Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Globalne ocieplenie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 610
Poprzednia strona | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Globalne ocieplenie- naukowcy bijš na alarm Globalne ocieplenie będzie znacznie poważniejsze niż do tej pory przewidywano. Naukowcy sugerujš, że wzrost temperatur może być niedoszacowany nawet o 75 procent, a skutki ocieplenia katastrofalne dla całej ludzkoœci. Naukowcy z Holandii, Niemiec, Wielkiej Brytanii oraz USA nie zgadzajš się z dotychczasowymi obliczeniami, które wskazujš, że podwojenie iloœci dwutlenku węgla w atmosferze podwyższy jej temperaturę maksymalnie o 4,5 stopnia. Takie sš oficjalne wskazania Międzynarodowego Panelu Zmian Klimatycznych odpowiedzialnego za tego typu prognozy. Obliczenia Panelu biorš pod uwagę dwa czynniki: obecnoœć dwutlenku węgla bezpoœrednio zatrzymujšcego ciepło oraz zmniejszone odbijanie promieni słonecznych przez powierzchnię Ziemi ze względu na topniejšce œniegi. Dwa zespoły naukowców publikujšce w Magazynie Badań Geofizycznych dodały trzeci czynnik: dwutlenek węgla dodatkowo uwalniany przez ekosystemy w zwišzku z ociepleniem atmosfery.REKLAMA Czytaj dalej Zespół amerykański obliczył, że maksymalny wzrost temperatury przy podwojonej iloœci dwutlenku węgla będzie miał zakres od 1,6 do 6 stopni Celsjusza, górna granica jest o 1,5 stopnia wyższa od prognozowanej dotychczas. Zespół europejski, który używał innej metodologii, wskazuje na jeszcze wyższe wartoœci i sugeruje, że przy najczarniejszym scenariuszu wzrost iloœci dwutlenku węgla spowoduje wzrost temperatur na lšdach o 8 stopni do końca wieku. Jeden z autorów publikacji, Peter Cox, dyrektor naukowy projektu zmian klimatycznych w brytyjskim Centrum Ekologii i Hydrologii, powiedział Polskiemu Radiu, że taki wzrost temperatur może przyczynić się do powstania gigantycznych huraganów i susz, a także wygaœnięcia Pršdu Zatokowego czy wyschnięcia lasów Amazonii ródło www.onet.pl

Wrona:
Skad wiemy, ze topnienie wszelkich ziemskich lodowcow i zmarzlin nie jest spowodowane przez bron HAARP, ktora posiada czlowiek ?
Powiedzmy, że teoretycznie byłoby to możliwe, ale trzeba by do tego ho, hoo... albo i więcej energii :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

tak na oko z 1 000 000 reaktorów atomowych dużej mocy rozpędzonych na maksa musiało by się chłodzić w prądach morskich docierających na północ tak gdzieś od 100 lat :-) i wychodzi że z 20 lat temu paliwa im zaczęło brakować :-) pomyśleć tylko ile można by było za te 100 mld euro rocznie wyprodukować bateri słonecznych czy wiatraków nie - pójdzie w kraje rozwijające się gdzie firmy krzak już pewnie czekają z infrastrukturą by przyjąć dotacje :-) można by też zbudować system w kosmosie chroniący ziemię przed słońcem- takie gigantyczne żaluzje lub baterie słoneczne by stymulować nadwyżki ciepła docierające do ziemi- tak na dobrą sprawe nie musiały by być duże jak ziemia bo słońce pada pod kątem prostym na nie wielkim obszarze zastanawia mnie czy odzysk ciepła z wnętrza ziemi to dobry pomysł bo w sumie to też oziębianie wnętrza planetyi tym samym osłabianie jej dynama wewnętrznego i magnetyzmu oraz wielu innych powiązanych czynników- być może i zakłuca naturalną wymianę ciepła między strefami równikowymi a podbiegunowymi może dojdziemy do schematu kiedy mądry człowiek przyszłości zacznie pakować z powrotem pokłady drzewa w ziemię by zmagazynować w ten sposób co 2 jak i przy pomocy gigantycznych urządeń zacznie pakować energię cieplną z powrotem do wnętrza by ożywić nie co naszą ziemię

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

http://www.frazpc.pl/news/26683 http://www.frazpc.pl/news/28250-Orbitalne_elektrownie_słoneczne_znowu_Kalifornia

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Z tych linkow powinienes sie zorientowac, jaka jest moc transmitera HAARP-a na Alasce. Baz HAARP-a jest sporo na Ziemi juz w tej chwili. Artykuly : http://www.holology.com/haarp.html http://www.padrak.com/ine/HAARP97.html http://www.ann-geophys.net/27/4409/2009/angeo-27-4409-2009.pdf http://www.reeve.com/Documents/RadioScience/Lunar%20Echo%20Experiment%20Web%20Article%20R1.pdf http://www.earthpulse.com/src/subcategory.asp?catid=1&subcatid=8 Film o mini HAARP-ie : http://www.youtube.com/watch?v=cKmLGnenA1I

Haarp jako taki może zmieniać przepuszczalność atmosfery przez podgrzewanie pary wodnej w niej zawartej. Jeżeli mamy bardziej przeźroczystą atmosferę to Słońce ze swoim promieniowaniem może być mocniej przepuszczalne. A w nocy może być zimniej bo ciepło szybciej ucieka. Tak iż niewielkim nakładem energii oceniamym z punktu widzenia całości można wywoływać spore zmiany. To tak jakby palcem popchnąć olbrzymi głaz żeby się stoczył z urwiska. Tak iż Darek nie masz racji że urządenie jest za słabe żeby czegoś tam dokonać, jego efekt energetyczny dla atmosfery może być parę tysięcy razy większy niż on sam wykorzystuje do działania. Dzięki za wyjaśnienia o proxy.

Poczytałem. "With the above examples in mind imagine the nonlinear effects of 1 billion watts of effective radiated power being directed at the ionosphere by the HAARP transmitter. This is the first phase capability of the project. The second phase will increase the effective radiated power levels even further - to 4.7 billion watts!" Amerykański "billion" to nasz miliard, a nie bilion - to taka drobna uwaga. OK - można podgrzać tym atmosferę, wypromieniować punktowo aby uszkodzić jakąś konstrukcję architektoniczną, zniszczyć rakietę, człowieka itp., ale to stanowczo zbyt mało aby spowodować topnienie wszelkich ziemskich lodowców i zmarzlin - jak to napisałaś :) Należy pamiętać o bardzo ważnej kwestii - to są moce teoretycznie możliwe do uzyskania i jeśli nawet się to uda, to tylko przez moment. Dlaczego? Ano z powodu, o którym już wcześniej pisałem w żartobliwej formie - kwestia energii. Energii, której niewyobrażalnie wielkie ilości trzeba by stale (a nie tylko przez moment) dostarczać, by to wszystko miało jakieś zauważalne skutki. Nawet te ich ogromne złoża gazu ziemnego to pikuś, jeśli chce się topić lodowce :) Żeby efektywnie topić lodowce, to już lepiej zdetonować ileś tam atomówek, niż produkować prąd i wysyłać energię w postaci mikrofal. Pozostaje jeszcze pytanie: jaki miałby być tego cel? Jak już jesteśmy przy mikrofalówce, to powiem, że takie ustrojstwo żre mnóstwo prądu i nawet jak wyjmę z zamrażalnika kawałek zmarzliny i wsadzę do mojego 2000-watowego "haarpika", to i tak trzeba sporo poczekać, by lody puściły. Zbyszek też dobrze przedstawił te kwestie energetyczne :) Pomyśl trochę o skalach wielkości Gosiu :) I co z tego, że jest kilka baz HAARP-a na Ziemi? :)

Dzięki Nicze za wyjaśnienie współdziałania HAARP ze Słońcem. No tak - w dzień cieplej, a w nocy zimniej niż było, do tego kwestia obszaru działania, bilansu energetycznego, krążenia i przemian wody w ekosystemie Ziemi itp. OK, ale to nadal za mało by topić wszelkie ziemskie lodowce i zmarzliny. A jak się robi cieplej, to i parowanie wzrasta.

wendol, ktory artykul mowi o tych bilionach ? wendol w sprawie HAARP-a zachowujesz sie ciagle jak ojciec corki, ktora gania madrzy ludzie, a Ty ja po prostu bezstresowo wychowujesz. Wiesz chyba o tym, ze dla jakies sprawy kazde dzialanie jest oplacalne. Licza sie piorytety, satysfakcja i mozliwosc. Nic wiecej sie nie liczy. Nie kalkuluj za kogos !!! Bron HAARP istnieje i jest uzywana tajnie. Zwykli ludzie moga sie tylko po patentach zorientowac, do czego jest uzywana. Dane, ktore mozna znalezc sa stare, a technologia sie ciagle rozwija. Dokladnie utajnione zostalo wszystko w 2001 roku i od tamtej pory nie ma nowych wiadomosci. To jest bron wiec dmuchaj na zimne !!! Podstawowym celem HAARP-a sa doswiadczenia i dlatego nie podlega zadnej kontroli wewnetrznej i zewnetrznej. Finansowany jest natomiast przez Departament Obrony wiec jest to bron, ktora jest bardzo roznie wykorzystywana. Jak i kiedy - to jest sekret, ktory wreszcie ludzkosc musi rozwiklac i w tym wzgledzie powinnismy sobie pomagac. Nie wolno liczyc na rozsadek HAARP-a, bo nie jest widocznie rozsadny skoro ukrywa bazy [nad Alaska tez juz nie wolno latac od 2001 roku] i ilosc zatrudnionych pracownikow. Nie ma pokazow sprzetu tego zakladu i przystosowanie kadr jest tajne. Tajny jest tez werbunek pracownikow. HAARP, to przeciez nie sa tajne sluzby !!! Jest to podobno zaklad doswiadczalny !!!??? Atrapą na Alasce mydla oczy calemu swiatu, ale nie mnie !

Oboje Gosiu wiemy coś o HAARP (też czytałem książki). Wiem, nad czym pracowali, co mieli w planach i zapewne część z tych celów już osiągnęli. Ty natomiast wręcz twierdzisz, że HAARP może wszystko - w dosłownie każdej dziedzinie. Niektóre z Twoich twierdzeń jestem w stanie od razu zanegować (odnoszę się do niektórych, konkretnych kwestii), przy innych mogę powiedzieć, że to może robić HAARP, ale wiadomym jest, że takie zjawiska mają też inne przyczyny. Są też takie sprawy, gdzie, no cóż... śmierdzi HAARP-em na kilometr :) Ale... nie pisz Gosiu, że to, a tamto to na pewno HAARP i tylko HAARP. Sprawy trzeba chociaż trochę zbadać, przynajmniej hm... logicznie - na ile pozwala podstawowa wiedza z tzw. nauk ścisłych. Na pewno masz większą ode mnie wiedzę z dziedziny "haarpologii" (zwłaszcza dużo... dużo więcej się domyślasz :)), ale wybacz - w innych dziedzinach masz duże braki, co rzutuje na Twoje teorie. Jak to jest, że czytamy te same teksty, ale inne wnioski z nich wyciągamy? Może Gosiu mniej się domyślaj... :) Pisz może przynajmniej, że Twoim zdaniem, że tak może być... a nie, że tak jest! (często używasz wykrzykników). A od kiedy to twierdzisz, że to na Alasce, to atrapa? Wcześniej pisałaś coś innego. Tak, wiem - Ciebie nikt nie zmyli :)

hehe wendol nie nabijaj sie z gośki:) widzisz jak ją zruwnali z ... na temat jest artykułu na grypa666 czytam to i kurde czuje że znam autora a tu na konczu pisze . autor gośka i znany mi mail mariola.... :). Kurde zaciekawiła mnie część o zębach bo mam zawsze z nimi problem w czasie wakacji letnich ale w czasie tych ostatnich przezyłem taki ból którego nie można było pokonac tabletkami przeciwbólowymi i alkoholem(używałem ich oddzielnie:P) 2-3 dni pod rząd obudził mnie ból zeba i sam rano sie dziwiłem jak to możliwe żeby głupi ząb mógł kogoś ze snu wybudzić, aha i 3 razy kopła mnie prądem klamka od drzwi nie wiem czy to przypadek ale ból był prawdziwy. dziwa na dziwy nie wiem co sie czasami dzieje:) wypowiedz jednego z gości po przeczytaniu o haarpie: ,,Co do pani “Gosi”, to nie zdziwię się, jeśli jest to jakiś obdarzony fantazją pracownik służb specjalnych, celowo ośmieszający ten bardzo poważny temat.'' :( pani gosia nie może być agentem, albo z zielonych beretów

Już dawno na tym forum kilka osób stwierdziło, że Gosia ośmiesza HAARP i robi w tej sprawie więcej złego niż dobrego. Przypuszczenia o jej udziale w tym programie i celowym działaniu też były. Ale co ona wypisywała! :) Już nie było wiadomo czy się śmiać, czy płakać - podobno HAARP powodował u niej rozwolnienie na przemian z zatwardzeniem, zmieniał jej kolor, no... różnych rzeczy, a nawet popsuł jej spłuczkę. Było tego dużo więcej - ona potrafiła wytłumaczyć każde zdarzenie i zjawisko działalnością HAARP-a. Nadal tak masz Gosiu i po latach "dociekań" potwierdzasz to wszystko?

a w jaki sposób można być na bieżąco ze społeczeństwem zwłaszcza tym konspiracyjnym :-) kiedyś król się przebierał i szedł między tłum :-) dziś można wstawić agenta na forum albo kilka :-) albo Darku- hm na przykład załorzyć takie forum i czekać jak krokodyl z otwartą paszczą na wpadające rybki :-) ja tam staram się być nie agresywny nie rewolucyjny, aczkolwiek kąpa zabezpieczylem bym przypadkiem nie stał się właścicielem nie porządanych treści- tak na wszelki wypadek :-) wierzę że wpłynięciem na mentalność człowieka- otworzeniem mu oczu- zwykłym dobrem można wiele zdziałać wiem że to proces powolny i że trzeba o tym rozmawiać tak by i każdy agent i zwykły policjant potem sędzia po urzędnika posła itd... przejrzeli na oczy- że trzeba nad wieloma pokoleniami pracować-kształcić je i rozwijać dbać o nich co się zwróci każdy system jest dobry kiedy dobrzy ludzie go tworzą jeśli ludzie są nie fair trzeba dostosować system do tego by nie mieli możliwości kąbinować i skorą chcą mieszkać w i tworzyć społeczeństwo niech poza aspiracjami trochę serca włorzą. dziś widzę że coś próbuje się robić w tym kierunku naświetlać błędy i machloje, społeczeństwo dokształciło się niesamowicie w ostatnie 20 lat i co nie którzy osiągają już samodzielność intelektualną i poza małymi kapitalistycznymi tąpnięciami to ogulnie idzie w jakimś sęsnym i rozwojowym kierunku. nie jest to proces na 5-10 lat ale do wykonania narazie zbieram materiały i bacznie obserwuję za kilka lat zabieram się do pisania książki na temat systemu,miejsca w nim człowieka,stosowanej psychologi i manipulacji w życiu czlowieka od urodzenia po śmierć tego jak się odbiera rzeczywistość i co towarzyszy nam w tym życiu od zdarzeń po towarzyszące odczucia podczas sukcesów i porażek czyli całą gołą prawdę troszkę może na moim przykładzie jako kompendium wiedzy dla człowieka który startuje w życie dorosłe i w pewnym momencie zaczyna rozumieć stwierdzenie-"brutalne zderzenie z rzeczywistością" i "im dalej w las-tym więcej drzew" a przyczyna tego jest prosta- my to wiemy-inni nie

zbyszek123:
a przyczyna tego jest prosta- my to wiemy-inni nie
no tak 90-95% społeczeństwa jest Racjonalistami, a reszta to empiryści (procenty podane na oko bo swiadomośc sie rozszerza) może to złe nazwy prób poznania tego świata w sposób indywidualny. Ja już sam nie wiem czy sie to poprawia napewno wiem że to zło postepuje powolej niż cien miał zamiary spowalniają ich wypadki losowe. Czasem człowiek by wzioł wszystko w swoje rece i by głupków odpowiedzialnych za to zło porostrzeliwał, ale zabijając morderce sam sie nim stajesz. A manifestować spokojnie nigdy możesz nie dosć do niczego i widzisz te uśmieszki. Dlatego też założyłem temat Rewolucja bo jeden z użytkowników zaczyna gorąco korespondować z dziennikarzami którzy wyrazają chęc współpracy by pomóc społeczenstwu, każdy by musiał dołożyć chodz jedną cegelkie do tego przyszłego sukcesu dobra:). To bardzo miło słyszeć zbyszku że zabierasz sie za tak nie łatwą prace:). jeśli skonczysz ją już pisac to gwarant bedzie bestseller'em (ale nie sprzedaży) wielu wartości których wiekszośc rzadko okazuje.

Ja też to wszystko obserwuję od lat i wiesz co Zbyszku? - Proces, o którym mówisz przyspiesza, nabiera siły i rozpędu - coraz więcej ludzi zaczyna myśleć, budzić się, otwierać oczy - dotychczasowa hipnoza serwowana przez system przestaje na ludzi działać. Im więcej mamy oświeconych ludzi, tym mocniej stymulują oni pozostałych. Pamiętam, że jeszcze kilka lat temu, gdy wypowiadałem się na niektóre tematy, to ludzie prawie pukali się w czoło, głupio się śmiali z tego, co mówię i nie podejmowali tematu. Dziś zdarza się, że ktoś się uśmiechnie, ale raczej serdecznie, a przynajmniej nie drwiąco. Może to też dlatego, że dziś mam do tego większy dystans, większą pewność siebie, lepiej wyczuwam ludzi i lepiej dostosowuję przekaz do konkretnych osób - lubię przekazywać informacje w nieco żartobliwej formie i często się przy tym uśmiecham lub wręcz prowokuję, by się ze mnie trochę pośmiano - wielu wtedy może sobie ulżyć, gdy przekaz staje się dla nich zbyt poważny, ciężki, skłaniający do trudnych przemyśleń. Ci ludzie przywykli do lekkiej rozrywki telewizyjnej, więc jak coś ma do nich dotrzeć, to nie może być zbyt ciężkie i poważne, bo uciekną. Publicznie się pośmieją (na zdrowie), rozluźnią (to też rodzaj obrony psychiki) zaraz po dawce mocnych, trudnych treści, ale ziarno i tak zostanie zasiane :) W dzisiejszych czasach jest mnóstwo (i ciągle przybywa) książek na różne takie tematy związane ogólnie z rozwojem świadomości, mnóstwo stron internetowych o tym traktujących, coraz więcej informacji przekazywanych nawet w tzw. poważnych mediach - fajne określenie wywodzące się jeszcze z czasów ciemnoty określanej mianem racjonalistycznej :) Jest fajnie - z coraz większą ilością osób można porozmawiać o takich sprawach, a ludzie używają już na co dzień określeń wywodzących się z ezoteryki, takich jak: "pozytywna energia", "pozytywne wibracje" itp. :) Coraz bardziej zwracają też uwagę na swoje samopoczucie, odczucia, wpływ tego co robią (jak robią) na innych i dają też odpór złemu ich traktowaniu - wiedzą już jak ważne jest dobre samopoczucie i wiedzą, że dobre traktowanie im się należy jak oczywista oczywistość :) Zachowania (w tym różnego rodzaju władzy) odbiegające od pozytywnych, dobrych dla ludzi są zaś coraz bardziej, nagłaśniane, pokazywane i potępiane. Dobrze, że takie rzeczy wychodzą wreszcie na jaw - mamy teraz okres sprzątania brudów, oczyszczenia.

wendol, w jakich dziedzinach mam braki wiedzy ? Zapamietaj sobie, ze chocby dla dobra Twoich dzieci, nie wolno Ci nic podwazac z tego co pisze o broni HAARP. Mozesz nie wierzyc w to, ale nie wolno Ci nic negowac !!! Nie badz samobojcą. Ja pisze prawde o broni HAARP, ktora czerpie z wlasnych doswiadczen i obserwacji, a Ty nie znasz wszystkich patentow i wszystkich umiejetnosci poszczegolnych pracownikow HAARP-a. Ludzie majac do dyspozycji takie same komputery potrafia na nich wypracowac rozne mozliwosci. To tylko przyklad. http://www.zwiastun2009.republika.pl/HAARP.htm http://www.Bajeczkowo.redakcja.pl

gosiu-żyjemy w świecie zagrożeń nie zagraża nam broń tylko człowiek który może mieć do niej dostęp broń jest na około nas i gdybyś miała wiedzę nieskończoną znała byś miliony sposobów za zawładnięcie światem człowiekiem lub jego eliminacją dlatego zagraża nam człowiek- człowiek wychowany bez wartości stawiający siebie i swoje prawa ponad innymi bez sumienia i skrupułów mogący zabić przycisnąć guzik w imię jakiejś horej idei bo jego granica wartości jest znacznie przesunięta i stawia dobra które reprezentuje ponad dobra innych ludzi istnienia broni nie zanegujemy- prawda że w pewnej sytuacji może mieć wpływ na rozwój ludzkości i możemy w postaci niedobitków cofnąć się do epoki kamienia łupanego i czynić malowidła po jaskiniach rzezbić figurki z nadzieją że ktoś właściwie odczyta dzieje kiedyś w ponownym rozkwicie człowieka ale prawdą jest i to że broń i nowe technologie są nam potrzebne- bez tego prędzej czy puzniej też zginiemy taka nasza droga w rozwoju tak nas COŚ prowadzi przez życie grzeszymy myślą mową uczynkiem i no właśnie ZANIEDBANIEM a walczyć powinniśmy o człowieka jego wartości szkolnictwo i doskonały system przestać obrastać w kapitalistyczne ścierwo i wziąść się do pracy nim realne zagrożenie prześcignie nasz rozwój

Czuje to, ze rozwoj juz zostal przescigniety przez barbarzynskie scierwo. Juz sie cofamy lub tylko jeszcze krecimy w kolko. Juz za chwile nic nie bedzie sie nadawalo do uzytku. Nowe wyposazenie juz jest niebezpieczne w ekspoatacji, a jego zywotnosc jest bardzo krotka. Czas na to wszystko popatrzec i nad tym sie zastanowic. Barbarzynca i wandalem zostaje sie latwo. Ten styl wychowania juz dominuje i tego stylu uczy sie ludzi specjalnie. Tak to juz jest, ze madrosc ma w sobie pokore i przez ta pokore madrosc na Ziemi juz przegrala !!!

Wrona:
Zapamietaj sobie, ze chocby dla dobra Twoich dzieci, nie wolno Ci nic podwazac z tego co pisze o broni HAARP. Mozesz nie wierzyc w to, ale nie wolno Ci nic negowac !!! Nie badz samobojcą. Ja pisze prawde o broni HAARP, ktora czerpie z wlasnych doswiadczen i obserwacji(...)
Taa... jasne - mam nie podważać, bo nie zostanę zbawiony? ;) Ostro Cię popie... pewnie znowu leków nie brałaś. W inne Twoje "odkrycia" też mam wierzyć (nie negować)? W powietrze w przestrzeni kosmicznej, w księżyc świecący własnym światłem, w komputer czytający Twoim zdaniem w myślach, bo nie rozumiesz zasady działania prostej sztuczki liczbowej? Miałem kiedyś zestaw sztuczek "magicznych" pt. "Hokus-Pokus" i tam m.in. były na kartkach zestawy liczb do robienia takich sztuczek z odgadywaniem liczb, które ktoś wybrał. Ty zaś przedstawiasz to jako dowód na to, że "komputer czyta w myślach" :)) Właściwie to już nie jest śmieszne, tylko tragiczne. Bierz leki, a moc "HAARP-a" osłabnie. Ale z drugiej strony, te leki mogą Cię jeszcze bardziej ogłupiać. W każdym bądź razie to nie HAARP Cię męczy, tylko schizofrenia połączona z niebywałą głupotą i uporem maniaka. Już Ci kiedyś mówiłem, żebyś nie pisała w każdym dowolnym właściwie temacie o HAARP (tak, wiem że HAARP może być związany ze wszystkim), tylko pisała o tym jakże wszechobecnym zjawisku w którymś z tematów (było tego sporo), które założyłaś. Kiedyś pisałaś, że napiszesz książkę o HAARP - jam mam w takim razie pomysł na tytuł - "HAARP, a moje życie" lub lepiej: "HAARP - moje życie". Nie chciałbym, żeby to forum było podobne do Twojego życia i żeby wszędzie można tu było spotkać HAARP-a.

wendol, dziekuje Ci za odpowiedz. Wola Panie Twoja ! Zdaje sobie sprawe z tego, ze juz za chwile na calym swiecie zostanie wprowadzona cenzura internetu. Zapamietaj wiec wendol to, co tutaj pisalam i co Ci przesylalam. Moze Cie kiedys ktos o to zapyta ? Pozdrawiam.

powiem tak przed chwilom przyszło mi to na myśl skoro haarp potrafi wszystko.... dlaczego tu jeszcze piszemy, dlaczego w ogule żyjemy i dlaczego mącimy ich niezachwiane plany poprzez wzrost świadomości. powinni kązdego z osobna opetać, zamordować w jakiś niewytłumaczalny sposób bo przeciez coś w końcu wiemy a czym wiecej wiesz tym bardziej jesteś niebezpieczny. A po 2 podobno 9 na 10 wypadków zdarza się w domu ,dlatego czym mniej sie w nim siedzi tym lepiej:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 610
Poprzednia strona | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.