Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

http://911digitalarchive.org/images/files/2799.500px.jpeg http://911digitalarchive.org/images/files/2794.500px.jpeg http://911digitalarchive.org/images/files/2718.500px.jpeg http://911digitalarchive.org/images/files/2755.500px.jpeg http://911digitalarchive.org/images/files/2756.500px.jpeg

http://911digitalarchive.org/images/files/2754.500px.jpeg End of time

Aurell. Serdecznie dziękuję za wypowiedŸ. Nie wiem dlaczego, ale nurtowały mnie Twoje wypowiedzi - stšd moje pytanie. Mam nadzieję, że będziesz się jeszcze wypowiadał na tym forum. Moje przemyœlenia nie majš niestety nic wspólnego z mistykš, ale znam wiele tekstów przepowiedni, proroctw i objawień. Niektóre sš przerażajšco zbieżne. Wiem, że na pewno niektóre sš fałszywe. Osobiœcie przypuszczam, że "porzšdek" wydarzeń może być następujšcy : Zaćmienie słońca (oby nie te najbliższe) - ujawni dziwne zjawisko na niebie (meteoryt, kometa, chmura pyłu kosmicznego ?!). Nastšpi szok, panika, gwałtowny wzrost cen żywnoœci. Potem jakaœ katastrofa ! (upadek meteorytu, może wybuch jšdrowy, lub nuklearny atak na Jerozolimę ?!). Powszechna wojna ! Niemcy, Rosja (atak na Skandynawię),użycie broni jšdrowej nad Niemcami, Chiny, zburzenie Pragi. Jakaœ rewolucja we Wloszech. Ucieczka Papieża z Rzymu do Koloni. Ciemnoœci, czerwona chmura obiegnie prawie całš ziemię, potworne wyładowania atmosferyczne, trzęsienia ziemi i zatrute powietrze zdziesištkuje ludzi. Narody Azji ruszš na Europę. Potem pokój w Warszawie (nowy porzšdek œwiata), tysišce uchodŸców przybędzie na ziemie polskie - konieczna natychmiastowa pomoc. Pozdrawiam. dantom

a teraz sie obudz i pierdolnij mlotem w leb, ile juz bylo takich przepowiedni?!

dantom sog

o tym co dzieje się u kazachskiego atrapy Nursułtana Nazarbajewa w jego licznej rodzinie czy też jakie zjawiska gospodarcze zachodzš w państwie autoratywnego Turkmenbaszy, Saparmurada Naziyev;'a czyli w osławionej już we wszystkich polskich publikatorach Turkmenii , jak wyglšda sytuacja w Uzbekistanie po krwawym stłumieniu powstania w Adżidżanie w kotlinie Fergańskiej, dowiecie się kochani tutaj: http://www.centrasia.org Kujembaj Koł Gogoł=uek szuruetuerk Turkmen lo Kazach gagoł...

To jest forum o okreœlonym temacie, stšd też i taka a nie inna treœć niektórych wypowiedzi. Jeżeli zaœ chodzi o operacje młotem.... to proponuję na ulicę, najlepiej brukowš.

Witam !Czemu służy pisanie o przepowiedniach ? Zaspokojeniu ludzkiej ciekawoœci ? Zapominacie o jednym .O potędze ludzkiej myœli.Jeżeli ten temat przeczyta 20-30 osób to pewnie większoœć z nich będzie o tych fatalistycznych przepowiedniach myœlała długo i namiętnie.Pewnie podzielš się z tym innymi i tak oto stworzy się kółeczko wyczekiwaczy na niechybnš zgubę rodu ludzkiego,kataklizmy ,choróbska i inne "atrakcje". Tymczasem powinniœmy nastrajać się pozytywnie i tworzyć pozytywne myœli, myœlokształty,wibracje i co tam jeszcze...Wiem , wiem nie jest dobrze , ale rysowanie przyszłoœci w takich czarnych barwach ,obsesyjne przywoływanie roku 2012 odbiera przeciętnemu czytaczowi chęć do życia. No i rodzi myœli złe i strachem karmione , a to nie jest Nam potrzebne.

Nie wiem człowieku (Agnieszko Tereso) o co Ci chodzi z tym 2012, przecież "wszyscy" wiedzš, że będzie wtedy raj na Ziemi :) No jakaœ wielka zmiana na lepsze nastšpi - czyli koniec starego œwiata (systemu, systemu wartoœci, tzn. braku wartoœci). Więc jeœli stare ma się zawalić i powstać nowe, to czego się bać? No oczywiœcie będzie "trochę" perturbacji po drodze, ale bez tego nie powstanie nowe. Więc zamiast się bać, należy się cieszyć. Moim zdaniem katastroficzne przepowiednie powstały dawno temu i niekoniecznie muszš być na dzień dzisiejszy prawdziwe, należy je raczej traktować jako ostrzeżenie, że jak dalej będziemy tak postępować jak postępowaliœmy, to może się zdarzyć coœ złego. Moim zdaniem nie powinniœmy polegać na starych przepowiedniach, tylko na nowych wizjach. A oto co o przyszłoœci sšdzi Krzysztof Jackowski: AG: Czy te wizje, o których Pan wspomniał, czy ma Pan je cały czas? RB: Nie. Skończyły się tak samo szybko jak się zaczęły. Powiedzmy, że to było najdziwniejsze 48 godzin w moim życiu. AG: Mówił Pan o tym Jackowskiemu? RB: Nie mówiłem. Czasami zastanawiam się, na ile on kontroluje to, co robi. Czy ma œwiadomoœć, jakie konsekwencje majš jego czyny. Obaj zresztš w tym jesteœmy podobni, bo to, co robimy, wpływa na tysišce, jeœli nie miliony osób w Polsce... Podobieństw jest zresztš więcej, ale doœć o tym. Mój czas dobiega końca. Czy ma Pani jeszcze jakieœ pytanie? AG: Nawet Pan nie przypuszcza, ile mam pytań! Mówił coœ o Pana przyszłoœci? RB: Tak, bardzo dokładnie. To, co powiedział, bardzo mnie zmotywowało do działania. No cóż, czekajš nas wspaniałe czasy, wielkie zmiany... AG: Widzę po moich znajomych, jak bardzo popularny jest Wasz serwis internetowy i w ogóle jaki sukces odniosła Fundacja NAUTILUS. Czy kilka lat temu Jackowski mówił Panu o tym? RB: Mówił. Zresztš on się bardzo identyfikuje z nami, powtarza, że „jest z naszej bandy”... (œmiech) Ale to wszystko to jedynie wstęp do naprawdę dużej historii. Będzie moment, kiedy wspólnie zagramy w jednej drużynie. Wizja tego, co się będzie działo w przyszłoœci jest tak fascynujšca, że... Chociaż oczywiœcie proszę pamiętać, że wizja ma to do siebie, że jest tylko jednš z możliwych wersji wydarzeń, nie musi się wcale sprawdzić. Może, ale nie musi. To też pokazuje jakšœ zagadkę zwišzanš z czasoprzestrzeniš. Lecšca piłka może rozbić szybę, ale może się też od niej odbić... Dwie wersje, obie prawdopodobne. I jedna, i druga pocišga za sobš cały cišg wydarzeń, które doprowadzajš do zupełnie innego finału. I musi być coœ, co decyduje o tym, czy szyba wytrzyma, czy też rozleci się na milion kawałków. I tak dochodzimy do mistyki, wpływu absolutu na nasze życie. Ciekawe, prawda? AG: Bardzo ciekawe. A czy prywatnie udzielał Panu jakiœ porad? RB: Jestem silnym człowiekiem, nie korzystam z porad jasnowidzów... (œmiech)... ale przyznaję, że kilka lat temu jego ocena mojej osobistej sytuacji była wyjštkowo trafna. Widzę to teraz, z perspektywy wielu lat. W ogóle wiarygodna ocena wydarzeń może być dokonywana tylko po latach. Kiedyœ mi się wydawało, że coœ jest niesłychanie istotne i że to czy tamto - to w ogóle ważna sprawa. Dziœ po latach wydarzenia pokrył kurz niebytu, okazało się, że ich prawdziwe znaczenie było żadne, znikły i nic istotnego się nie stało... Po prostu „kiedyœ ważne sprawy” nabierajš po latach parodystycznego, kabaretowego wymiaru. To wszystko robi czas, ten nasz największy czarodziej. Œmieję się dziœ z czegoœ, co wydawało mi się istotne kiedyœ, co mnie martwiło... Uprzedzał mnie kiedyœ o tym Jackowski, nie wierzyłem mu... Myliłem się, a raczej może nie wiedziałem wszystkiego... Może trochę kawy? Mogę zamówić jeszcze jednš filiżankę jak Pani sobie życzy... AG: Pan wydaje się być bardzo szczęœliwym człowiekiem. Czy to dlatego, że zna Pan swojš przyszłoœć? RB: To nie tak, że znam przyszłoœć... Znam wersję przyszłoœci, a to nie to samo. A szczęœcie? Proszę Pani, do bycia szczęœliwym niepotrzebna jest wiedza, co się wydarzy. Po co to Pani? Już Budda nauczał ludzi, że ważne jest tylko „tu i teraz”. Nie ma przyszłoœci ani przeszłoœci, po prostu nie ma. Moi przyjaciele wiedzš, że mojš drugš pasjš jest historia ubiegłego wieku, najbardziej krwawy i nikczemny okres w dziejach kuli ziemskiej. I czytałem o ludziach, którzy byli przetrzymywani w obozach, bez nadziei, a jednak potrafili zachować godnoœć i być szczęœliwym. To pokazuje, że szczęœcie można znaleŸć tylko w sobie i nigdzie indziej. No i nie trzeba być jasnowidzem, żeby przewidzieć, co się stanie za chwilę... Ja na przykład zaraz spóŸnię się na wywiad, jeœli jeszcze chwilę mnie Pani tutaj przytrzyma. Czy jestem jasnowidzem? Nie, ale i tak wiem, co się zdarzy... (œmiech) AG: A jeszcze miał mi Pan opowiedzieć o tym, jak Jackowski przeprowadza wizję?! Proszę... RB: Nie wspomniałem Pani o jeszcze jednej rzeczy – ostatnimi czasy nauczyłem się być stanowczy (œmiech). Porozmawiamy o tym następnym razem, do zobaczenia! Robert Bernatowicz podziękował za spotkanie, wszedł do windy, którš bezszelestnie pojechał na ostatnie piętro gmachu machajšc mi ukradkiem na pożegnanie. Spokojnie dopiłam kawę i poszłam na spacer do Parku, który jest tuż obok. Patrzšc na bawišce się dzieci wiedziałam, że jest druga rzeczywistoœć, o której ani one, ani nawet ich rodzice nie majš zielonego pojęcia. Czy ta wiedza byłaby im do czegokolwiek potrzebna? Czy to się kiedyœ zmieni, jak zapowiada Jackowski? Czy przypadkiem czegoœ w ten sposób nie utracimy, chociażby naszej beztroski? Zerwałam kilka liœci z drzewa i wtedy spostrzegłam, jakš majš niesamowicie pięknš, zielonš i soczystš barwę... Zachwyciły mnie te liœcie. Dlaczego wczeœniej nie widziałam, jak bardzo sš piękne? Rozmawiała Anna Górska. Całoœć wywiadu Majowie wiedzieli coœ o tzw. Mistrzach Czasu i o regulujšcym strumieniu energii kosmicznej majšcym wpływ na Ziemię. Według kalendarza Majów w 2012 roku nastšpi koniec tego wymiaru i przejœcie Ziemi w następny wymiar istnienia. Ale czy należy się tego bać? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Myœlę, że przepowiednie ostrzegajš przed tym, co może się wydarzyć, a niekoniecznie musi. Metodš œwiatłocienia uzmysławiajš nam, że czasoprzestrzeń nie jest zdefiniowana. Wiele zależy od nas i zawsze powinniœmy usiłować wpływać na losy œwiata. W tym pozytywnym znaczeniu. Nie chodzi o wywoływanie strachu, czy też poczucia fatalistycznej niezmiennoœci losu. Bardziej chyba o wywołanie poczucia dystansu od codziennoœci, zmuszenie do refleksji, szczególnie wtedy, gdy zbaczamy z kierunku duchowego rozwoju na manowce samozagłady.

Krótko i dobrze powiedziane. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

napewno dobre obliczenia?

gdyby majowie byli tacy madrzy o tym co stanie sie obecnie..to nie skonczyliby tak przed wiekami

Majowie znali tylko ogólny zarys wydarzeń, cykl słoneczny, cykl galaktyczny, itp. Chyba nie myœlisz, że ktoœ może znać szczegółowy przebieg wydarzeń. [%sig%]

1.O roku 2012 - będzie super ,ale przed "wejœciem w ten inny ,lepszy wymiar" ,trochę nas przesieje. Fajnie. 2.Ta piłka co to może ale nie musi wybić szyby - ale np.100 osób myœlšcych o wybiciu szyby, mogłoby wpłynšć na finał lotu piłeczki. 3.Człowiek i jego myœli majš wielkš moc , i kiedy tę moc pomnoży się paredziesišt ,pareset czy kilka tysięcy-milionów razy ,te myœli zaczynajš mieć moc sprawczš. 4.Gdyby ludzie uwierzyli w globalne kataklizmy,pandemie i wojny ,czy chociaż częœć zrobiłaby coœ aby temy zapobiec ? Mam nadzieję. W większoœci jednak zapanowałaby anarchia ,bo nie byłoby już nic do stracenia.Reszta wypatrywałaby ,wysłuchiwałaby kolejnej "plagi" Czy kogoœ rozpiera radoœć po przeczytaniu tego co niby stanie się przed 2012 ? Osobiœcie mam neutralny stosunek do przepowiedni, ale mam nadzieje ,że "ten" œwiat gdzie człowiek człowiekowi wilkiem , niedługo się skończy.

Prawdopodobnie chodzi o to, że jak nie zmienimy się po dobroci (sami z siebie), to jakieœ wydarzenia nas do tego zmuszš w taki czy inny sposób. Bo do "nowego œwiata" przejdš tylko ludzie okreœlonego typu, reszta zginie. Czyli mamy wybór. Jutro będzie zaćmienie Słońca. Zaprawdę powiadam wam - koniec jest bliski ;) [%sig%]

Przesyłam tš drogš dla œwiata całego ostrzeżenie i zarazem orędzie: Może to wydawać się niweiarygodne lecz za kilkadziesišt dni okaże się prawdziwe. 27 lutego 2006r o godz. 3 w nocy zostałem ostrzeżony o majšcych się wydarzyć znakach na niebie opisanych w dzienniczku Œw. siostry Faustyny w 83 rozdziale: W setny dzień od mojego przekazu czyli dokładnie 2006-06-06 mato się spełnić: nie będzie to koniec œwiata lecz Boskie ostrzeżenie - przez trzy dni ma być ciemno na œwiecie całym. w czasie tym rozstrzygnie się odwieczna walka - dobra i zła. Giełda œwiatowa dotkliwie odczuje skutki ostrzeżenia i prawdopodobnmie wytworzy się ogólnoœwiatowa panika - wtedy pamiętajcie o ostrzeżeniu moim. W dniu ostrzeżenia należy się zjednoczyć w modlitwie do Pana Boga i do matki Jego. Tylko wspólna modlitwa odmawianie koronki do Miłosierdzia Bożego i różańca œw. do Matki Boskiej może nam dopomóc. Najlepszym sposobem by się ustrzec od skutków tych wydarzeń jest szybkie doprowadzenie w Polsce do Intronizacji - czyli uznania królem Polski Pana Jezusa. Te wydarzenia spowodujš iż wielu nawróci się do prawdziwej wiary i powróci do rzeszy wiernych Ci co uwierzš -będš radować się przez wiecznoœć całš lecz ci którzy P. Jezusa przyjšć do swego serca nie zechcš nie będzie im wesoło. Gdy to wszystko się wypełni - wtedy przypomnijcie sobie ten tekst może was uratuje lub wasze dusze i œrodki na giełdzie ." Lepiej biednym oddać pienišdze niż tam gromadzi㠜rodki będzie z tego większy pożytek".

Co ty nie powiesz? :P Z zeszłym roku była data 05.05.2005 i nic strasznego się nie wydarzyło :P Hahaha.... zobaczymy.... pachnie mi tu sektš.

Miesiac IV roku 2006 dzien pierwszy : Nacja bogatych szczuje swymi psami biednych , jeden pies zagryzie tego co prawde objawi , krew jego zegar ostatnich dni sprawi. Dwoje ludzi umknie i pomste zgotuje , czterech w purpuratach zdradzi swego pana. Prawda wiekami do krzyza przykuta , wyrwie groty ciemnosci na dobre . Ludzie Wszyscy uratowani , biada ciemnej stronie , ktora ich na zatracenie sposobila . Nie klepac i dewotowac lecz uniesc serce i oczy do Naszego Brata Jezusa to wystarczy . /img/http://www.wels.net/wmc/Downloads/075.gif/:img/

http://www.armageddononline.org/image/aowar.gif ... jak Złodziej w Nocy rozjaœni Niebo .. Głupota z Potęgš Razem . Pod Ziemiš Ziemia oddycha . Wszystko co Brudne i złe na powierzchnie swš wypycha , by karmišcych nakarmić ... Prawdš z Góry Przemówionš , Oj ! Człowieku nie ma Przypadków .. więc Bacznie œledz , obserwuj , i słuchaj co w Trawie szeleszczy , bo może to Ciebie Dotyczy , a Ty tego nie słyszysz , a wzrok twój bładzi po Złotcie Œwięcšcym , które ponad twoje Życie i Tlen którym oddychasz jest niczym Żona i Najlepszy twój przyjaciel .. http://www.iris.edu/seismon/views/eveday_big//imgs/topMap.eveday_big.gif C.D.N .........
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.