| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
witaj Igorze czy moge wiedziec cos wiecej o mezczyznie ktorego mam spotkac na swojej drodze,dziekuje i sle cieple pozdrowienia
|
|
|
Drogi Igorze
odpowiedziałeś mi na pytanie, chociaż go nie zdałam, może to pomyłka?:solzenicyn
29 marca, 16:48
Tarot kartami Król Mieczy i X Pucharów mówi, że pomysły i poparcie nadejdą w najbardziej odpowiednim momencie.Pozdrawiam
Igor
Mój życiowy zakręt jakoś nie ma końca i w zasadzie to zadam pytania:
czy powinnam wyjechać? czy mam szanse być blisko z mężczyzną, o którego pytałam wcześniej? realia są takie, że raczej nie będziemy razem, ale chciałabym wiedzieć, czy ta znajomość przetrwa...bardzo mi na nim zależy- a może są na to jednak szanse?
pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze,
dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Też niestety ostatnio doszłam do takiego wniosku, że nie powinnam się o niego starać ale moje głupie serce nie chce dać za wygraną... To, że nie powinnam się o niego starać nie oznacza, że nie mamy szansy bycia razem. Dlatego muszę to wiedzieć na pewno, żeby sobie wszystko poukładać, bo ostatnio bardzo się pogubiłam i teraz muszę się odnaleźć. Dlatego muszę zadać Ci jeszcze dwa pytania i mam nadzieję, ze na nie odpowiesz:
1. Czy on mnie kocha?
2. Czy będziemy kiedyś razem?
P.S. Postaram się jak najszybciej znaleźć biedną duszyczkę, która będę mogła wspomóc i w ten sposób odwdzięczę Ci się za pomoc :)
Gorąco pozdrawiam
|
|
|
Igorze przemyslalam sprawe tego co mi odpisales ze przekonam sie ze to nie dla mnie miejsce i stwierdzam ze ja uwielbiam to miejsce, chce tam pracowac jak nigdy niczego nie chcialam. Czy naprawde nie ma szansy zeby zaczeli mi tam normalnie placic i zatrudnili?
Mialam jeszcze jedno pytanie i nie odpowiedziales na nie - jak potoczy sie moj zwiazek? dziekuje
|
|
|
|||
Coco |
|
ZAKLĘCIA
solzenicyn
Wczoraj o 21:33
Nie musiałaś zadawać pytania, to wróżba dla ciebie i odpowiedź na nurtujące pytania;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorku,masz racje boję się bardzo;)
Boję się że będzie to dla mnie przykre:(
Bo nie wiem co odpowie i jak zareaguje Szymon.
Czy mam się czego obawiać z jego strony?
Jak mam do niego zagadać?
|
|
|
Drogi Igorze, od dłuzszego czasu psuje się moje małżeństwo. Nie wiem co robić-rozejść się czy ciągnąć to dalej.
|
|
|
Podziwiam Igora za cierpliwość.
A niektórym z Was dziwię się, że nie rozumiecie nawet prostego, konkretnego tłumaczenia Igora.
Jak nie zrozumiecie szerszego kontekstu, to będą się zmieniały tylko wasze imiona i osoby, o które się pytacie, a problemy te same w koło Macieju.
Na 131 stronie tego wątku poleciłem pewną książkę - kliknijcie i poczytajcie - myślę, że wielu osobom pomoże zrozumieć podstawowe źródła niekończących się problemów i wskaże, jakich zmian należy dokonać, by sobie wreszcie pomóc naprawdę skutecznie, totalnie.
A Ciebie Igorze poproszę o tą psychologiczną książkę traktującą m.in. o "utartych ścieżkach mózgowych", która mi pomoże zrozumieć, dlaczego niektórzy nie rozumieją :)
Jak byś ją miał w formie papierowej (lubię taką formę), to w zamian zaoferuję Ci coś, co sobie wybierzesz z mojej biblioteczki dzieł nietuzinkowych :)
Ja też pomagam biednym - kiedyś na przystanku dałem jednej pani książkę. Zapytała: "a dlaczego?". Odpowiedziałem, że po pierwsze święta się zbliżają, a poza tym dowie się jak ją przeczyta. A zrobiłem to dlatego, że zobaczyłem jak źle traktuje swoje biedne dziecko i akurat miałem w plecaku odpowiednią książkę Leszka Żądło - to był cudowny zbieg okoliczności :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
witaj! mam pytanie : co z nami bedzie? czy bedziemy razem? jakie on ma zamiary wobec mnie i co mysli? czy bedzie moim mezem? jak przebiegnie nasze spotkanie ktore ma byc 17 kwietnia? Anna 20.06.1989, Krzysztof 4.06.1969
Prosze o wrozbe. Z gory dziekuje
|
|
|
Witaj Igorze:)!!
Czy mógłbyś mi coś powiedzieć na temat Pawła, znamy się długo i różnie między nami się działo. czy jest szansa na coś większego. Czy raczej mam dać sobie z nim spokój?? Pozdrawiam serdecznie:)
|
|
|
Witaj Igorze.
Chciałabym zadać pytanie o przyszłość związku w którym się obecnie znajduję.Czy ma on szansę czy to jedynie strata czasu.
|
|
|
Drogi Igorze,
Czy gdybyśmy oboje byli wolni, czy widziałbyś u nas szansę na miłość?
Dziękuję!
|
|
Maniula |
|
Igorku ukochany i wybacz, że Ciebie męczę, ale to ważne: czy widzisz u mnie jakąś poważną chorobę? Co dzieje się z moim zdrowiem? I czy coś mi zagraża ze strony pana R?? Dziękuję i wybacz, że dręczę, ale to ważne.....
|
|
|
Igorku czuję się strasznie zagubiona;(
Powiedz mi proszę czy Szymon jest we mnie zakochany?
Wiem że ma dziewczyne i ona mnie nie znosi.
Powiedz mi czy jest zakochany i jeśli tak to czemu sam nie chce tego ujawnić?
ps:Masz racje ja się boję,albo bardziej wstydzę;(
Pomóż mi.Proszę.
Wieże w Ciebie:)
Pozdrawiam serdecznie:)
ps2:Biedny pod kościołem powiedział "Bóg Zapłać".
|
|
|
Witam Igorze. Powiedz czy mąż odejdzie od mnie.
p.s Biedy nic nie powiedział, ukłonił się składając ręce.
|
|
|
igorze'biedny powiedzial czyn dobro'a wszystko wynagrodzone ci bedzie pamietaj zawsze ze ze dobro czynione z potrzeby serca choc male jest wieksze niz dobro czynione na pokaz.igorze co z moimi pytaniami odpowiesz mi na nie
|
|
gwiazda581 |
|
Witam. Mam poważne problemy... Boję się bardzo, co mnie jeszcze w życiu czeka. Jestem bardzo młoda, a tak doświadczona. Chciałabym wiedzieć, jeśli to możliwe, czy w mojej rodzinie w końcu będzie spokój i czy to z tym mężczyzną pisane mi jest spędzić resztę życia. Kocham go, ale nie jest łatwo, czy będe kiedyś miała normalną rodzinę? Dziękuję bardzo za odpowiedź... Brak mi już sił.
|
|
|
ZAKLĘCIA
kamolka87
58 minut temu
Tarot kartą As Mieczy i VII Monet mówi, że instynkt lub namiętność może doprowadzić cie do czynu godnego pożałowania dlatego uważaj na siebie - na swoje emocje.
Co do innych pytań - to Koło Losu odpowiada, że dzięki negatywnym doświadczeniom w swoim własnym życiu unikniesz błędów - tworząc wzorcowa rodzinę.
Pozdrawiam
Igor
|
|