Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA nikitaart 3 dni temu o 08:07 Tarot kartą III Kije mówi, że zawiesić na 3 miesiące. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA tatuszka1 3 dni temu o 08:05 Tarot kartą Królowa Kijów mówi, że dopiero po lipcu. Pozdrawiam Igor ps. dzięki spółce ze starszą kobietą ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA savanah6 3 dni temu o 05:20 Jak zaczniesz szukać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA remedios 4 dni temu o 15:27 Tarot kartą III Puchary mówi, że on dorasta ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA donatella 4 dni temu o 01:09 Tutaj nie chodzi o fundusze ale o chronienie cie przed wypadkiem ;) Pozdrawiam Igor ps. kiedyś będziesz mieć dwa samochody i wcale cię jazda nie będzie cieszyć i interesować ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dobra 5 dni temu o 21:48 Dojść do równowagi musisz tutaj bo w lepszej pracy nienormalnych nie potrzebują ;) a tutaj nie wiele trzeba ;) Pozdrawiam Igor ps. po co im odrzut ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kostka 5 dni temu o 14:17 Tarot kartą As Kojów mówi, że wszystko będzie dobrze ;) Pozdrawiam Igor ps. wiadomo nie możesz czegoś zaniedbać ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze czy powinnam zmienić prace? kiedy zamieszkam z partnerem? dziękuję i pozdrawiam

ZAKLECIA ilona27 5 dni temu o 10:54 Tarot kartami X Mieczy i X Pucharów mówi, że w październiku ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kocinka 6 dni temu o 21:55 W kwietniu dzięki pomocy młodego mężczyzny ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mariadorota 6 dni temu o 19:03 Nie oglądam EZO TV ;) Pozdrawiam Igor ps. w ogóle nic nie oglądam prawie ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 6 dni temu o 17:38 My mężczyźni niekiedy tak mamy ;) Pozdrawiam Igor ps. http://www.youtube.com/watch?v=l0CUAN0UeTE

Niech Moc Będzie z Tobą

a ja? :(

ZAKLECIA monika 6 dni temu o 16:05 Ma być Starzec pod Kościołem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA rockpol 6 dni temu o 13:50 Tarot kartami Pustelnik IX i Rycerz Monet mówi, że wróci jak będziesz miał pieniądze. Powinieneś się cieszyć, że odeszła. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA kasia19853 7 dni temu o 23:05 Tarot kartami As Pucharów i Słońce XIX mówi, że nad twoim życiem zaświeci nowa szczęśliwa gwiazda ;) Pozdrawiam Igor ps. dziękuję ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA bmatkowska 6 dni temu o 12:04 To tylko dla twojego dobra ;) Pozdrawiam Igor ps. dziękuję ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dzasta1 7 dni temu o 19:58 Pójdziesz na Karmelicką i tam przed Kościołem stoją zawsze Potrzebujący, napiszesz mi co powiedzieli. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiula1 7 dni temu o 12:53 Tarot kartami IX Mieczy i Gwiazda XVII mówi, że zapoznasz samotnego mężczyznę we wrześniu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Emila00 7 dni temu o 12:17 Nerwica. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą