Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

gwałt, morderstwo

to forum chyba troszkę odbiegło od tematu

ula75

gorsze tzn ze mozesz zrobic cos czego bedziesz zalowala albo ( z tego co tu piszesz) to on moze byc do wielu rzeczy zdolny dlatego szybko trzeba ta sprawe uciac. glowa do gory Mala

ula tu już tak jest:D i czy to nie piękne??;P

Daj namiary na niego i będzie lincz ;) Nawet dziewczyny mu dowalą ;) Myślę, że uratowaliśmy dziewczynę - internet ma swoje złe i dobre strony :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Nawet dziewczyny mu dowalą ;)
a jak ja sie pisze:) tylko z tego wynika ze t o taki gnoje że wystarczy postraszyć:) i ucieknie gdzie pieprz rośnie

a jak mój syn wyrośnie na takie coś to mu sama ... urwe!!!

motylek:
ucieknie gdzie pieprz rośnie
raczej taki nie jest.

to te sms y zachowaj ja bym wiedział co przerzywasz jako rodzic szlabanu się niebój rozpłacz sie bo na pewno niewiele Ci brakuje to działa powiedz że myślałaś że to normalny chłopak a to jakiś zboczeniec i teraz Cie nęka i boisz się. to żle o Tobie niebędzie świadczyć kazdy ma prawo się zakochać

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

no szybciutko czekamy na namiary ja juz odpalam koma;]

najpierw spróbuje z nim pogadać na gg jak będzie. :(

madziaaa29:
raczej taki nie jest.
troche wiary w chłopaków.poprostu daj im naiary i tyle inaczej sie nie uwolnisz, a jak to nie poskutkuje to trudno do rodziców chyba że mieszkasz wokolicach krakowa to jestem wstanie na żywo z nim pogadać z odpowiednią hmm argumentacją.

a o czym? z takimi ludzmi nie ma o czym rozmawiac

niestety mieszkam w okolicach poznania

dobre? :-) -dzień dobry starszy aspirant komenda rejonowa policji dostalismy zgłoszenie że nęka pan nieletnią z podtekstem seksualnym-oczekujemy pana jutro na komędzie w celu złożenia wyjaśnień dawaj ten nr :-) jedziemy z tematem koleś sam jutro się wkąpie

:O

zbyszku super nawijka;]

trochę mi się gorąco zrobiło.

przesadziłem ? :-(

o zbyszek dobre:) aneczka najpierw sie zaczyna od rozmowy a potem wyciąga odpowiednie inne argumenty tylko dla mnie nie jest to rozwiązanie 1 planowe. i jednak wole zaczynac od rozmowy