| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 3 WOJNA ŚWIATOWA. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 464 |
|
Podejmuję temat inspirowany artykułem w 35 numerze "Wprost". Krótkie wprowadzenie: "Syjoniści dobrze wiedzą, że jeśli ośmielą się zaatakować nasz kraj (Iran), dostaną nauczkę na całe życie. Ten sztuczny twór zniknie raz na zawsze z powierzchni ziemi. Na pierwszy ogień pójdzie Dimona (izraelski ośrodek atomowy), potem spalimy Tel Aviv i Hajfę - mówi gen. Idalla Dżiwani, jednen z dowódców irańskiej Straży Rewolucyjnej. Wg niego, największe izraelskie miasta i ośrodki wojskowe znajdują się już od pewnego czasu na muszce irańskich rakiet balistycznych SHAHAB-3. Izreal nie pozostaje dłużny. - Musimy zniszczyć irańskie reaktory (jeden z nich jest budowany w Buszer, oddanie do użytku - 2005 rok - STRUMYK), zanim będzie za późno. Trzeba się spieszyć, ponieważ już za chwilę Teheran będzie miał broń atomową - alarmują telawiwscy generałowie i członkowie parlamentarnej komisji obrony Knesetu. To nie czcza pogróżka, wiedzą o tym wszyscy, którzy pamiętają, że to właśnie atak izraelskiego lotnictwa pozbawił Saddama Hussajna szans na zbudowanie bomby atomowej".
No właśnie, jest to troszkę niepokojące, a może nie ma się czym martwić??????????? Co o tym myślicie? jakie jest wasze zdanie? Czy możliwa jest 3 wojna światowa? Jeśli tak, to gdzie, kiedy, jak? ;). Jakie kraje wg was posiadają broń atomową i jakie mogą ją wkrótce zdobyć? Proszę Was o zabraniu udziału w KONSTRUKTYWNEJ dyskusji :)). Zbierajcie wszelkie materiały, linki i wklejajcie je w posty. Zapraszam was do pisania.
|
|
|
a gdzie miejsce dla biednego haarpa, czy już zniknšł z twego życia?
|
|
|
a jestecie tutaj bo lubicie żyć czy dlatego że was urodzono i nie mielicie na to wpływu?
|
|
|
Kto moze mi płacić za "prorokowanie" czego o czym już od dawna wiadomo, Goska? To, że słońce zamieni się w supernowš i wybuchnie jest znane od lat (zapytaj Hawkinga i innych fizyków ile im płacš za udawadnianie tej teorii, a nie mnie za jej "wyprorokowanie" :-) ) A wynalezienie obrony SDI to nic trudnego, w końcu znane sš i satelity i lasery i systemy zwalczania pocisków balistycznych, a teraz trzeba to tylko razem połšczyć. Scenariusz, że Białoru napada na Polskę był na innej stronie internetowej, zresztš wystarczy posłuchać co robiš Łukaszenko i Putin. To że będš inne wojny wiatowe po trzeciej jest oczywiste, bo ludzie nie mogliby żyć bez wojen (zanudziliby się na mierć, a ziemia by była tak przeludniona, że żyło nie byłoby gdie się ruszyć) Skšd więc wytrzasnęła pomysł, że jestem prorokiem?????
|
|
|
A co da zwalczanie pocisków balistycznych jak bombę atomowš można zrobić na miejscu i w setkach egzemplarzy i nikt ich nie wykryje dopuki nie zostanš zdetonowane, a wtedy będzie już za puno. Jak mylicie czemu USA pomagała niektórym w uzyskaniu broni atomowej? Żeby czasem nie wpadli na to że to można osišgnšć dużo łatwiej i taniej, a Iranowi też pomogš tylko na razie chyba chcš podbić cenę.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
jeszcze prociej zrobić bombę chemicznš, z oczywistych faktów nie chcę zdradzać na forum jak, niemniej jednak to jest proste, tylko kto odważyłby się jej użyć?
|
|
|
Wiecie jaki jest mój wymarzony zamach terrorystyczny, którego chętnie bym dokonał? Podłšczyłbym cysternę z LSD do wodocišgów :D.
Broń chemiczna jest niedoskonała bo nie można mieć nad niš do końca kontroli i można się przed niš schować (no chyba że zamiast deszczu zaczšłby padać nam kwas fosforowy przez jaki miesišc).
|
|
|
hmm LSD w wodocišgach? to mało realne bo drogie w produkcji. Łatwiej wyprodukować pokrewny i podobnie działajšcy zwišzek LSA (z pewnej roliny dostępnej we wszystkich sklepach ogrodowych).
|
|
|
LSD w wodociagu?! czlowieku! wszyscy by zgineli, gdyby 100% roztwor podlaczono do wodociagu! 100 ug(mikro gramy) wystarczy na calkiem niezla klepe, a Ty z cysterna wyjezdzasz ;]
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Co znaczy ANG?? Pytanie niedyskretne ale zadam je. DObra żartuje to ja Anka ale co to znaczy? Opisz na gg
|
|
|
Raczej nowoczesnš technikę wojskowš lub zjawisko atmosferyczne.
|
|
|
Jeli by wybuchła to nie wiem czy bym nie strzelał do amerykanów,ale też napewno nie umierał bym za USA jak to teraz robiš nasi w Iraku.Zrozumcie zapatrzeni w USA jeli dojdie do najgorszego to pomogš nam tak samo jak podczas II WS.
A jeli chodi o Zydów to niechcenć w naszym kraju do nich(wtršncajšncych się w cudze sprawy)doprowadiła by do tego że ich wyimaginowana iloć pomordowanych która jest znacznie zawyżona stała by się faktem.
Kiedy Benedykt XVI przemawiał widać i czuć było że atmosfera się poleprza i wtedy stało się co przynajmniej dla mnie oczywistego"kto pobił kurna żydków"ciekawe kto???.Nie co dawniej pobito dieci pracowników rosyjskiej ambasady-też wiadomo kto to zrobił.
Teraz Polska ma szanse stać się mięnsem armatnim,agresorem,.ak wiadomo tarcza antyrakietowa ma chronić żydków,nie nas a ewentualny atak ze strony USA bęndie atakiem z Polski i takrze Polska stanie się celem nawet jeli nie zaatakuje to trzeba bęndie unieszkodliwić wyżutnie na terenie Polski.
Tylko głupiec godi się na sojusz z USA,wszęndie gdie USA po II wojnie było demokracji nie ma ostatnio demokracja w Iraku też im nie najlepiej wychodi.Zdrajcy tacy jak Bronisław K. i Jezrzy Sz. sprzedali by Polskę za samš moznoć lizania dupy Jurka,o sojusznikach wypowiadajš sie tak tu cytat"Nasz sojusznik Wiela Brytania i nasi SOJUSZNICY czyli USA"dlaczego państwo USA okrelane jest w liczbie mnogiej przecież jest jedna ameryka-na szczencie.
III Wojna wiatowa przynajmniej tak sšndzš niektórzy ma rozpoczšnć się na lini Izrael-Iran a najmieszniejsze jest to że jak narazie dużo na to wskazuje a jeszcze mieszniejsze jest to że nikt nic nie robi tylko jak zamotany powtarza AMERYKA AMERYKA NAS NIECH CHRIONI MYSZKA MICKA.No niestety ale to prawda tylko naprawdę trzewi ludie patrzš na USA jak na kazde inne państwo zreszta USA ma jak narazie najwienksze szanse posiadania statusu państwa policyjnego a EU co robi boji się nawet wiz im wnie jako nie boji sie tego Wenezuela uważam że wniesienie wiz dla USA nie było by żadnym problemem a jak by nie przyjedzali no cóż moze ich nie stać na wizy a biednš Polskę stać.
Biedna ameryka jak zwykle wizy to problem bo biednemu zawsze wiatr w oczy.
USA i polskiego pracodawcę łanczy jedna wspólna cecha-obaj dorobili się na niewolnictwie.Teraz gdy brakuje niewolników szukajš nowych krajów które by mozna okrać np niektóre kraje Aryki w których jest ropa albo Wenezuela tam też jest ropa czyli musza sie tam ukrywać"terroryci"(czytaj agenci CIA)W Polsce też sš"terroryci"ale mniej groni wienc na drobnych terorystów powinna wystarczyć tarcza antyrakietowa,szkoda że ta tarczę Polska musi trzymać w ręnku jak zwykle biały niewolnik pracuje miensniami wszystkimi po za tymi w głowie.
Jeli teraz EU odmówi pomocy w żei niewinišntek(kobiet i dieci)na bliskim wschodie USA przystopuje bo zrozumie że EU nie udieli im lotnisk w Europie i tym samym wojna ze strategicznego punktu widzenia przestanie być opłacalna.Kraje arabskie sš mocno zwišnzane ze sobš i pomoc USA w ataku na Iran była by czym niedopuszczalnym.
Wszystkie państwa na wiecie nigdy nie były zagrożone konfliktem lecz serje prowokacji dopuciły do wybychy dwoch najgorszych konfliktów na naszym globie.Pozostaje zadać sobie pytanie czy ostatnia akcja antyterrorystyczne w USA nie jest przypadkiem zasiania histerji w społeczeństwie uzależnionym od propagandy Białego Domu,a może jest to odpowiednik 11.09.01 tam jak się okazało żydki wiediały co się wydarzy zresztš USA takrze wiediało ale jaki powód musi być inaczej trudno o rezolucję ataku na bogu ducha winne państwo.
"Saddam to sukinsyn zgadzam sie ale nasz sukinsyn"zwukli mawiać amerykańscy dowódcy przecież sami go zbrojili a teraz z nim walczš,sprawa Iran - Contrast przecież też USA pomagało a teraz ich mordujš.
Oby Polska nie stała sie kiedy celem symboliczna pomoc USA tarcza antyrakietowa obymy tš arczš w łeb nie ostali.Polska powinna miec własnš broń atomowš taki pasek na tyłem USA bo jak narazie USA wychowuje sie bez zadnej dyscypliny a jak wiadomo bezstresowe wychowanie niczego dobrego nie przynosi jak naraie mozemy się spodiewać że przyniesie nam najgorszš ewentualnoć wybuch III wojny wiatowej.
|
|
|
Srach ,paniczny srtrach mnie obleciał oglšdajšc staniš porcję wiadomoci..To co się dzieje wokół nas to poczštki konca wiata. Ludzie słuchajcie , ja mam małe dziecko, nie chcę żeby jego młodoć usiana była agresjš i cierpieniem.Strachem o jutro. Nie tak wymarzyłam sobie jego przyszłoć..Czemu zabieramy naszym dzieciom te wszystkie rzeczy? Ten spokój, szczęcie,zdrowie..Czy naprawdę w naszym wiecie nie ma już miejsca na normalnoć? Na miłoć? Czy nie można tego w jaki cudowny sposób powstrzymac? Ludzie! Przejrzyjmy na oczy!Rzšdzi nami banda kompletnych durniów, którzy doprowadzš cały ten i tak już chory wiat do zagłady! Kto bedzie myslał o ropie i kasie gdy wszyscy bedziemy zdychać jak podeptane mrowki?! Czy jest co ważniejszego niż ŻYCIE??????????????????????
|
|
|
Jest - ropa ;)
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=15491&p=92
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Izrael atakuje bejrut, araby się w końcu wkurzš.
Jedyne co mnie zdziwiło to zrzucanie ulotek przed bombardowaniem z ostrzeżeniem dla ludnoci cywilnej.
|
|
|
jeżeli dojdzie do III W, to ja napewno nie stanę postronie USA i Izraela i mam nadzieję, że UE także, chociaż wydaje mi się, że Blair, wierny piesek Busha stanie po stronie USA. I choć nie wierze w proroctwa to czytałem w "Kodzie Biblii", ze III wojna wiatowa ma się zaczšć w 2006r. użyciem bronijšdrowej przez Iran 3 sierpnia, czyli za tydzień, a zakończyć się w 2012r. kiedy to zakończy się trwajšca 2016 lat astronomiczna era ryb, a zacznie się era wodnika, w której to wszyscy będš się miłować itp.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 464 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |