| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
...zakochałam się beznadziejnie w mężczyźnie dużo starszym, czy on do mnie coś wogóle czuje? Boje się, że z jego strony to zabawa:(, czy mam szansę być z nim choć przez jakiś czas?
|
|
|
Igorze, ale po co mam biegać? zaraz dostaję zadyszki;), no chyba, że to jakaś metoda na naprawienie stosunków między mną a chłopakiem? pozdrawiam;)
|
|
|
Witam
Dziękuję za dotychczasową pomoc
Mam jedno pytanie które mnie trapi a już teraz chciałabym uzyskać na nie pytanie . Kiedy moja suczka będzie mieć szczeniaki ?
Bardzo bardzo proszę o rozłożenie kart :):):)
|
|
|
Witam
odpowiedz Pan na moje pytanie brzmiała " Zaden " to znaczy ze zaden mnie nie kocha ? bo nie rozumiem .?????? I BARDZO PROSZE ODPOWIEDZIEC NA RESZTE PUNKTOW . jak bedzie mial pan chwile czasu dziekuje
|
|
|
Dziękuję:)
Jednak muszę przyznać że Twoje odpowiedzi bywają zapewne bardziej tajemnicze w zrozumieniu niźli Twoje karty :)
tzn.
Tarot kartą III Puchary mówi, że on dorasta ;)
Mogę prosić jaśniej:D To znaczy TAK? czy Nie? ;> odnośnie moich pytań :)
Pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze!!
Mam pytanie, powiedz mi proszę coś o Konradzie, co to jest za człowiek i czego on ode mnie chce?? Robi jakieś podchody, nie czuje się bezpiecznie w jego obecności. Pozdrawiam serdecznie:)
|
|
|
Och Igorku Igorku;)
Ja wiem że Wy faceci tak macie:)
Ale czemu akurat on-Szymon tak ma?
Czy w końcu jestem przez niego obserwowana?
Co on o mnie myśli?
Pozdrawiam:)
ps.Dziękuję za piosenkę,czy mam ją uważać za odpowiedz na moje ostatnie pytanie?;)
|
|
|
Igorku w tym roku zdaję maturę... mam pytanie czy uda mi się wszystko zdać za pierwszym podejściem ( bez żadnych problemów) ? ps. strasznie się boję... Proszę o odpowiedz to dla mnie bardzo ważne:) Kasia
|
|
|
Igorze dzięki za odpowiedz,imam pytanko : czy doczekam się młodych szczeniaczków od mojej suni Zuzi ,kiedy to nastapi ? pozdrawiam.
|
|
violetta74 |
|
|||
Coco |
|
Witaj Igorze
miałeś rację, ja i Michał widać,że pasujemy do siebie ale chyba podchodzimy do naszej znajomości z dystansem. Powiedz mi proszę, co karty mówią o dalszym rozwoju naszej znajomości? czy będziemy parą?
pozdrawiam :)
|
|
|
witai igor!
chciała bym dowiedzieć co czuje do mnie wiktor i czy coś jeszcze między nami będzie, oraz co będzie z praca/
pozdrawim ewa
|
|
|
bardzo chce wiedziec, kiedy i gdzie znajde prace? czy bedzie to praca w moim zawodzie i czy w miejscu mojego zamieszkania?
|
|
Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie? |
|
a takze, prosze Pana,Igorze, aby naswietlil .mi obraz , dlaczego nie moge pracowac w moim zawodzie w moim miejscu zamieszkania i kiedy to sie zmieni. Z niecierpliwoscia czekam na Pana odpowiedz i podpowiedz w w/w sprawach . P.S. wspieram biednych, to moje "zboczenie" zawodowe. .. Iza
|
|
Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie? |
|
Witaj Igorze
Dziekuję za odpowiedź.
Piszesz że do grudnia na lepszą raczej nie.
A możesz napisać czy mam szansę na zmianę pracy ?
Bardzo chcę zmienic obecną.
|
|
|
Juz dosc dawno wyslalem meila i czekam z niecierpliwoscia.
Wiec ponowie pytanie bylismy razem trzy miesiace. Bylo cudownie ona wrocila do polski i jakos przestala mnie kochac.
Proponuje przyjazn. Czy to koniec czy jeszcze bedzie cos miedzy nami?
A jesli tak to kiedy?
Z gory Dziekuje za odpowiedz.
|
|
|
Witaj Igorze! Ostatnio mnie pominales.Prosze powiedz co mowia karty: 1. czy bedziemy jeszcze razem z K. czy to koniec
2. czy to z nim bede w ciazy?
Odchodze od zmyslow, tak bardzo bym chciala wiedziec.
pozdrawiam
Marina
ps. co niedziela daje w Twoim imieniu datek dla biednego pod kosciolem
|
|
|
Igorze kiedy znowu bedziesz odpisywał :)
tym razem napisze do Ciebie na pocztę mam wazna sprawe ;)
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
Igorze, dziękuję za poprzednie informacje, to wspaniałe że są tacy dobrzy i bezinteresowni ludzie jak Ty.
mam jeszcze pytania:
1. Czy odkupię firmę tak jak to sobie planuję?
2. Czy z nowo poznaną dziewczyną (starsza ode mnie) coś wyjdzie?
3. Czy w najbliższej mi rodzinie wszystko będzie OK?
pozdrawiam i z góry dziękuję,
Tomasz
|
|