Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy wiecie?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 284

Ruch Oporu Przeciwko Nowemu Œwiatowemu Porzšdkowi Czy wiesz kto jest Prawdziwym Terrorystš?! Media liczš na to, że nigdy nie dowiesz się o państwowym terroryŸmie Izraela i tamtejszym Apartheidzie. * Czy wiedziałeœ, że Izrael zabił ponad 800 palestyńskich dzieci w przecišgu ostatnich czterech lat? Zobacz: http://www.icahd.org/eng/http://viva.palestyna.pl/ism/index.php?ID=news&news=ISM news/200603/03.php * Czy wiedziałeœ, że Izrael zburzył 300 palestyńskich domów w przecišgu ostatnich 4 lat, tym samym skazujšc ich mieszkańców na bezdomnoœć? Zobacz http://www.icahd.org/eng/ * Czy wiedziałeœ, że ponad 90 lat temu palestyńscy Arabowie byli w posiadaniu 97.5% ziemi, a Żydzi (dawni mieszkańcy Palestyny i emigranci) tylko 2.5%? Obecnie ponad 80% ziemi należy do Żydów. * Czy wiedziałeœ, że Palestyńczycy to naród, który ma najwyższy na œwiecie współczynnik osób z doktoratami? * Czy wiedziałeœ, że były premier terytoriów izraelskich Szaron był winny œmierci tysięcy Palestyńczyków i znajdował się na liœcie zbrodniarzy wojennych? * Czy wiedziałeœ, że czterech spoœród premierów Izraela: Begin, Szamir, Rabin i Szaron, brało udział w zamachach bombowych przeciw ludnoœci cywilnej oraz masakrach cywili i wypędzeniach Palestyńczyków z ich wsi? * Czy wiedziałeœ, że Sharon był odpowiedzialny za masakry w palestyńskich obozach dla uchodŸców Sabra i Szatila? Masakry te ONZ zakwalifikował jako ludobójstwo. * Czy wiedziałeœ, że oddział Sharona w 1953 praktycznie zrównał z ziemiš palestyńskš wieœ Kibija, mordujšc prawie wszystkich jej mieszkańców i wysadzajšc w powietrze wszystkie domy, meczet i szkoły? * Czy wiedziałeœ, że ci obywatele Izraela, którzy nie sš narodowoœci żydowskiej nie mogš kupować ani dzierżawić ziemi na terenach izraelskich (tj. poza terytoriami okupowanymi obejmujšcymi zachodni Brzeg i Strefę Gazy. Ale również na terytoriach okupowanych prowadzi się politykę, której celem jest skupienie populacji Palestyńskiej w wydzielonych niewielkich enklawach na terenach wiejskich. Dzieli się więc tereny okupowane na strefy, w których to Palestyńczykom łatwiej, bšdŸ trudniej (do granic niemożliwoœci) jest wykupić ziemię, lub otrzymać pozwolenie na budowę; por. http://www.icahd.org/eng/ - przyp. tłumacza)? * Czy wiedziałeœ, że tablice rejestracyjne w Izraelu sš różnych kolorów, w zależnoœci od tego, czy właœciciel samochodu jest narodowoœci żydowskiej, czy nie? * Czy wiedziałeœ, że Izrael anektuje 85% wody dla Żydów, pozostawiajšc tylko 15% do podziału dla palestyńskich mieszkańców terytoriów okupowanych? Na przykład, w Hebronie z 85% zasobów wodnych korzysta 400 osadników, a pozostałe 15% trzeba dzielić pomiędzy 120,000 Palestyńczyków? * Czy wiedziałeœ, że USA co roku obdarowuje Izrael ponad 5 miliardami dolarów? * Czy wiedziałeœ, że roczna pomoc finansowa USA dla Izraela jest większa niż pomoc dla wszystkich krajów afrykańskich razem wziętych? * Czy wiedziałeœ, że Izrael to jedyny kraj na Œrodkowym Wschodzie, który ma broń jšdrowš? * Czy wiedziałeœ, że Izrael to jedyny kraj na Œrodowym Wschodzie, który nie podpisał porozumienia o nierozprzestrzenianiu broni jšdrowej i nie zgadza się na międzynarodowe inspekcje? * Czy wiedziałeœ, że izraelscy szpiedzy od wielu lat likwidujš politycznych przeciwników państwa Izrael przebywajšcych na terenie innych krajów? * Czy wiedziałeœ, że wysocy rangš funkcjonariusze Izraelskich Sił Okupacyjnych publicznie przyznawali, że nieuzbrojeni jeńcy wojenni byli zabijani przez IOF? * Czy wiedziałeœ, że Izrael chroni swoich żołnierzy, którym udowodniono morderstwa na jeńcach wojennych przed konsekwencjami karnymi? * Czy wiedziałeœ, że w Izraelu normalnš praktykš jest konfiskata pieniędzy z kont bankowych, ziemi oraz mienia i czy wiedziałeœ, że Izrael odmawia wypłacenia rekompensaty tym, którzy zostali w ten sposób poszkodowani? * Czy wiedziałeœ, że nie przestrzega 69 rezolucji Rady Bezpieczeństwa ONZ? * Czy wiedziałeœ, że dzisiejsi obywatele Izraela żyjš na cmentarzysku ponad 400 zburzonych palestyńskich wiosek? I czy wiedziałeœ, że Izraelczycy przemianowali prawie każde miejsce, żeby zatrze㠜lady? * Czy wiedziałeœ, że dopiero w 1988 oficjalnie zabroniono wystawiania ofert pracy „tylko dla Żydów”? * Czy wiedziałeœ, że Izraelskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych zleca dwóm amerykańskim firmom od public relations promowanie Izraela w USA? * Czy wiedziałeœ, że w skład koalicyjnego rzšdu Szarona wchodziła partia Moledet (Ojczyzna), która postuluje wypędzenie wszystkich palestyńskich mieszkańców z terytoriów okupowanych? * Czy wiedziałeœ, że od czasu Porozumień z Oslo Izrael systematycznie zwiększa osadnictwo na terenach okupowanych? * Czy wiedziałeœ, że osiedla pod rzšdami premiera Baraka były rozbudowywane dwukrotnie szybciej niż za rzšdów premiera Netanijahu? * Czy wiedziałeœ, że Izrael zrobił znaczek pocztowy na czeœć człowieka, który zaatakował cywilny palestyński autobus i zabił tam kilkoro ludzi? * Czy wiedziałeœ, że tortury Szabak (izraelskich tajnych służb) sš bardziej brutalne od tych, które stosowano w więzieniu Abu Ghraib w Iraku? * Czy wiedziałeœ, że Palestyńczycy majš największš na œwiecie populację uchodŸców? (ponad 4,3 mln. według oficjalnych danych ONZ-owskiej UNRWA http://www.un.org/unrwa/ przyp. tłumacza) http://viva.palestyna.pl/news/apartheid_in_israel.php?news=aparth eid/057.info

Możesz sobie udowadniać metodš naukowš co chcesz.Ja i tak nie ugne się pod twoimi postami.Mięso œwini przechowywali ludzie w soli. Islam to najlepsza religia i wszyscy się kiedyœ o tym przekonacie.

nie musisz sie za mnie modlic... he he... i przedewszystkim: zalowaLA!!! isis = kobieta!! Gdybys interesowal sie troszke innymi (w tym przypadku egipskim) religiami wiedzial bys kto to isis... ale...

Co mnie to obchodzi.Wiedziałem że jesteœ kobieta ale nie zwracałem uwagi na twój podpis bo najczęœciej rozmawiam tu z facetami.proste

Jesteœ feministkš więc dlatego tak naskakujesz na sytuację kobiet w Islamie.Poszukaj sobie tego w innych regionach œwiata.

Wiesz maż bardzo męski charakter.Podobno kobiety nie przeklinajš.

masz racje nie ma sie co klocic... ja osobiscie mam bardzo negatywny stosunek to ludzi tej wiary... ale nie ma to z toba nic wspolnego... zagorzalych katolokow tez nie znosze... wiec zmienmy po prostu temat...

Najlepiej dinozaury.

taaaa teraz jak wiesz ze jestem kobieta to feministka jestem... bla bla... i co znaczy meski charakter... he he... przeklinam bo krew mnie zalewa jak takie cos czytam... ale jak juz mowilam koncze temat... bo nie ma sesu rozmawiac na ten temat...

a kto jes stworzyl te dinozalry? hi hi...

Bóg.

Wszystko co na ziemi oraz w niebie jest jego.

A co do feministek to Ojciec dał ci życie,odział cię,nakarmił.opiekuje się tobš a ty teraz tak o męszczyznach.

"taaaa teraz jak wiesz ze jestem kobieta" Wiedziałem już wczeœniej tylko zapomniałem bo nie zwracałem na to uwagi ale nie wysówaj wniosków że to przez jakšœ dyskryminację.

A co do twoich naukowych udowodnień na temat œwini to sš błędne.Mięso przechowywało się wtedy obsypane w soli.

Dariusz Wendołowski.Mam do ciebie sprawę.

Wróciłem z zakupów, poczytałem trochę i widzę, że Ahmed ma rację - rzeczywiœcie do niczego nie dojdziemy, jeœli Ahmed nadal będzie miał klapki na oczach i czytał tylko jakšœ "œwiętš" księgę. A skšd Ci przyszło do głowy, że jestem Buddystš? Nadal nic nie rozumiesz i nie mieœci Ci się w głowie, że można żyć bez religii, i jakoœ wcale się nie czuję opuszczony z tego powodu, bo Boga mam w sobie - jak każdy, wystarczy się tylko na Niego (na tš energię) otworzyć. Kiedyœ się otworzyłem tak naprawdę, zupełnie. Siedziałem sobie przy komputerze, słuchałem muzyki - o właœnie tej, patrzyłem na losowš alchemię w WMP, pomyœlałem o Bogu z pełnym zaufaniem, z wielkš miłoœciš, wyłšczyłem bariery, którymi otaczam się na codzień, otworzyłem się i stało się! Poczułem dobroć i miłoœć tak wielkš, że aż nie do opisania, poczułem że przestaję istnieć, że łšczę się, że roztapiam się w tej nieskończonej miłoœci. Ogarnęła mnie tak niesamowita ekstaza, że nie byłem w stanie tego dłużej wytrzymać, wytrzymałem tylko 3 sekundy i to przerwałem, bo pomyœlałem, że mam tu jeszcze coœ do zrobienia. Od pewnego egzorcysty dowiedziałem się gdy mnie zbadał (było bardzo przyjemnie, poczułem że unoszę się nad łóżkiem), że to moje ostatnie wcielenie. Słucham Cię Ahmed, jakš masz do mnie sprawę?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Darek słuchaj rozumiem że jesteœ White, ja też jestem kiedy pracuje nad znajomymi, robie im level up'y, dšże to STO i na takiej stopie szukam kontaktu lol i przez to jakoœ niemieszam się z tzw.indygo, buddystami, "obywatelami wszechœwiata" Jednak to jebane œcierwo zwane ludzkoœciš jest tak wypaczone że niepozostaje nic innego jak tylko kopać i kopać w dupe :)

Po coœ tu jednak jesteœ Liszaj. Nie mogę się nadziwić, że ludzie sš tacy ograniczeni, ja już od małego byłem inny i dziwiłem się ludziom, że sš tacy małostkowi i sztuczni. Jeœli chodzi o kopanie, to ja wolę unikać okreœlonego rodzaju ludzi, a kopanie wieprzów, to ostatecznoœć, bo można się samemu ubrudzić. To fakt, że trudno znaleŸć człowieka na poziomie, ale ja już tak mam, że nie lubię generalizować i do każdego podchodzę indywidualnie, zamiast nazywać go ludzkoœciš. Faktem jest też, że wiele indywiduów jest tak podobnych do siebie w swej bylejakoœci, że można ich postrzegać jak jednš, szarš masę niestety.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol masz racje, mam swój cel w swojej obecnoœci tutaj, to po prostu dobra zabawa w każdym działaniu :P Jak się jebać to bez gaci xD No patrz spodziewałem się jednego zlepka œcierwa, a tu na siłe ze trzy osoby na poziomie by się znalazły Oo O_o

Liszaj, zbieracze (ci którzy grzebiš po œmietnikach) wiedzš to najlepiej. W każdym œmietniku można znaleŸć coœ wartoœciowego, czasem można znaleŸć prawdziwy skarb.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 284
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.