| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Ja Ci tak w skrócie powiem, że prezydent, a więcej na ten temat w innym wątku.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Igorze!Ponawiam pytanie: Czy mam wierzyć że moja żona do nas wróci?Tęsknimy z dziećmi...Ona uciekła do kochanka...
|
|
|
Igorze chcialabym bardzo wiedziec czy jest sznsa na uratowanie mojego zakonczonego zwiazku?? Czy on do mnie wroci?
|
|
|
Igorze, chciałabym sie dowiedzieć, czy czeka mnie w najbliższej przyszłości jakis poważny związek. Interesuje mnie pewien mężczyzna, którego jednak znam tylko z widzenia. czy mógłbys doradzic mi, czy powinnam zaangazowć się w te znajomość??
|
|
|
ZAKLĘCIA
lunar
2 dni temu o 12:11
Tarot kartami Sprawiedliwość VIII i Papież V mówi, że musisz nawiązać z nim kontakt wtedy tak.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
angfr56
2 dni temu o 13:54
Tarot kartą Król Pucharów i Słońce XIX mówi, że będziesz mieć ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
kredzia
2 dni temu o 15:10
Tarot kartą IV Kije i III Miecze mówi, że przed tobą sukces krasomówczo literacki ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
savanah6
2 dni temu o 19:01
Tarot kartami Król Pucharów i Słońce XIX mówi, że niebawem spotkasz swoje przeznaczenie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
paolka262
2 dni temu o 19:12
Ale poznasz czystą prawdę, tylko jest jedno ale ty się tej prawdy boisz ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. a co powiedział Biedny pod Kościołem ?
|
|
|
ZAKLĘCIA
nashira22
Wczoraj o 22:22
Tę Krwawą Ofiarę za Pomordowanych
Wystawił Naród z Najwyżej Wybranych
Czekały Dziady i Wnuki Czekały
By się Świat dowiedział
Co się kiedyś Stało
By się Każdemu do uszu dostało
Innego sposobu niestety nie było
Tak się stać musiało
Aby się spełniło
PAX VOBISCUM
Igor
ps. Prawdziwa Władza Pochodzi od Boga ale wiążą się z jej wykonywaniem różne obowiązki [*][*][*]
|
|
|
ZAKLĘCIA
moryc33
11 godzin temu
Tarot kartami Śmierć XIII i Sąd XX mówi, że tak wróci jeśli zakończy przemianę wewnętrzną trochę jej zejdzie ale najważniejsze, że już o tym rozmyśla.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
marika0806
10 godzin temu
Tarot kartami Walet Kijów i IV Monety mówi, że inteligentny wspólnik pomoże odrzucić rutynę.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Świetny wiersz Igorze, genialny.
Sam wymyśliłeś?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ZAKLĘCIA
vilemojoe
2 godziny temu
Tarot kartami III Kije i IV Puchary mówi, że w tym związku będziesz mogła podyktować swoje warunki.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
wendol
minutę temu
dziękuję, choć raczej niema się z czego cieszyć ...
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
duki1234
3 kwietnia, 16:17
Tarot kartami Rycerz Monet, Rycerz Pucharów i As Mieczy mówi, że poznasz bardzo dobrze sytuowanego mężczyznę który dodatkowo bardzo cię pokocha będzie miał na imię Andrzej.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
smuteczek
3 kwietnia, 05:33
Tarot kartami VIII Mieczy i Świat XXI mówi, że twój los odmieni się w sierpniu.
Pozdrawiam
Igor
ps. musisz się nauczyć słuchać co życie do ciebie mówi ... dziękuję za datek ;)
|
|
|
|||
kredzia |