| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
Nooooo eee tam tylko TR-3B piękny jest (Ericsson T68i też jest w miarę ładny....)
|
|
|
O, Assault ! Witam, witam. T68i, powiadasz ? A nie chwaliłem Ci się, co kupiłem zamiast tego srebrnego wynalazku z kolorywm screenem - fuj !
Teraz jeżdżę na Ericssonie R380 World. Taki wypas z klapką i aktywnym wyświetlaczem. Elegancja, wygoda i funkcjonalność. Polecam każdemu.
|
|
|
A słyszeliście że w latach 50 w Teksanie podczas budowy autostrady musiano wysadzić skałą bo przeszkadzała (wiek 25 mln. lat) i okazało się że ze środka wyleciał platynowy kubek z wygrawegowanym słonecznikiem.... Zabardzo w to nie wierzę ale przeszukuje internet (To ma chyba coś wspólnego z... Atlantydą :)
|
|
|
A słyszałeś o doskonale oszlifowanych kulkach , które znaleziono w afryce ? Wiek ich ocenia się na 250 mln lat , a wykonane są z dokładnością niemożliwą do powtórzenia przez USA. To kolejne dowody, że nic się nie zmienia.
|
|
|
A Starożytne komputery - kryształowe czaszki ? Anatomiczna dokładność, a też bardzo stare podobno przyniesione przez ocalałych z..... Atlantydy (jak ten wyraz pięknie brzmi...)
|
|
|
A'propos cudów znajdowanych w dziwnych miejscach - poczytajcie sobie tutejsze (Ejsi) artykuły m.in. o zywej żabie znalezionej w słupie kamiennym i innych tego typu sprawach... Udokumentowane, są świadkowie, a nie bada się tego. A niektórzy twardogłowcy zaraz powiedzą, że to mistyfikacja.
|
|
|
A może by zbudować silnik strumieniowy 1 000 000 kilometrów na godzinę to dla niego pryszcz.... A działa na BARDZZZO ciekawej zasadzie....
|
|
|
.....to daje prawie 1000Ma !! Jak Ty chcesz taką prędkość osiągnąć ? O ile wszystko dobrze pododawałem, to daje jakąś jedną tysięczną (0.001) prędkości światła !!
|
|
|
Na tym silniku ruszyć nie można. Może zostać użyty dopiero kiedy statek osiągnie około 300 000 km/h. (Do tej prędkości rozpędzą go ładunki rądrowe detonowane za rufą - wreszcie broń masowej zagłady do czegoś się przyda) A potem... Statek musi mieć kształt kredki bo na 1m3 przestrzeni kosmicznej przypada jeden atom wodoru, przy prędkości 300000 kmh będą śmigać z taką prędkością że wystarczą do napędu. Polecam Wam książkę ,,Następne 500 lat" tam też opis trochę nie humanitarnej arki (kosmicznej) i inne fajne teksty np kolonizacja Marsa, lub wgrywanie ludzkiego umysłu na dysk kompa...
|
|
|
Włos się jeży..... I mówią, że to ja mam wariackie pomysły, hahaha ! Ale zobaczymy jeszcze, kto się będzie śmiał ostatni....
|
|
|
A potem zorganizujemy takie ,,Escape from the Blue Planet" że nie tylko włosy się zjeżą :] Jak myślicie Hitler posiadał Wimane albo Valixa ? Podobno wysłał ekspedycje naukowców do Tybetu... (czego oni mogli szukać?) :))))))))))
|
|
|
He Leto właśnie zacząłem warsztaty z automatyki od 24V do 320V ja tego nie przeżyje. W sam raz zeby tam podłączyć Gyro-cell :)
|
|
|
Mam materiały do zbudowania promu kosmicznego!!!tylko szukam ochotnika który w nim poleci!!! mam renomowanych kolegów takich jak wożniok i A...widzieli oni ufo!!!i są pewni na 100%że to nie samolot!!chcemy zbudować prom i do nich polecieć!!kto pomoże nam go zbudować to poleci z nami!!pozdrowienia dla A..
|
|
|
Dlaczego 320 a nie 380 3fazófki ? ;)) Przepraszam, to nie na temat, ale nie mogłem się powstrzymać.
Jak dojdziesz dalej, to weź paru qmpli i zróbcie ćwiczenie p.t. "Zastosowanie przekładnika prądowego jako domowego piecyka". Nie podchodźcie zbyt blisko. ;))
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |