty na temat 1. Czy moja mama przestanie być dla mnie tyranem? 2. Czy jeszcze kiedyś w jej domu znajdzie się dla mnie miejsce? 3. Czy powinnam się wyprowadzić, bo nie ma szans na normalne życie w domu z moją mamą? 4. Dlaczego Ona tak się w stosunku do mnie zachowuje? 5. Czy jeszcze w kwietniu znajdę pracę? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź. A datek dam biednemu, jak najszybciej go spotkam, tylko muszę troszkę pod zdrowieć, bo chyba grypa mnie dopadła. Pozdrawiam.

Igorze czy jeszcze cos z tego bedzie?? z nas?

Igor - co radzisz - dać sobie z nią spokój? tak po prostu zostawić?

Witaj Igor, długo się nie odzywałam, bo mój chory tata umarł :( 3 listopada, we mnie też coś b. ważnego umarło..... niestety.......lekarka uprzedzała że im szybciej tym lepiej przy takiej ilości 2 odmian raków ....że to dla taty będzie mniej bólu, mam wyrzuty że jednak niewiele poświęciłam w intencji uzdrowienia, jestem struta i zdesperowana,nieciekawa i bylejaka, nie mam chęci do życia, jeszcze ta katastrofa w Smoleńsku mnie dobiła, znałam osobiście jedną ofiarę.....:( ........do psychologa się nie wybieram.... jedyne co mi pomoże to Twoja opinia...zawsze daje do myślenia i często skrzydeł mi dodaje :) czy mój partner ze mną wytrzyma ??? bo jego też ostatnio olałam.... szkoda mi go...ale moje nastroje i myślenie mnie dobija, i odbija się jakoś w ignorancki sposób na nim, nie potrafię mu tego okazać ale bez niego nie ma sensu mój obecny świat, mam nadzieję że mi coś dobrego odpiszesz dziękuje i serdecznie pozdrawiam

monetka73

Witaj Igor. Mam pytanie jezeli będziesz patrzył w karty to możesz zajrzeć ,Czy moja córka dostanie się na studia ijaki kierunek ma wybra,ma problem zpodjęciem decyzji 22 10 91 .dziękuję

violetta74

Witaj. W ubiegłym roku Twoje wskazówki okazały się bardzo pomocne. Mam pytanie. Czy teraz kiedy już trochę się pozbierałam spotkam kogoś kto będzie ze mną na przysłowiowe "dobre i złe"? Pozdrawiam.

Co mam te raz zrobic?

Co mam teraz zrobić?

Igorze, jeśli możesz powiedz mi czy powinnam jechać na wesele z przyjacielem, czy może jeśli wybiore się sama, poznam tam mężczyznę dla siebie? pozdrawiam

Co oznacza dokładniej karta 9 pucharów w zapytaniu o zainteresowanie mężczyzny do kobiety?

Maniula

Witaj Igorku Czy spotkam się jeszcze z Krzyśkiem? Pozdrawiam

Witam Igorze- bardzo chciałabym się dowiedzieć jak ułoży się moje życie zawodowe? Od wielu lat pracuje w tej samej firmie-lubię to co robię,ale czasem marzę o zmianie otoczenia tylko nie wiem czy byłoby to dobre posunięcie??? Pozdrawiam:)

Kamelon

spr.,

Od kogo mam te wizje, które się sprawdzają i co oznaczają? Kiedy jest mi dane miec więcej pieniędzy niż muszę oddać? /gdyby nie ja, to taki jeden - nie mogę go nazwac biedny , bo to szeerokie pojęcie- nie przeżyłby zimy

Igorze, czy M myśli o mnie i tym związku poważnie? pozdrawiam

wiaj Igorze dalam pieniazki mezczyznie ktory siedzial na uicy i spiewal mowiac ze to jest ode mnie ,a to od Igora spytal kim jest Igor?odpowiedzialam dobrym czlowiekiem .Powiedzial pani rowniez i podziekowal .Serdecznie pozdrawiam