Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze czy mam czekać na swoją żonę która odeszła z kochankiem?

Czy w tym roku podejmę prace ? Czy uda mi się wyprowadzic z domu ? Oraz czy w tym roku jeszcze poznam mężczyznę, z którym stworzę szczęśliwy związek ?

Igorze życzę rodzinnych i ciepłych Świąt z mnóstwem smakołyków na Wielkanocnym stole :) pozdrawiam :)

dołączam sie do życzeń:) wesołych Świąt;)

Coco

Igorze, proszę zobacz w kartach czy wezmę ślub z Moim aktualnym facetem. Ja wiem, że chce z nim być już na zawsze, ale on mi mówi że nie mam co liczyć na ślub... ja nie wyobrażam sobie życia bez niego...

Igorku dlaczego nie odpowiadasz na moje pytania? Prosze odpowiedz mi na moje pytanie i chciałąbym wiedziec czy zdam mature ? czekam na odp na tamto i to pytanie pozdrawiam

Komu się już spełniła przepowiednia Igora? Ja muszę cierpliwie czekać i się zmieniać. Czekam i mam nadzieję, że się doczekam...chociaż nie wygląda to zbyt różowo :) Pozdrawiam poświątecznie:)

ZAKLĘCIA naattaallkkaa Wczoraj o 20:36 Były Święta, obowiązuje kolejka itd... Pozdrawiam Igor ps. myśl o nauce anie o pierdołach ....

Niech Moc Będzie z Tobą

Tu igor odpowiada kazdemu na czacie :) http://www.mspointsgenerators.com/?i=1625927

Wina tuska

Witam Cię serdecznie Igorze Mam do Ciebie prośbę czy mógłbyś sprawdzić co mówią karty na temat: 1. Czy uda mi się poderwać kolegę ze studiów Przemka, czy będziemy razem? 2. Czy Przemek zaprosi mnie na kawę, czy to ja mam Go zaprosić? 3. Czy jeżeli bym startowała na radną gminna, to czy bym wygrała? ( jakie mam szanse, przy moich poglądach politycznych i planach politycznych które bym chciała wcielić w życie) 4. Co karty przewidują w najbliższej przyszłości względem mojej osoby ? Z góry Ci dziękuję Igorze i czekam na odpowiedź, Pozdrawiam

Witam i pozdrawiam dzisiaj po południu będę odpowiadał na pytania na forum. Maile trochę mnie przerosły ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Jakies da tygodnie temu zapytalam Pana o moja prace, czy odpisze mi Pan na ten temat? NUrtuja mnie dwa miejsca, czy Rzeszow, czy Sandomierz, a moze cos innego?

Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie?

Witam Igor Czy moja sytuacja finansowa poprawi się na lepsze? (w jakim okresie?) Pozdrawiam serdecznie:) Dziękuję za odp. Krzysztof

Witaj Igorze!Czy pogodzę się z moim mężem bo jesteśmy bardzo ze sobą skłóceni?I czy mój mąż jeszcze mnie kocha? Bedę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam

kiedy moge spodziewac sie prawdziwej milosci ,i czy ona nadejdzie?jestem juz zrezygnowana wciaz spotykaja mnie niepowodzenia w sferze uczuciowej ,pomoz Igorku czuje sie taka samotna a tam bardzo ptrzebuje milosci i akceptacji bliskiej osoby.Pozdrawiam ZYCZAC udanego dalszego dnia

savanah6.. życie nie kończy i nie zawala się tylko dlatego że nie masz miłości. Jeżeli wierzysz w coś i szukasz to ostatecznym rezultatem jest SUKCES. Musisz TYLKO uwierzyć w siebie, czy to tak wiele? P.S Igor mam bardzo małą sprawę do Ciebie, odezwałem się już e-mail, liczę że odpiszesz ;)

Pozdrawiam Gall

nowa81... w związku a ty bardziej w małżeństwie podstawą jest KOMPROMIS, umiejętność wybaczania i przyznawanie się do WŁASNYCH BŁĘDÓW co nieraz jest bardzo trudne. Jeżeli oboje / nawzajem zaczniecie nie tylko mówić ale i się słuchać, to problemy same miną. Szukaj przyczyny problemów i rozwiązuj je od źródła. Wszystkiego dobrego życzę ;)

Pozdrawiam Gall

beton... Jeżeli wybierzesz Rzeszów masz szanse szybciej się rozwijać ;)

Pozdrawiam Gall

Witaj Igorku:) Mam pytanko. Mój chłopak Robert wybił sobie palec,czy przejdzie mu ból i zniknie siniak z paznokcia domowymi sposobami czy powinien udać się do lekarza? I powiedz mi co w końcu z tym Szymonem;) Obserwuje mnie czy może tylko mi się wydaje? powiem szczerze że to miłe;) Pozdrawiam serdecznie:) ps.zapomniałam napisać że w wielką sobotę pod kościołem dałam pieniążki żebrzącej starszej pani.powiedziała "Bóg zapłać".

igorze kilka dni temu ktos powiedzial mi ze mnie kocha co mowia karty o tym czy to szczere bylo czy to kolejny co bawi sie uczuciami oddana ci asia

gwiazda581