Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
"koncik zwierz" czyli na leżankę proszę...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Poprzednia strona | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | .. | 27 | 28 | Następna strona

...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja ;-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

Ja mam problem typu (telewizja) z moim 11-letnim synem,jakby mogl spedzalby przed nim kazda wolna chwile:)Naszczescie to ugodowe dziecko i ustlilismy pewne zasady! Ja tez rozpiescilam zbytnio malucha,gdyz z racji mojego wieku:)Nie potrafie byc juz tak stanowcza jak kiedys:)Pozy tym kiedy nie musialam,gdyz starszy syn ,od urodzenia byl poprostu aniolem:)I tak zostalo na szczescie do dzisiaj ,wzorowy uczen ,super ulozony chlopak.Dlatego maluch troche daje mi w kosc ,gdyz jest przeciwinstwem starszego (jak stonka ziemniaczana,wszedzie go pelno:D)

Co do picia,hmm moze dwa razy w zyciu bylam w stanie nieciekawym i nigdy wiecej:)))Potem tydzien bylam chora az trzesly mi sie podroby.Wiec wniosek jeden ,nie nadaje sie do picia!!!;-)

hahah:) mój to ta stonka..:)potrzebuje 100% uwagi..nie wiesz gdzie takie dzieci grzeczne sie zamawia??;) mój to typowe wybij okno, ale mama mówi mi że to jestem 100% ja..oj co mnie bedzie czekać,aż skóra mi cierpnie na samą myśl:)

emocja:
Wiec wniosek jeden ,nie nadaje sie do picia!!!;-)
bo wiesz w życiu to wszystkiego da sie nauczyć;) aczkolwiek umiejętnośc bardzo zbędna:D

ja tam troszkę mogę wypić;),ostatni wypiłem litr wódki na łebka i troszkę mnie to zniszczyło;),chorowałem prawie dwa dni hihi

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Ja sie obawiam ze maly ,to tez moje odzwierciedlenie:)Gdyz podobno bylam niesfornym dzieckiem;-)Pewne cechy zostaly mi do dzis:))) Ide sprzatac ,bo zwlekam juz od jakis 5 godzin:))) Bawcie sie milo ,do zobaczenia!

WiLdCaRd:
;),ostatni wypiłem litr wódki na łebka i troszkę mnie to zniszczyło
Normalnie ,dla mnie bylaby to dawka smiertelna:)))

z piciem to lepiej uważać..nie sprawdzaj wytrzymałości swojego organizmu..skutki nie fajne..przetestowane..płukanie żołądka nie jest fajną sprawą..:P ale wtedy to był jakiś trefny..:/

motylek:
bo wiesz w życiu to wszystkiego da sie nauczyć;)
Wole nie!:)Znam osoby co maja problem sie oduczyc;-)

emocja:
motylek:bo wiesz w życiu to wszystkiego da sie nauczyć;) Wole nie!:)Znam osoby co maja problem sie oduczyc;-)
haha to prawda;),trzeba troszkę uważać łatwo wpaść w nałóg ale trudniej z niego wyjść:)

emocja:
Znam osoby co maja problem sie oduczyc;-)
a to inna spawa...nauczyć sie do celów czysto terapeutycznych... wszystko da sie kontrolować..:)

idę oglądać mecz:) do późnej...:*

hmmm..ja nie lubie alkocholików..jakos mi tak bee..są..wole narkomanów..i mam zamiar kiedyś pracować z takowymi:) a ja do nauki ehhhh..

odpisałem już:)

motylek:
wszystko da sie kontrolować..:)
motylek:
wole narkomanów..i mam zamiar kiedyś pracować z takowymi:)
I wybuchł smiech na sali.... :)

katarzyna24:
I wybuchł smiech na sali.... :)
daruj sobie ...bo nudna jesteś

dziękuje:*już patrze.. fajnie katarzyno że sie pośmiałaś..dobrze jest tak przed snem:P tylko wiesz śmiej sie kosmetycznie;)bo nie dośc, że jesteś..powiem lekko dożarta..to będziesz mieć kupe zmarszczek i nikt cie nie będzie chciał:P a tak MOŻE nadrobisz wyglądem..i katarzyno dobranoc definitywnie.

WiLdCaRd:
daruj sobie ...bo nudna jesteś
Pytał się ciebie o to ktoś? Nie sadze, wiec zachowaj swoje zdanie dla siebie i wypowiadaj się wtedy gdy udziela ci głosu.

motylek:
fajnie katarzyno że sie pośmiałaś..dobrze jest tak przed snem:P ..powiem lekko dożarta..to będziesz mieć kupe zmarszczek i nikt cie nie będzie chciał:P a tak MOŻE nadrobisz wyglądem..
Pełno zmarszczek i nikt mnie nie będzie chciała.....a zaraz ze nadrobię wyglądem.... większej głupoty nie czytałam...z tego to dopiero mam ubaw :))

No nie mowcie ,ze znowu dajecie sie jej sprowokowac i lechczecie jej zakompleksione ego:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Poprzednia strona | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | .. | 27 | 28 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.