Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA katie02122 7 dni temu o 12:10 Tarot kartą III Monety mówi, że wszystko się szczęśliwie odmieni na twoją korzyść ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA tomektomek1995 13 marca, 22:32 Tarot kartą IV Monety mówi, że nic się nie uda. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA katie02122 13 marca, 21:59 W lipcu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA inia26 13 marca, 15:21 Tarot kartą VI Kijów i As Kijów mówi, że w czerwcu poznasz emerytowanego wojskowego. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 12 marca, 23:24 Tarot kartą Królowa Mieczy mówi, że jeśli się zdecydujesz to tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze Spotkałam dziś Biedną Rumunke z dzieckiem pod kościołem Podziękowała za datek i powiedziała żeby Bóg Cię Błogosławił Igorze możesz mi powiedziec co mnie czeka w najbliższym czasie

Anka

ZAKLĘCIA Milutka 12 marca, 19:28 Tak to dobry omen twoich przedsięwzięć ;) Pozdrawiam Igor ps. dziękuję ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gwiazda581 12 marca, 19:17 Pozbyłaś się tylko balastów teraz możesz iść dalej mało kto dostaje taką szansę od życia. Pozdrawiam Igor ps. dziękuję ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kaaja 12 marca, 08:35 Tarot kartą III Kije mówi, że tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zoa32 11 marca, 23:53 Tarot kartą Cesarzowa III mówi, że będą płodne. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA violetta74 11 marca, 23:24 Sama widzisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

igorze czego chca ci faceci ktorzy teraz przy mnie sie kreca pan a i pan j odpowiedz dzisiaj prosze

gwiazda581

ZAKLĘCIA betka 11 marca, 22:38 Po co sobie robić problem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, czy uda mi się wygrać pmf? co czeka mnei w sferze uczuć? pozdrawiam

ZAKLECIA mgo31 11 marca, 20:20 Tarot kartami IX Monet i X Mieczy mówi, że twoje pragnienia zostaną spełnione. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Szamot 11 marca, 17:19 Tarot kartą VIII Monet mówi, że nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 11 marca, 17:08 1. tak 2. nie 3. tak Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA moni 11 marca, 15:45 Zacznij biegać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Anulka28 11 marca, 15:02 Bo tak jak pisałem obowiązuje kolejka. Tarot kartami Gwiazda XVII i Cesarz IV mówi, że przed tobą owocne życie rodzinne i wykorzystanie nadchodzących możliwości ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 11 marca, 12:55 Uczciwość popłaca ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą