Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze czy na staz na ktory chca mnie przerzucic w pracy (z innego stazu) zaczne dostawac pieniadze? i jesli to kiedy? jak to sie wszystko potoczy w pracy?

Igor poznałam faceta Z. Chciałabym żeby został moim przyjacielem takim na dobre i na złe,ale nie kochankiem. 1.Czy uda mi się go poznać bliżej, bardziej osobiście? 2.Czy on będzie chciał kontynuować dalej naszą znajomość? Pozdrawiam

D. ma kłopoty finansowe - wyjdzie z tego?

IGORZE! Dziękuję za odpowiedź na e-mail ;) wierzę w Twoje słowa i wiem że na pewno się tak stanie! BARDZO DZIĘKUJĘ ŻE DALSZY CIĄG KSIĄŻKI, wieczorem biorę się za czytanie ;] P.S Jasne że pamiętam o tych symbolicznych "10%" nawet sobie tak kiedyś przyrzekłem, że w takim przypadku (tutaj wiesz o co chodzi...) oddam właśnie te 10% przecież inni też są potrzebujący. A ja już nawet wiem komu przeznaczę. Dziękuję jeszcze raz za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam! :*

Pozdrawiam Gall

Czy mój brat się rozwiedzie? Jesli tak to kiedy? Czy przetrwa kryzys?

Kiedy uzyskam stabilność finansową?

W jakich okolicznościach poznam swoją miłość i kiedy?

czy Tomek zakocha sie we mnie? jesli tak to kiedy? czy powinnam wogole walczyc o jego milość?

Igorze nie chciałabym przegapić tej nowej osoby w moim życiu o której pisałeś z która stworzę rodzine dla córci. co zrobic zeby jej nie minąć i rozpoznać? danusia31 p.s. znajomy internetowy czy to on?

Czy E i A sa sobie przeznaczeni? zostana malzenstwem? pozdrawiam

Witaj Igorze, To jednak ja. Nie myślałam, że tak szybko się pojawię :) Mam w sumie dwa pytania: Pierwsze to takie: Co mam zrobić z przyjacielem, który moim zdaniem się odemnie odwrócił (czy to może ja źle postąpiłam wobec Niego?) Opisz mi proszę tę sytuację. Kto zawinił i co mam zrobić... A drugie pytanie.... Chciałabym się sama zająć Tarotem - czy to dobry pomysł? Jak mnie widzisz w tej sytuacji? Czekam na odpowiedź z niecierpliwością :) Pozdrawiam Patka :)

Witaj. Szukam odpowiedzi i trafiłam tutaj chyba nie bez powodu.Mam 2 pytanie. 1_)Czy spotkam kiedyś tego naprawdę jedynego mężczyznę-przyjaciela? 2) Czy uda mi się zamieszkać w górach i stworzyć coś własnego co będzie mi sprawiać radość , ale i pozwoli się normalnie utrzymać? Dziękuje Ci z góry za odpowiedź

Czy Witold jest w związku? Nasza znajomośc wygasła na jakiś czas , zamierzam odezwać się ale nie wiem czy jest wolny i czy warto?

kiedy zmienie mieszkanie?czy bede miala klientow na masaz??

Kiedys mi napisales ze wkrotce sie przekonam po co jestem na tym stazu. Na razie ani mi nie placa ani nie zamierzaja. Wszystko sie raczej na tym zakonczy, wiec co miales na mysli? Znowu mialam poczuc sie jak smiec i dostac po d...? o to chodzilo zebym sie dowiedziala ze "jestem swietna ale nikt mi nie zaplaci"?

Z okazji nadchodzących Świąt składam wszystkim uczestnikom forum najlepsze życzenia i polecam fajny artykuł : "Szczęście jest teraz a osiągniesz je słuchając siebie i robieniu tego co jest dobre dla Ciebie i czego naprawdę pragniesz. Tylko Ty znasz najlepsze odpowiedzi na pytania o Twoje potrzeby i pragnienia o to jak chcesz żyć i jak ma wyglądać Twoja rzeczywistość. Życie nie polega na szukaniu siebie, lecz na tworzeniu siebie. Twórz jak najlepiej!" A tutaj reszta: http://www.eioba.pl/a124247/urodziles_sie_jako_oryginal_nie_umieraj_jako_kopia Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku odpowiesz na pytania przed świątami? Czy Pan o którym myślę jest mną zainteresowany, czy mu się podobam?Czy będzie dane nam się poznać?

ZAKLĘCIA nikitaart 3 godziny temu Postaram się ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Hej Igor!!! Również dla Ciebie Wesołych Świąt i smacznego jaja na te Święta:))) Artykuł-super, sama prawda! Mnie też pochłaniają takie tematy. Jakby kto chciał, to tu też można coś ciekawego i w tym stylu znależć :D ;D http://tajemnica.wordpress.com/2009/02/27/udowodnie-ci-skutecznosc-prawa-przyciagania/

-_-_-_WESOŁYCH ŚWIĄT_-_-_-_ Niechaj Święta Wielkiej Nocy Będą pełne Boskiej mocy Aby zdrówko dopisało I jajeczko smakowało! Niech to będzie czas uroczy: Życzę miłej Wielkiej Nocy! Dziękuję Igor. Chciałam Tobie również życzyć Zdrowych Wesołych Świąt!!!