Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA GallAnonim Wczoraj o 20:01 Odpowiedzi będę udzielał jak przyjdzie właściwy czas. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Czy mam odejsc z pracy? Serdecznie pozdrawiam

3 dni temu o 22:11 cytuj: fragment | całość ZAKLĘCIA Szamot 11 marca, 17:19 Tarot kartą VIII Monet mówi, że nie. Pozdrawiam Igor Igorze - związek nie przetrwa z czyjego powodu? - Ona znawu wywinie numer, czy mnie się znudzi?

zakładam, że tym problemem jest dla J. miłość, albo ja, czy On faktycznie jest taki bezwartosciowy? (nie mówię o wartości materialnej...)

Hi Igorze, czy znajdę niedługo pracę? I czy jest szansa abym pracowała w swoim zawodzie, tj. tłumacza? pozdr;)

Drogi Igorze.czy w moim zyciu pojawi sie jakis mezczyzna/czy mozesz mi cos powiedziec o moim starym znajomym panu J?czy on jest szczery wobec mnie czy ma uczciwe zamiary?ubogi powiedzial czyn dobro a zly los odwroci sie od ciebie

gwiazda581

Igor:
ZAKLĘCIA rain84 3 dni temu o 17:29 Czeka was proste szczęście ;) Pozdrawiam Igor
Igorze, dziękuję za odpowiedź. Heh, wydaje mi się, że jednak tym razem się pomyliłeś. Chyba że chodziło Ci o te szczęście jak w piosence Kobranocki "Kocham cię jak Irlandię":(

http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118

czy zmienie mieszkanie i kiedy??

Igorze, powiedz proszę kiedy skończy się ta niepewność, kiedy znów będzie normalnie...

poprosze o zaklecie na lepsze zycie!!! mniej bolesne!!! bogatsze!!! DZIEKI

marta,marta,marta

marcyska20137:
poprosze o zaklecie na lepsze zycie!!!
abrakadabra powiem trzy razy i zaraz coś miłego sie zdarzy:) spróbuj kubusiowi puchatkowi raz sie udało:D

Igor chce Ci podziekować za cenne wskazowki :) dziekuje.

KIedy bedzie Pan odpisywal ,Panie Igorze? CO bedzie z ta moja praca? Iza

Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie?

Panie Igorze co mnie czeka w przyszlosci?? Pojde na ta wymarzona psychologie? Bede z nimDziekuje

Drogi Igorze Co mnie czeka w przyszłości z Jarkiem? Czy to on jest moim docelowym partnerem? Prosze o szczerą odpowiedź. Dziękuje i serdecznie pozdrawiam.

Igorze pamiętasz jeszcze o mnie?

Witaj Igorku 1)Kiedy się skończą moje kłopoty finansowe? 2)Czy zacznie mi się układać w życiu uczuciowym?

Igorciu Powiedz mi proszę za kilka dni będe miała rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy. Czy dostanę się do niej. Czy niestety czeka mnie rozczarowanie. Pozdrawiam Ciebie serdecznie :)

Igorze co teraz ze mna bedzie? zostane sama i bez pieniedzy? prosze odpowiedz, mam ciezki czas...

Tak spogladam,obserwuje i.... mialam zadac pytanie! Jak mozna tak traktowac ludzi???Czy To jest zabawa przepraszam? Wiesz,ze Oni polegaja na Tobie i mysla.ze jestes w stanie im pomoc? Jezeli zobowiazujesz sie do pomocy 'bezinteresownej' to astanow sie 1000 000 razy o ile wogole masz kompetencje ku temu!!!!!!!!!! Z tego co zaobserwowalam olewasz ludzi! Odpowiadasz ulubienco a reszta(?)Niech czeka az nadejdzie czas :))))) paranoja jak mozna tak traktowac ludzi?! Mam nadzieje,ze to w co wierzysz(o ile nie robisz sobie jaj z tych biednych ludzi)i o ile w co kolwiek wierzysz odplaci ci sie tym samym!Bo z tego co widze robisz z siebie 'Boga' i przypisujes sobie wielkie umiejetnosci! Jeste zalosny! Musisz popracowac z profesjonalistami i jeszcze duuuuuzo sie nauczyc! Bo Ci krorych znam nie maja faworytow i pomagaja ludzim z serca i bezinteresownie! Zastanow sie co robisz czlowieku!Bo jesli choc troche wierzysz w to co robisz to wiesz,ze za traktowanie ludzi w sposob ewidwntnie nie sprawiedliwy poniesiesz tego ogrombne konsekwencje!!!!!!!!!!! xxx..yxxx