| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Przybysze z kosmosu stworzyli życie na Ziemi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
No ja też mam nowš religie. Wyckrentanizm. Ogłaszam że to JA stworzyłem życie na Ziemi. Domagam się pożšdnej ambasady, dużo żarcia, dziwek i setki z MD. Wtedy nastšpi zbawienie i wszyscy będš szczęliwi. Pojeli? Teraz musze wybrać odpowiednie miejsce na mojš nowš wille...
|
|
|
Dreadnoth
A to le, że im więcej się wie, tym więcej rozumie?
Nie wrzucam co popadnie ale co daje do mylenia. Nie chcesz nie musisz czytac ale inni mogę chcieć się z tym tekstem zapoznać.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
wyckret, a mogę być Twoim więtym Piotrem lub innš wpływowš postaciš w Twoim ruchu?
|
|
|
|||
|
Dreadnoth, wasz ruch narzuca z góry co jest prawdš i jakie mylenie jest słuszne, ale jak widać na przykładzie Kocioła Katolickiego takie podejcie nie sprzyja rozwojowi duchowemu
|
|
|
Jasne. Już masz załatwiona posade w mojej nowej ambasadzie. Kim chcesz być?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dodonizm na czym innym polega :)
jest przeciwieństwem wyckrentanizmu :)
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Campari:
prawda to pojęcie względne
Hehe, na tyle względne że każdy może powiedziec że słońce tworzy cień. Ale kto w to uwierzy? Trzeba miec ten dar przekonywania:D Sieg Heil!
|
|
|
Dodo, a czemu chcesz obalić mojš więtš religie?? :-( Bo Cie nie zbawię!! Zastanów się!
|
|
|
A fe....chłopaki tak uprzedmiotowić ? bez żenady ??? toż to najzwyklejsza sekta bazujšca na doznaniach ciała....
|
|
|
Heh, znajdz pracę która Ci odpowiada a nie prze[racujesz dnia:D
|
|
|
Dodo, jakby była facetem też by mylała podobnie:D Prosimy o zrozumienie!
|
|
|
No tak, typowe wyckrętactwo :)
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |