Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

I to Ci smakuje? :)))

Niejest złe spakuje jak kogiel mogiel bez cukru:-)

nigdy za tym nie przepadałam... Więc raczej się nie przerzucę na surowe białko z jajek :) Ale dzięki za informacje ;) Gdzie wszyscy sš?

Ja jestem

No to o czym teraz pogadamy? :>

Napisałam ci zagadkę, zaraz wyœlę

Ok... Moje ciało ogarnęła "nuda"... to normalne?

Kresek A słyszałeœ coœ o dzieciach indygo? Mam dwie takie (po 2 latka) i jestem oczarowany. Rozwój ludzkoœci przyspiesza, więc się spiesz, bo zostaniesz z tym, co Ci "wystarcza". re-liqio To zdrowe. PóŸniej krzywa spada i przychodzi czas na wycišganie wniosków.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wysłałam sprawdŸ pocztę

Dobra, dobra... Ale nie napisałeœ, czemu jestem "dobrym psychologiem" :)

Dariusz narywa do was więc dlatego sypie wam komplemencikami:-D

Oj...trochę se pewnie poczekasz na odpowiedŸ, Koriss=]

Mmm... zazdrosny ;P Anita... Niemiec? :D

Ty też byœ mógł, re-liqio =]

Oj, niestety poczekam... mam czas do jutra wieczór... :D

Właœnie... Nie zapominaj, że jesteœmy kobietami i nam też się coœ należy (niezależnie od wieku ;P)

Koriss, ty mnie zaskakujesz, jak żeœ doszła ??? moja ciocia siedziała i nie mogła rozwišzać a ja rozwišzałam w 1 h, a ty w... parę min ! ! !

Poprostu już to słyszała(albo czytała):-)

Koriss, masz zamiar siedzieć na necie do jutra wieczór ???

Heh... Ma się plastyczny umysł ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.