| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
gorsze tzn ze mozesz zrobic cos czego bedziesz zalowala albo ( z tego co tu piszesz) to on moze byc do wielu rzeczy zdolny dlatego szybko trzeba ta sprawe uciac. glowa do gory Mala
|
|
|
Daj namiary na niego i będzie lincz ;)
Nawet dziewczyny mu dowalą ;)
Myślę, że uratowaliśmy dziewczynę - internet ma swoje złe i dobre strony :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
a jak mój syn wyrośnie na takie coś to mu sama ... urwe!!!
|
|
|
|||
|
to te sms y zachowaj
ja bym wiedział co przerzywasz jako rodzic
szlabanu się niebój
rozpłacz sie bo na pewno niewiele Ci brakuje to działa
powiedz że myślałaś że to normalny chłopak a to jakiś zboczeniec i teraz Cie nęka i boisz się. to żle o Tobie niebędzie świadczyć
kazdy ma prawo się zakochać
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|||
|
dobre? :-)
-dzień dobry starszy aspirant komenda rejonowa policji dostalismy zgłoszenie że nęka pan nieletnią z podtekstem seksualnym-oczekujemy pana jutro na komędzie w celu złożenia wyjaśnień
dawaj ten nr :-) jedziemy z tematem
koleś sam jutro się wkąpie
|
|
|
przesadziłem ? :-(
|
|