Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
silnik grawitacyjny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788

Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania . mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem. Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej . Szukam kontaktu na temat silnika a.g. Marian.

Tak trzymaj nicze ! Polakowi nie wolno zyc bez wyobrazni i trzezwej oceny.

"mamy stronę biadolenia" tak jest to przy okazji spam Ale nie jest aż tak źle, są pozytywy, tak było by trochę nudniej a tak jest trochę ruchu w interesie. A przyzwyczailiśmy się do Gosiaczka. Głupoty nas rozweselają, Goska w kabarecie powinna startować robić za "ciemną kobietę" gdzieś z zabitej wiochy o perfekcyjnym wykształceniu tylko jakimś takim mało dzisiejszym. W sposób przemądrzały wypowiadającą się na różne tematy. Tylko na "żywo" to trzeba dużej błyskotliwości, ja zbyt "wolny" umysłowo jestem, do tego trzeba mieć dar. Właściwie problem polega na tym, żeby nie być pod wpływem jej negatywnych emocji z tego idących. Nie zakażemy Gośce pisać jej radosnej twórczości, ale jak wiemy ze pisze żeby nas zdołować, to niech się pocałuje w nos.

Wrona:
Polakowi nie wolno zyc bez wyobrazni i trzezwej oceny.
Jasne co nas nie zabije to nas wzmocni. A naszych wrogów i tak będziemy mieli w nosie. Na tym świecie jest taka gra w rzeczywistość i każdy wymyśla sobie własny świat i ważne aby być tym który dyktuje innym co będzie grane. I tego się niektórzy boją. Bo jak ja znajdę w rzeczywistości słaby punkt to mogę wywrócić inne przemyślenia. Wystarczy zadać takie pytanie do rzeczywistości w sferze słowa nawet nie czynu. I można zawalić czyjeś ustalenia. Gosiaczek tylko na rozwój wyobraźni wpływa pozytywnie.

Wrona:
Polakowi nie wolno zyc bez wyobrazni i trzezwej oceny.
A... Polakowi... Jeśli chodzi o HAARP-a, to trzeba się wykazać nie lada wyobraźnią, ale jak to się ma do trzeźwej oceny? :)) Wytrzeźwiej Gosiu, wytrzeźwiej wreszcie :)) I jak to jest z tymi panelami słonecznymi? :) I nadal podtrzymujesz to swoje twierdzenie sprzed lat, że Księżyc świeci własnym światłem, a nie odbitym? Wiesz Gosiu - my tu nie urządzamy konkursu, kto ma bujniejszą wyobraźnię, więc się tak nie staraj :))

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Gosiaczek może pozbył się polskiego obywatelstwa i już nie musi mieć trzeźwej oceny ostała się tylko wyobraźnia.

Niebezpieczne sa urzadzenia do uwalniania duzej ilosci energii !!! Zeby tylko kiedys ktos nie zglupial. Czy czasem ten nowy zderzacz hadronow w Szwajcarii nie wplywa na ta zwariowana pogode w Europie. Od kiedy Polacy go zreperowali, to jest szal pal nad Europa. Juz zamieniali podobno wode w wino : http://www.sfora.biz/Juz-nigdy-nie-zabraknie-nam-energii-Jest-genialny-sposob-a22702

Przedostatniej nocy spałem tylko 2 godziny... Co chwilę brzęczał mi nad uchem jakiś komar, a gdy zaświecałem światło żeby ubić gnoja, to gdzieś znikały... Pół nocy walczyłem, kilka zabiłem... Nie pomogła specjalna lampka nocna (taka z fioletową świetlówką i wysokonapięciowym "zabijaczem"), ani elektrofumigator. Doszedłem do wniosku, że to nie są prawdziwe owady tylko zdalnie sterowane mikrorobociki napędzane silnikami antygrawitacyjnymi i oczywiście sterowane przez operatorów Haarp ;) Przed ostatnią nocą zatłukłem ich około 30 sztuk- niezłych strat narobiłem Haarpowcom, nie? Widzicie? Nie tylko Wrona potrafi pisać fajne posty ;)

Tak zaczynasz raczkować w temacie. Powinieneś troszkę po przedrzeźniać Gośkę. Znaczy ona nada temat, bo Ona ma wprawę i dla niej to normalka. Samemu wpadać na głupoty to ograniczające bo musiałbyś angażować zbyt dużo świadomego umysłu żeby wy myśleć swoja "głupotę". A to z komarami z życia wzięte. A Gośce zdrowo podjechać to już sztuka, znaczy wymaga myślenia i kombinowania. To czegoś się nauczysz przy okazji. Popieramy rozwój intelektualny. Ja tam specjalnie jakiegoś lekkiego humoru nie mam. Tak w ogóle to nie odezwałeś się do Zbyszka jak prosiłem żeby zrobić coś kiedyś z tym problemem zoologicznym. W sumie nie ma pośpiechu może za rok jakby Darek znowu jakieś spotkanie zorganizował albo jak byś przejazdem był w Warszawie .

nicze:
odezwałeś się do Zbyszka jak prosiłem
mam już tą koncepcje w głowie rozwiązaną- ze dwa dni temu wpadłem na rozwiązanie :-) może na jesieni zbuduje mały model do testu- i podzielę się koncepcją z wszystkim trzeba się kilka dni przespać

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Wielokrotne ładowanie jednorazowych baterii http://www.frazpc.pl/wp-content/uploads/2010/07/not-only-tv-lv7batcha-ladowarka-do-baterii-1.jpg Zamówiłem dwie takie ładowarki - o tu: http://www.ontech.pl/cat-pol-1214554783-RTV-i-AGD-Ladowarki-baterii.html

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Obudzil sie !

nicze:
Tak w ogóle to nie odezwałeś się do Zbyszka jak prosiłem żeby zrobić coś kiedyś z tym problemem zoologicznym.
Hmmm... Ty prosiłeś, ale ja nie obiecywałem. No i myślę, że nie mam żadnego zoologicznego problemu... Pozdro

79277:
Hmmm... Ty prosiłeś, ale ja nie obiecywałem. No i myślę, że nie mam żadnego zoologicznego problemu...
to było trochę zakonspirowane- nikt Cie nie będzie prosił o e maila by Cię ukierunkować w Twoich poszukiwaniach, skoro raz nie skojarzyłeś ukierunkowanych treści z problemu między słowami, a dwa najzwyczajniej nie chcesz to normalne że nikt nie będzie skakał by Ci to wyjaśnić mój e mail jest założony bez danych osobowych a jak zauważyłeś nicze też nie ma swojego e maila podanego mam nadzieję że nie trzeba tłumaczyć czemu nikt oficjalnie nie pisze co i jak (a jak nie to dodam i to- bo pewnie nie długo przestał by wogule pisać) pozdrawiam

Chodzi o rozumienie siebie ale czy pisać wszystko dosłownie. Na imprezie w Rembertowie treści były całkowicie dosłowne bo były na gorąco i bez ograniczeń że komuś się będą nie podobać. Powinieneś zrozumieć że nie ma sensu wstawiać niepoważnych opisów jak wykorzystać świnkę morską. Czyli taki drobny problem zoologiczny. Czy coś takiego było by mile widziane. Ale ostatecznie chodzi o to abyś zajął się jakimiś innym sprawami bez żalu że coś cię ominęło. pozdro

ok ok... Ja wszystko kumam... Tylko prawda jest taka że was tak naprawdę też nie znam... I mam e-mail Z danymi osobowymi... Są one nawet zawarte w adresie... I nie chcę zakładać kolejnego konta e-mail. To żadna konspiracja. I jeszcze jedno- "nie mam problemu zoologicznego" (nie czytajcie tego dosłownie)
zbyszek123:
bo pewnie nie długo przestał by wogule pisać
No włąśnie...

wendol:
Zamówiłem dwie takie ładowarki
jak bedziesz miał je wendol i posprawdzasz to daj komenta co to za produkt dobry czy zły... pozdro

79277:
I nie chcę zakładać kolejnego konta e-mail
błąd :-) takie czasy że czas najwyższy
79277:
Tylko prawda jest taka że was tak naprawdę też nie znam
i wice....paradoks całej sytuacji że nikt od Ciebie nic tu nie chce co najwyżej kogoś zainteresowały Twoje poszukiwania, że chciał Cię ukierunkować w poszukiwaniach nad typowo mechanicznym aspektem ogólnego nas wszystkich zainteresowania
79277:
I jeszcze jedno- "nie mam problemu zoologicznego"
no sorki- nikt nie wiedział że to jakiś problem czy tajemnica....żartuje :-)

Ocelot:
jak bedziesz miał je wendol i posprawdzasz to daj komenta co to za produkt dobry czy zły...
Właśnie rozmawiałem z kolegą, który już od lat ładował baterie alkaliczne w zwykłej ładowarce. W zwykłej - takiej z timerem, bez mikroprocesora, która ładuje słabym prądem. Ładował dopóki nie zostawił w niej baterii na zbyt długo - wylały i ją uszkodziły. Powiedział, że dobrze to działało - te same baterie ładował po kilka razy. W nowoczesnych ładowarkach (z mikroprocesorem) nie da się ładować baterii, bo od razu błąd wywala. Ten nowy wynalazek potrafi wykryć baterie alkaliczne i zastosować odpowiedni program - pewnie ładuje szybciej, lepiej, bezpieczniej. Jak będę ją miał i zużyte baterie, to sprawdzę jak to działa - pewnie dobrze :) Kwestia odpowiedniego softu dla procesora - już dawno mogli na to wpaść, ale nie firmy produkujące jednocześnie akumulatorki, bo by im sprzedaż spadła :)

mam jedna ladowarke i zaczelam teraz kupowac te Duracell rechargeable, przy moich dzieciach wzroslo mi zapotrzebowanie na nie, te nie do ladowania recykluje. Baterii alkalicznych nie znalazlam w sklepie nie wiem dlaczego albo zle szukalam.

http://www.frazpc.pl/aktualnosci/434441,Nowa-technologia-pozyskiwania-energii-sonecznej---dwa-razy-wiksza-efektywno.html

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.