Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, pisałeś, że Krzysiek do mnie wróci ale powinnam się zacząć zmieniać. Na czym miałyby polegać te zmiany? I jak długo to jeszcze potrwa? Czy on jest zakochany w ewie i o mnie już nie pamięta? I jeszcze jedno jeśli można. Kiedy w końcu skończą się moje kłopoty finansowe? Pozdrawiam serdecznie:)

http://www.dobreksiazki.pl/okladki/duze/12162.jpg

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Drogi Igorze napisałes ze ,,inteligentny wspólnik pomoże odrzucić rutynę ''Jak mam too rozumiec??Chcialabym wiedziec czy moj były chlopak mnie jeszcze kocha?? Dziekuje

Igorze w przepowiedni Nastradamusa jest dużo odwołań do "tajemniczej Dziewicy"( najprawdopodobniej chodzi o Polskę z powodu kultu Najświętszej Maryi Panny) , której śmierci pożąda "pozbawiony uczuć i żądny krwi przywódca", który będzie rządził światem za pomocą "ognia i miecza". To wydarzenie poprzedzi kometa z ognia spadająca na Ziemię. jest to zapowiedź III wojny światowej, która ma rozpocząć się w listopadzie tego roku. Co Ty o tym sądzisz??

ZAKLĘCIA oson 2 kwietnia, 10:43 Same miłe niespodzianki ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 31 marca, 20:56 Że to nie jest miejsce i środowisko dla człowieka takiego jak ty. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA olivka30 30 marca, 22:40 Córka ci wskaże który to. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiula1 30 marca, 19:44 Wszystko przetrwa dzięki twojej pomocy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Weronika 31 marca, 00:51 Umiarkowanie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zalamana192837pl 29 marca, 20:21 Tarot kartą Gwiazda XVII mówi, że w maju. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Medeis 29 marca, 19:06 Tarot kartą II Monety mówi, że to uczciwy człowiek lecz starać się nie powinnaś. Pozdrawiam Igor ps. taka natura ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA iskra488 29 marca, 17:41 Tarot kartami cesarz IV i III Puchary mówi, że się uda ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA solzenicyn 29 marca, 16:48 Tarot kartami Król Mieczy i X Pucharów mówi, że pomysły i poparcie nadejdą w najbardziej odpowiednim momencie. Pozdrawiam Igor ps. dziękuję

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA g3mini 29 marca, 11:31 W 2014 Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kredzia 28 marca, 22:32 Tarot kartami IX Mieczy i V Pucharów mówi, że musisz zapomnieć o namiętności. Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami As Kijów i Król Pucharów mówi, że Koła Losu w podzięce za odpuszczenie tej miłości wynagrodzą ci to w szczególny sposób ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA iwona25 28 marca, 19:42 Tarot kartami VII Kijów i Diabeł XV mówi, że w imię namiętności matki zostawić nie wolno. Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami Rydwan VII oraz Królowa Mieczy mówi, że na pewno tego nie pożałujesz ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agnulafull 28 marca, 17:08 Tarot kartami Rycerz Kijów i IX Monet mówi, że zaspokoisz swoje ambicje jednak wszystko musi zostać przemyślane bo wydarzenia nabiora niesamowitego tępa. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 28 marca, 12:48 Tak wtedy wszystko robi się jasne. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ulmich 28 marca, 09:33 Wystarczy, że zaczniesz w siebie wierzyć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA inia26 27 marca, 21:17 Tarot kartą II Puchary mówi, że nie. Pozdrawiam Igor ps. i nie powinnaś się tym przejmować

Niech Moc Będzie z Tobą