Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Domnie w nocy przychodzi kobieta i się kochamy.to nie żart już od pół roku!

Piotyr -jeśli to żona,,- to z czasem przejdzie haaaaaaaaaa A jeśli kochanka ,,-to potrwa trochę dłużej-hahaaaaaaaaaaaa

p

oji'/

jestem chetny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

myśle że powinieneś spróbować ze mną ja nie jestem duchem ale sprawie że ta kobieta zniknie na zawsze z twojego życia . co ty na to .odpisz

mam nadzieje, ze panny jednak za wielkiego stracha mialy... i nie probowaly wywolywac duchow... ludzie!!!!! wywolywanie duchow to nie zabawa w chowanego!!!! czasem zdarza sie ze ludzie przez przypadek wywoluja duchy osob jeszcze zyjacych i niszcza w ten sposob ich przyszlosc... podobno rodzina kennedy´ch bawila sie kiedys w wywolywanie duchow... od tego czasu panuje nad nimi klatwa!!!

nigdy ich nie wywołuj bo jak moja paczka je wywoływała to podczas sesji mój kolega zmarł a na szyji były widoczne ślady uduszenie, więc jeśli tego nie musisz robic to tego nie rob. Jak chcecie sie dowiedzieć czegoś wiecej o tym zdarzeniu i tym co teraz sie ze mna dzieje to klikajcie do mnuiee GG:2865818

czescWam wszystkim!Mnie też ciekawia te różne niewytłumaczalne zjawiska!Kiedy wywoływałam duchy przez pierścionek.Nie spotkały mnie poważne konsekwencje ale miałam wrażenie że coś za mna chodzi i w ogóle bałam sie być sama w domu.Może to była tylko moja wyobraźnia???Do dziś tego nie wiem.Ale nadal mnie to kręci wiem doskonale że źle robie ale cóż mnie to kręci!!!Wywołuję pod świadomość tzn. żywą osobę-i sie sprawdza.Moim zdaniem to jest w 99% bezpieczne!I książka sie rzeczywiście obkręca na kluczu!jak macie jakieś pytania lub chcecie pogadać to piszcie!pozdrawiam

Cześć jak się wywołuje duchy proszę o szybką odpowiedź..

ej a moze ze mną a nie znim?? on to juz ma ducha:D:D:D:D jestem chetny;)

krotka pilka z mojej strony, zastanawiam sie czy duchy istniejš, wiekszosc tutaj twierdzi że tak, ale pewnie czlowiek nie przekona sie poki nie sprawdzi tego samemu., więc jakby ktoœ mógły opisać dokładnie rytuał iloœć osob potrzebnych itd. bede Wdzieczny z góry dzieki!! nasa!!

moj adres e mail jakby komus sie chcialo opisac co jak itd joey5@vp.pl

Nie "wywołujcie "duchów.!!To bardzo niebezpieczne!!!!zaczyna sie od zabawy , konczy opetaniem.

Monika, Ty pierwsza napisalas sensownie. Mam juz troche lat i kiedys bawilem sie w seanse spirytystyczne. To prawda, ze konsekwencje moga byc przykre. Jesli masz ochote, przytocz przyklad, a ja opisze swoje doswiadczenia. Pozdro.

A jakies konkrety?

Wlsnie przed chwila wywolywalysmy podswiadomosc jednej kolezanki i nie moglysmy jej odwolas. strasznie sie przestraszylysmy ale za ktoryms tam razem odwolalysmy. nie radze wywolywac dla zabawy bo moze sie nie dac odwolac!!

Dobra głeby na poczatek takimi rzeczami zajmuja sie profesjonalisci moze zapowiadac sie miło ale konczy sie tragicznie ( opetanie) chcecie sobie zrujnowac zycie to i prosze ale zapewniam ze w wiekszosci przypadkow szczegolnie te niby na zarty koncza sie niemiło, pierwsze co przychodzi to... energie niskie i chetnie wykorzystajš twoje ciało by zrujnowac komus zycie, znam jednš co dzis gada do siebie w ciemnm pokoju przykre ale niestety zaczelo sie od zartu a tak na marginesie nie zawsze zloto co sie swieci oby nie zamienilo sie w olow co cišzy ...

Ducha można wywołać wszystkim np. stukanie, tylko trzeba wiedzioeć jak stukać

Zgadza się, bo nieważne w co i czym stukasz. Duchy, czy inne byty, wywołuje się potęgš tzw. nadœwiadomoœci. Każdy z nas jš posiada, tak jak podœwiadomoœć, ale odradzam kontakty bez osób doœwiadczonych. Jak wszystko, tak i "wywoływanie duchów" wymaga treningu!!! Pozdrawiam, kliknę tu jeszcze :-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.