Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

witaj Igor. dziękuję za odpowiedź, ale nie wiem czy ten płodny okres dot. moich relacji w nowym miejsu pracy czy też możliwości zajścia w ciążę? pozdrawiam

Igorku, czemu Krzysiek nagle przestal sie odzywac? Bedzie jeszcze dobrze miedzy nami? pozdrawiam

Witaj Igorku :) Czy to dobry czas by szukać nowej pracy? I czy w końcu te moje kłopoty się skończą ? :) zostawiam

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Witam Cię Igorze :-) dziękuję za odpowiedź. Pozrawiam

///Bo tak jak pisałem obowiązuje kolejka. Tarot kartami Gwiazda XVII i Cesarz IV mówi, że przed tobą owocne życie rodzinne i wykorzystanie nadchodzących możliwości ;) Pozdrawiam Igor//// Dzieuje za odpowiedz ale pytalam czy moj zwiazek z Darkiem ma szanse na przetrwanie? Czy bedziemy razem? Czy lepiej zakonczyc to raz na zawsze:(?

Igorze a mozesz mi jeszcze wyjasnic o jakie mozliwosci chodzi? I juz wiecej nie bede Cie niepokoic. Pozdrawiam

Igorze, proszę powiedz mi czy mój kot wyzdrowieje i dlaczego ktoś tak bardzo go skrzywdził?!!!!

byc czy z nim nie byc???

Drogi Igorze,czy on będzie chciał jeszcze do mnie wrócić?

Kiedy otrzymam większy przypływ gotówki? Czy w konkursach w których biorę udział moge liczyć na sukces?

rossa5:
hmm... jeśli życie, codzienność nie daje odpowiedzi od razu.. tylko trzeba na nie czekać, naprawdę myślisz, ze karty tez to robia? na wszystko przychodzi czas, jesli nie karty to ... zycie odpowie, pytania zadawane, dostana odpowiedz w realu.. pozdrawiam również serdecznie.. wiesz.. nalezy tylko poznać sekret życia, wtedy pytan bedzie mniej..

Coco

Witam Igorze po długiej przerwie.Chciałabym aby mi karty odp. na 2 pyt. co będzie po moim powrocie do polski i co z facetem który na mnie czeka? Mam nadzieję że tym razem mi napiszesz co tam mowią karty i obędzie się bez pytań hehe.Pozdrawiam cieplutko i życzę zdrowych Wesołych Swiąt,smacznego jajeczka i mokrego poniedziałku...

Pozdrawiam Agni...

Igor:
ZAKLĘCIA weronia 3 dni temu o 16:27 W marcu ;) Pozdrawiam Igor
Igorze, niestety nie sprawdziło się nie oświadczył mi się ;( czy on się rozmyślił i już nie chce? pozdrawiam

witam igorku pomoz mi podjac decyzje w zwiazku z przeprowadzenia sie do mojego chlopaka tzn pol tora roku temu poznalam ukrainca dobrze sie dogadujemy itp ale on miezska w gorzowie wielkopolskim a ja jestem z rudy slaskiej i martwie sie zostawic moja mame ktora choruje na serce i nie tylko. Napisz mi co jaka mam podjac decyzje by czegos nie spieprzyc i jeszcze bardziej cierpiec pozdrawiam

witam, od jakiegoś czasu moje życie strasznie sie pomieszało... byłam z kimś kogo bardzo kocham ale los nas rozdzielił i teraz Daniel znowu ożenił sie ze swoją byłą żoną... a ja nadal go bardzo kocham i nie potrafie żyć bez niego... mam pytanie czy bedziemy jeszcze razem z Danielem?? albo ewentualnie co mam zrobić żebyśmy znowu byli razem?? z góry dziekuję za odpowiedź i pozdrawiam

kredzia

kiedy wyjde za maz? pozdrawiam

dałam datek biednemu i powiedziałam,że to od Igora dziękuję

witam Panie igorze mam pytanko czy uda mi sie wyjsc z kryzysu materialnego i kiedy to nastąpi

mateusz

Drogi Igorze, zakochałam się w mężczyźnie, który jest dla mnie niemal ideałem. Powiedział, że do mnie coś czuje ale nie chce się ze mną wiązać, ponieważ nie chce mnie zranić kiedyś w przyszłości. Chcę wiedzieć czy będziemy kiedyś razem, ponieważ nie wiem czy mam o niego walczyć czy powinnam sobie odpuścić... Pozdrawiam

Witam. chcialabym sie dowiedziec czy moj partner szybko wyjdzie z wiezienia