Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
11 września- POCZATEK III WOJNY ŚWIATOWEJ
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 380
Poprzednia strona | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | .. | 18 | 19 | Następna strona

Wszyscy zauważyliśmy rozwój wypadków od tego czasu. Wiele wypłyneło na wierzch, wiele się zdarzyło- dziś znalazłem takie stwierdzenie jak w tytule w necie na stronie http://www.pinfo.pl/911/default.aspx jeśli nieodpali wpisać w przeglądarkie "pozytywne informacje" i wybrać z menu- 11 września ładnie szybko zwięzle krótko i na temat. ale nie w tym rzecz tu spływa łezka żal tych istnień które wtedy zgineły chce byśmy się skupili na tym co potem się wydarzyło co dziś i co jutro się wydarzy iluminaci,wojny,pandemie-świńska grypa,zamachy i przewroty,szczepienia i grozba ludobujstwa,chipy i cała reszta BO NIESTETY-11 września TO DOPIERO POCZATEK być może najwiekszej zbrodni przeciwko ludzkości KONIEC tej histori-TO ARMAGEDON być może zgodnie z przepowiedniami rządy przez 42 miesiące antychrysta tuż przed zagładą świata a potem powrót do zródła prawdy, do życia w zgodzie z naturą-ale tylko dla tych co wytrwali z własną wiarą w zgodzie z prawdą i naturą- być może 2012 rok będziezwięczeniem, kresem, armagedonem i początkiem nowego czy o to biega temat częściowo myśle, że jest kontynuacją poprzedniego mojego tematu w wersji orginalnej tytuł- "wolność a racjonalizm....dokąd to prowadzi" było pytanie-być może jest odpowiedz III WOJNA ŚWIATOWA

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Ancik1410:
Nasze polskie morze przeżywa oblężenie z powodu walk w Afryce.
po opowieściach znajomego zrezygnowałem z wakacji nad morzem- znów wygrały góry, oj będą nogi bolały :-)

zbyszek123:
znów wygrały góry, oj będą nogi bolały :-)
Dla wprawionego piechóra to nic trudnego, trzeba tylko nabrać odpowiedniej wprawy, "znależć" odpowiednią technikę chodzenia i ... w góry!
zbyszek123:
po opowieściach znajomego zrezygnowałem z wakacji nad morzem
Nasze morze nie jest takie złe. Da się lubić, nawet w czasie sztormu, kiedy calutką plażę zalewa (tak, jak dzisiaj).

Chiny ruszą na wojne http://konflikty.wp.pl/kat,1020361,title,Chiny-rusza-na-wojne,wid,13581324,wiadomosc.html tytuł trochę śmieszny ale po głębszym zastanowieniu przerzucenie produkcji do chin sprawiło że zaczeły się rozwijać gospodarczo zważywszy że są krajem zasobnym w ludność i przyrost naturalny można mniemać że potrzeby będą rosły i rosły nie zastanawialiśmy się zasadniczo nad możliwymi kierunkami gospodarki chin i ich polityki zagranicznej ale zasadniczo biorąc pod uwagę średnią statystyczną kierunku gospodarek się rozwijających i trendów zapisanych już w historii walka o zasoby i agresywność w miarę rośnięcia w siłę jest w zasadzie kwestią czasu po osiągnięciu pewnego apogeum rozwoju można się spodziewać myśle rozwiązań konfliktowych rzeczywiście myśląc kategoriami teorii spiskowych można by pomyśleć że w zasadzie może to być część zmyślnego plany, a szkoda bo jak wszystko pierdyknie to za 10- 20 tys lat znów jakiś kolumb będzie odkrywał amerykie :-)

A co na to Rosjanie :) : http://www.kresy.pl/publicystyka,analizy?zobacz/najwieksze-wewnetrzne-wyzwanie-dla-nato chyba już jakiś czas temu rosjanie spostrzegli to co wkleiłeś zbyszku, tylko ze o prawdopodobnej wojnie Rosja vs. Chiny wiemy od mniejwiecej 2 lat.

zbyszek123:
myśląc kategoriami teorii spiskowych można by pomyśleć że w zasadzie może to być część zmyślnego plany, a szkoda bo jak wszystko pierdyknie to za 10- 20 tys lat znów jakiś kolumb będzie odkrywał amerykie :-)
To już autorzy gry Fallout lata temu jednoznacznie zasugerowali w fabule taki przebieg wypadków ;) ...i być może dzięki temu, że sporo ludzi ma taki scenariusz na uwadze w świadomej części świadomości, nie zrealizuje się to. Dawno temu zauważyłem przewrotny charakter rzeczywistości, która woli zaskakiwać tym, co ukryte w podświadomości, a nie potwierdzać to, na czym się skupiamy. Pozdro.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

PRAWDA O LIBII: THIERRY MEYSSAN Z TRYPOLISU pl: http://www.youtube.com/watch?v=pk9im8T-9fE&feature=player_embedded Grupszy zarys tego co sie wyprawia w Libii, sam Meyssan miał kilka wypadków i działań które miały mieć jedno zakończenie czyli śmierć, władza i elity boją sie jego ponieważ ma ciężkie dowody depopulacji i tego całego gówna jakie sie wyrabia, dzięki ,,panom". Jest człowiekiem szanowanym i miałby przebicie przy ujawnianiu prawdy przez logiczne i podparte dowodami wyjaśnienia przeciw władzy.

Jezeli chodzi o Libie, to mam mieszane uczucia, bo nie moze jeden kraj plawic sie w dobrobycie tylko dlatego, ze ma na swoim terytorium mineraly nalezace do calego swiata. Nie sieja i nie orza, a kasa leci z ziemi za ktora moze w ktorym momencie byloby mozna wykupic caly swiat. Wszystkie mineraly na swiecia sa wlasnoscia wszystkich Ziemian, tak jak cala Ziemia i powietrze. Mineraly sa potrzebne w zaleznosci od stopnia rozwoju danego panstwa. Ktos je wydobywa i sprzedaje po takiej samej cenie w kazdym panstwie. Libii nie wolno zarabiac na mineralach i na nich sie bogacic !

Wrona:
Libii nie wolno zarabiac
Cóż za troska o to żeby im się tam za dobrze nie żyło. Tak, najlepiej rozpieprzyć wszystko a potem niech idą na żebry CO taką opcję zaleca chlebodawca. A druga sprawa co to za kurwa pieprzenie że należą całego świata. Janosikowa się znalazła. Gdyby było to należało do jakiegoś judoamerykanina to nawet by nie zaszeptała pod nosem że to nie powinno być jego. Bo po pierwsze być może wszedł w posiadanie raczej na drodze oszustwa a drugie nie zużyje tego do końca życia. Czyli też nie powinno mu być potrzebne, to i oddać powinien społeczeństwu. Czyli wrona jak zwykle uprawia tu pierdolenie kotka za pomocą młotka. Pierze wszystkim mózgi równo jak leci, ma "mieszane uczucia" odwołuje się do zawiści ludzkiej a nie wspomina że gdyby nie wojna co i rusz serwowana przez możnych tego świata to byłby dobrobyt dla wszystkich. Że każdy obywatel powinien być w stanie kontrolować swoich polityków czy właściwie w jego imieniu sprawują swoje urzędy i czy nie marnotrawią wysiłku i ludzkiej pracy. Tak ja głoszę jakieś mrzonki ale wrona jak zwykle robi tu biznes bo potem dostaje pieniądze za rozwadnianie nam ostrości widzenia spraw oczywistych.

nicze:
buuuuuaahahahaha!!! Browo nicze :) Pozdro dla Ciebie he he... Janosikowa :D

Kongres, Parlament czy Swjm jest wladnym organem do sprawowania kontroli nad prezydentem i premierem, w czyim imieniu i dla kogo sprawuja wladze ? Skoro taka kontrola jest niemozliwa, to znaczy, ze prezydent czy premier sprawuja wladze w oparciu o sluzby specjalne !

Jakiś bełkot. Nie bardzo mam wykształcenie żeby to nazywać w pełni profesjonalnie. Ale może ktoś mi pomoże nazwać. Jest mowa najpierw o sprawowaniu kontroli nad prezydentem czy premierem a potem jest jakieś salto porąbanego umysłu Gosiaczka i mówi ona o tym to w jaki sposób sprawuje kontrolę premier i prezydent. A co kurwa mać ma jedno do drugiego a bełkot polega na tym że prezydent i premier narzucają kontrolę wszystkim te służby to tylko jakiś tam dodatek do całości jak już by trzeba było wykazać że nie ma demokracji i mamy zamordyzm Czy Gosiaczek chciał napisać że mamy totalny zamordyzm to mógł to napisać po polsku w odwrotnej kolejności. Ponieważ to i to to tamto nie ma miejsca. proste no nie Nie, bo chodzi o to żeby się nie przyznać ile to płacą na posadzie za robienie społeczności internautów wody z mózgu.

Inaczej jeszcze to i tamto nie ma do siebie bezpośredniego powiązania i wpływu. Pomiot, orzeczenie; coś jakoś tak trzeba to nazwać. Konstrukcja typu. Jeśli śnieg nie jest zielony to drzem jest słodki. A ciągle nie podaje jakie ma za to stawki czy płacą od ilości czy jakości głupoty które przelewa po stronach internetowych.

Oj, Nicze :)) Dajesz się podejść. Pierwszy, któremu już na początku nerwy puszczają. :) Ćwicz koncentrację, wyciszaj się. :)

Dopóki nie będzie pisała o HAARP-ie w nieswoich tematach o HAARP-ie, to będę ją tolerował. W przeciwnym wypadku kasacja. A jeśli chodzi o sprawowanie władzy, to sprawuje ją system, i taki prezydent, czy premier danego kraju też nie może się za bardzo wychylić. Służby specjalne też mają w tym swój udział, ale bywają niezależne od prezydenta, czy premiera, chyba że mówimy o służbach politycznych takich jak CBA. Generalnie jednak władze zmieniają się co kilka lat, a ludzie w służbach nie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

http://www.polskatimes.pl/fakty/swiat/175760,plan-izraelskiego-ataku-na-iran-juz-jest-gotowy-trwa,id,t.html

Ancik1410:
nie przeszkadzaj, usiłuję z Gosiaczka wydłubać jak daleko to jest opłacalne. Poza tym ja bardzo lubię Gosiaczka .....jako tarczę strzelniczą. I na prawdę nie będę masochista i nie będę sobie odmawiał odrobiny przyjemności jaka daje mi zadawanie się z Gosiaczkiem. Zresztą Ona też to lubi jeśli tu stęskniona wróciła.

nicze:
Poza tym ja bardzo lubię Gosiaczka
ja też :) Słodka jest :)
nicze:
.....jako tarczę strzelniczą.
Uff! Przez moment myślałam, że z braku Gosi chcieliście znależć sobie inną tarczę :))
nicze:
I na prawdę nie będę masochista i nie będę sobie odmawiał odrobiny przyjemności jaka daje mi zadawanie się z Gosiaczkiem. Zresztą Ona też to lubi jeśli tu stęskniona wróciła.
Oj, trudno Wam bez siebie żyć :) Słodkich przekomarzanek :) Obiecuję nie przeszkadzać!!!

Po prostu albo będzie pisała rozsądnie i dawała informacje przydatne dla nas wszystkich. Nie obliczone na uwalenie nas emocjonalne. Albo jeśli chlebodawca każe nam mieszać w mózgach to będę prowadził proces od mieszania a z tym jest związane jednak nie przebieranie w słowach i nazywanie rzeczy po imieniu. Nerwy mi nie puszczają tylko ćwiczę właściwy poziom retoryki który by był dobrze zrozumiany przez wszystkich i wszyscy by rozumieli o czym jest mowa. Ćwiczę refleks i trafność odpowiedzi. Jeśli ktoś udaje że nie wie o czym jest mowa. Bo dyskusji i odpowiedzi nie masz z jej strony z prostego powodu. Była by rozmontowywała swój przekaz swoimi tłumaczeniami, a wtedy popsuła by swoją robotę wychodziło by że jest to celowa działalność w ogłupianiu. A tak stara się zarobić na kieliszek chleba u tego swojego chlebodawcy, pracowita kobita jest. Dziś o dobrze płatną robotę jest trudno. Podziwiamy tu ją za wcale niemałą fantazję. Pozdrawiam.

nicze:
A co kurwa mać ma jedno do drugiego
He he! :) Gosieńko pisz jak najwięcej! Uwielbiam czytać klęcie Niczego! :) On jest zajebisty.... Pozdro :)

nicze:
A tak stara się zarobić na kieliszek chleba u tego swojego chlebodawcy, pracowita kobita jest. Dziś o dobrze płatną robotę jest trudno. Podziwiamy tu ją za wcale niemałą fantazję.
Gosiu, muszę się z Tobą skontaktować. Ja też chcę trochę zarobić. Serio - serio! :) Podpowiesz - jak i gdzie? Pozdrawiam :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 380
Poprzednia strona | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | .. | 18 | 19 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.