Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kamila777 27 marca, 16:52 Tarot kartami Pustelnik IX i Król Kijów mówi, że każdy ma swój czas ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mojalza 27 marca, 12:30 Tarot kartami Król Mieczy i X Pucharów mówi, że trzeba podjąć męską decyzję i oderwać od siebie namiętności ;) Pozdrawiam Igor ps. a tedy każdy czas będzie dobry ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina 23 marca, 19:10 Za wszystkie datki ze szczerego serca Bóg cie wynagrodzi sowicie. Pozdrawiam Igor ps. życie cały czas nam pomaga ale nie umiemy tego niekiedy zrozumieć i tak się niekiedy kopiemy z koniem nie wiadomo po co ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA bmatkowska 23 marca, 14:23 Najpierw podnieś swoje kwalifikacje bo znowu będzie niezadowolenie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beton 23 marca, 09:47 W drodze do celu jest wiele przystanków ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mol6 23 marca, 03:34 Tarot kartą Mag I mówi, że możesz iść w dowolnym kierunku własnego życia cokolwiek wybierzesz będzie dla ciebie dobre. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Owsik 23 marca, 00:16 To naturalna reakcja ludzi rozsądnych ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 22 marca, 23:39 Teraz widzisz jakie to jest proste ;) Pozdrawiam Igor ps. potrzebne są tylko chęci ;) Dobre i Szczere Chęci ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zimska 22 marca, 12:53 Tarot kartami Moc XI i Mag I że przed tobą ciekawy i owocny okres w życiu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA rossa5 27 marca, 00:16 W oczekiwaniu na odpowiedzi obowiązuje kolejka, no i najważniejsze co powiedział Biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nashira22 2 godziny temu To już miało miejsce ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Kochani za Życzenia Świąteczne Wszystkim Serdecznie Dziękuję, ze zrozumiałych względów nie będę odpisywał Każdemu z Osobna ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

to mam stamtad odejsc? czy siedziec? kiedy dostane stala prace jakas? bede zadowolona?

IGORZE MNIE POMINOLES.PRZYKRO MI

gwiazda581

Igor:
ZAKLĘCIA mojalza 27 marca, 12:30 Tarot kartami Król Mieczy i X Pucharów mówi, że trzeba podjąć męską decyzję i oderwać od siebie namiętności ;) Pozdrawiam Igor ps. a tedy każdy czas będzie dobry ...
Dziękuję Igorku ;) Szukam czegoś ale sama chyba nie wiem czego. ;((((((((((((

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Dlaczego jakiego bym nie zadala pytania Ty nie jesteś mi wstanie na nie odpowiedziec???????????????????

Igor:
ZAKLĘCIAkredzia28 marca, 22:32Tarot kartami IX Mieczy i V Pucharów mówi, że musisz zapomnieć o namiętności.PozdrawiamIgorps. Tarot kartami As Kijów i Król Pucharów mówi, że Koła Losu w podzięce za odpuszczenie tej miłości wynagrodzą ci to w szczególny sposób ;)
Igorze czyli nie będę już z Danielem? czy to oznacza że poznam kogoś z kim będę szczęśliwa? Jeśli tak to kiedy tzn czy długo będę musiała na to czekać?? Z góry dziękuje za odpowiedź... PS.Mam nadzieję że niedlugo spotkam biednego pod kościołem i będę miała okazję komuś dać od Ciebie pieniążki które temu komuś napewno pomogą, niestety ostatnio nie spotkałam żadnego biednego więc nie miałam okazji.... ale cały czas o tym pamiętam:-)

kredzia

A mi kiedy Igorku odpowiesz? prosze...

Igorze jeżeli tak się stanie to żebrak wzbogacieje znacznie!!!Czekam więc

Dziękuję Ci Igorze ukochany:) Nawiązałam z nim kontakt-to było trudne, bo on się bardzo izoluje i ma dużo kłopotów...Co on ma w głowie-jak mam do niego podejśc? To trudny chłopak, ale mi nanim strasznie zależy....